Breve sessió de senyals dels Estats Units de divises, 13 d’agost: dades econòmiques mixtes avui en dia mantenint confosos els mercats

Les dades econòmiques s’han anat reduint a tot el món, sobretot en els darrers mesos. Avui hem publicat uns quants informes econòmics importants i han mostrat una feblesa augmentada, però també hem vist una quantitat decent. Va començar amb el Ocupació al Regne Unit i informe de guanys. La taxa d ‘atur va augmentar, però encara es manté a un nivell decent els guanys van augmentar una vegada més per tres punts al juny, després del salt que vam veure al maig. Per tant, les dades de la Gran Bretanya d’avui eren força positives.

Però no ho podem dir per a la zona euro. El Sentiment econòmic ZEW des d’Alemanya i la zona euro ha estat negativa durant uns mesos i avui s’ha submergit encara més en el territori negatiu. Ambdues xifres de la zona euro i d’Alemanya van mostrar que el sentiment ha caigut al nivell més baix des del 2011, cosa que significa que les dues economies podrien caure en recessió ara. S’espera que l’informe del PIB alemany mostri una contracció durant el segon trimestre demà, però el tercer trimestre tampoc no té massa bon aspecte, de manera que la recessió és bona. L’informe d’inflació dels Estats Units va ser impressionant, i els dos, l’IPC principal i principal, van augmentar un 0,3% el mes passat, però els ingressos també van registrar una gran desacceleració, de manera que els comerciants es van quedar rascant el cap després d’això..

La sessió europea

 • Informe d’ocupació del Regne Unit – L’informe d’ocupació publicat aquest matí va mostrar que la taxa d’atur va augmentar fins al 3,9%, des del 3,8% anterior. El canvi d’ocupació va superar també les expectatives, amb 115.000 contra 60.000 esperats, mentre que el juliol el canvi de reclamacions per desocupació es va situar en 28.0k enfront dels 42.000 esperats. El nombre anterior es situava en 38,0 k, però es va revisar per baixar fins a 31,4 k. Per tant, aquest informe és més positiu que negatiu.
 • Informe de guanys del Regne Unit – L’informe de guanys va ser fins i tot millor que l’informe d’ocupació. Els guanys van augmentar fins al 3,7% 3MoY com s’esperava al juny, enfront del 3,4% del maig, mentre que el maig es va revisar a un 3,5%, des del 3,4% anterior. El guany mitjà setmanal (excloent les bonificacions) també va ser impressionant. arribant al 3,9%, des del 3,8% previst per 3 milions a l’any, enfront del 3,6% anterior. Aquestes són algunes xifres realment sòlides de guanys.
 • El sentiment econòmic es va tornar negatiu uns mesos enrere. A principis d’avui s’ha alliberat el sentiment econòmic d’Alemanya i de la zona euro i el sentiment s’ha deteriorat encara més. Aquí teniu les xifres:
 • Sentiment econòmic alemany ZEW Actual -13,5 contra -6,3 esperat
 • Anterior -1,1
 • Sentiment econòmic alemany ZEW Expectatives -44,1 vs -28,0 esperades
 • Anterior -24,5
 • Sentiment econòmic ZEW de la zona euro Expectatives -43,6
 • Anterior -20,3
 • La Xina jura no haver tocat el iuan – Un funcionari del PBOC va fer alguns comentaris sobre el iuan, a través de Reuters. Va dir que el yuan xinès es troba actualment en un nivell adequat. Els moviments en yuan no condueixen necessàriament a moviments desordenats en els fluxos de capital. Ens sorprèn que els EUA hagin etiquetat la Xina com a “manipuladora de divises”.
 • La sessió dels EUA

  • Informe d’inflació dels EUA – L’informe sobre la inflació dels EUA es va publicar fa un temps i semblava que es va tornar a inclinar en el costat positiu, després de l’informe positiu del mes passat. L’IPC general va augmentar un 0,3%, tal com s’esperava al juliol. Però l’IPC bàsic va superar les expectatives del 0,2% i, en canvi, va augmentar el 0,3% el mes passat. L’IPC interanual dels Estats Units va augmentar fins a l’1,8% enfront de l’1,7% previst, davant de l’1,6% del juny. L’IPC bàsic interanual, excloent els aliments i l’energia, també va augmentar fins al 2,2% enfront del + 2,1% esperat.
  • Informe de guanys dels EUA – Les xifres d’inflació van ser força grans, tot i que els beneficis no són tan grans. Els guanys horaris mitjans reals van baixar fins a l’1,3% interanual respecte a l’1,5% anterior. Els guanys setmanals mitjans reals van disminuir fins a només el 0,8% interanual respecte a l’1,2% anterior.
  • Trump piulant sobre les tarifes – Donald Trump va publicar fa un temps un altre tuit sobre comerç i aranzels. “A través de la devaluació massiva de la seva moneda i el bombament de grans quantitats de diners al seu sistema, les desenes de milers de milions de dòlars que reben els EUA són un regal de la Xina. Els preus no augmenten, no hi ha inflació. Els agricultors que guanyarien més del que gastarien la Xina. Fake News no informarà “.

  Oficis a la vista

  Baixista NZD / USD

  • La tendència és baixista
  • El retrocés més alt sembla que s’ha acabat ara
  • Els MA ofereixen resistència

  La tendència es manté baixista malgrat el darrer salt

  NZD / USD ha estat baixista durant tres setmanes i la tendència a la baixa ha agafat ritme a mesura que passa el temps. Les mitjanes mòbils han estat fent una gran feina com a resistència durant aquest temps, fent baixar el preu. Tot i que, ara veiem un salt després dels rumors que la Xina i els Estats Units podrien tenir una altra reunió / convocatòria aviat per tirar endavant les negociacions comercials. El preu ha pujat més, però ara mateix troba resistència als 50 i 100 SMA, cosa que sembla un bon lloc per quedar-se curta.

  En conclusió

  Les dades econòmiques eren avui en dia barrejades i els mercats cotitzaven en rangs reduïts. Però, els comentaris sincronitzats dels EUA i la Xina ara mateix per a més converses en les properes setmanes i un retard en els últims aranzels dels EUA. Es tracta d’una notícia positiva i que ha millorat el sentiment a l’instant als mercats financers.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me