Breu resum de la sessió dels Estats Units de Forex Signals, 10 de setembre: un altre gran informe d’ingressos i ocupació del Regne Unit

Avui els mercats financers han estat força tranquils una vegada més. El sentiment de risc continua sent positiu i els comentaris de la Xina ajuden a mantenir el sentiment així. El primer ministre xinès Li ha dit aquest matí que “les converses comercials avançaran” i també han eliminat les quotes d’inversió. Una peça interessant avui ha estat un informe de Reuters que suggeria que el Banc del Japó està ara més obert a discutir sobre la flexibilitat monetària addicional la setmana vinent. Això hauria de mantenir el JPY baixista durant algun temps.

Però l’esdeveniment més gran d’avui ha estat l’informe d’ocupació i guanys del Regne Unit. El la taxa d’atur va baixar fins al 3,8% mentre els beneficis van tornar a saltar fins al 4,0% 3M / Y. L’ocupació i els guanys, en particular, continuen sorprenent definitivament als mercats, ja que continuen creixent, en un moment en què la resta de l’economia es dirigeix ​​cap a una recessió. Tot i que el Regne Unit podria evitar una recessió per poc després d’unes xifres positives que hem vist aquesta setmana, però encara és massa aviat per dir-ho.

La sessió europea

 • Producció industrial francesa i italiana – L’informe del mes passat va mostrar un gran descens de la producció industrial a França un 2,3% al juny. Tot i que es preveia que la producció tornaria positiva al juliol i augmentaria un 0,5%, però va perdre les expectatives i va créixer només un 0,3%. A Itàlia, la producció industrial també va disminuir al juny un 0,2%, tal com va mostrar l’informe del mes passat, que avui s’ha revisat a la baixa fins al -0,3%. Es preveu que l’informe d’avui mostri un altre descens del 0,1% al juny, però el descens va ser més gran, del 0,7%. La fabricació continua patint a Europa.
 • Informe d’ocupació del Regne Unit – S’esperava que la taxa d’atur de l’OIT es mantindrà sense canvis, però es va reduir fins al 3,8%, des del 3,9% previst i anteriorment. El canvi d’agost de reclamacions per desocupació va arribar als 28,2 k. El nombre anterior es situava en 28,0 k, que es va revisar a 19,8 k. El canvi d’ocupació es va situar en els 31.000 vs 55.000 esperats, per sota dels 115.000 anteriors. L’ocupació continua essent força forta al Regne Unit.
 • Informe de guanys del Regne Unit – S’esperava que l’índex de beneficis mitjà es mantingués sense canvis avui, al 3,7%. Però l’índex de guanys mitjans fa un altre salt al 4% al juliol. La xifra de juny també es va revisar per sobre del 3,7% al 3,8%. El guany setmanal mitjà, excloent les bonificacions, també va augmentar en un 3,8%, enfront del 3,7% previst per 3m / a, però va baixar del 3,9% anteriorment. Els guanys interanuals es van situar en el + 4,2%, que és el nombre més alt des del febrer de 2010. En termes reals, el benefici mitjà setmanal es veu en el + 2,1% 3m / a, que és la lectura més forta des del setembre del 2015.
 • Encara no hi ha alternatives Backstop a la frontera irlandesa – La ministra d’Estat d’assumptes europeus d’Irlanda, Helen McEntee, ha comentat aquest matí dient que encara no han trobat proves reals d’alternatives de suport. La situació del Brexit canvia cada dia, però no han rebut cap proposta del Regne Unit sobre un backstop només a Irlanda del Nord. Per tant, no hi ha esperances en un acord aleshores.
 • Sense estímul fiscal per a Scholz – El ministre de finances alemany, Olaf Scholz, va dir avui que fa el que cal sense un deute nou. El pressupost del 2020 és expansiu, cosa que afrontarà grans reptes, inclosos els conflictes comercials mundials. Alemanya no està en crisi, té una sòlida posició fiscal. Reaccionarem en cas que hi hagi una crisi.

La sessió dels EUA

 • Carney no sona massa preocupat – El president del Banc d’Anglaterra, Mark Carney, va comentar fa un temps que el BOE no veu grans desequilibris en l’economia que normalment precipitarien la desacceleració. BOE té les eines per fer front a la desacceleració econòmica. Les economies tenen l’espai fiscal per fer front a la recessió, però no és il·limitat. Ens apropem a una trampa de liquiditat mundial.
 • Inicis d’habitatge canadenc i llicències de construcció – Les iniciatives d’habitatge van augmentar en 222.000 milions de persones al juliol al Canadà, tal com mostrava l’informe del mes passat. S’esperava que el nombre d’agost es refredés fins als 213.000, però augmentà encara més fins als 227.000. Els permisos de construcció van registrar dos mesos molt dolents en les dues darreres lectures, mostrant un descens del 13,0% al maig i un 3,7% al juny. Avui es va revisar el mes de juny fins al -3,1%. S’esperava que les llicències d’obres anessin positives al juliol i augmentessin un 2,1%, però avui hem vist un augment del 3,0%, superant les expectatives.
 • Barkindo de l’OPEP sona optimista en oli – El secretari general de l’OPEP acaba de dir que han estat molt conservadors amb les previsions de demanda. El mercat del petroli no està sent impulsat pels fonaments. No veu cap recessió a l’horitzó i va dir que l’economia nord-americana va bé.

Oficis a la vista

Baixista EUR / GBP

 • La tendència ha canviat a la baixa
 • El retrocés més alt a principis d’avui s’ha completat
 • El 20 SMA fa baixar el preu

El 20 SMA torna a oferir resistència a mesura que s’ha reprès la tendència a la baixa

L’EUR / GBP tenia una forta tendència alcista des de principis de maig, però a principis d’agost la tendència es va desplaçar a la baixa a mesura que l’Euro va estirar la seva caiguda, mentre que el GBP es va invertir a l’alça. Els 20 SMA (grisos) proporcionaven resistència al principi, però la tendència es va desaccelerar les setmanes següents i les empreses més grans van assumir aquesta feina. Tot i que la tendència a la baixa es va reprendre de nou la setmana passada i els 20 SMA semblen haver tornat a ser resistents, matant retrocessos més alts i empenyent el preu a baixar. Per tant, la pressió es manté a la baixa en aquest parell.

En conclusió

El GBP ha tornat a ser alcista avui, després d’haver vist algunes dades de fabricació positives ahir i el gran informe d’ocupació i guanys d’avui. El Brexit es podria endarrerir de nou, cosa que significa que podríem assistir a una fase alcista en parells de GBP en les properes setmanes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me