BitBet247 ofereix apostes esportives revolucionàries a la indústria del joc Bitcoin

BitBet247

“La nostra missió és construir una marca d’apostes forta que sigui confiada i recolzada per la comunitat Bitcoin”.

El gerent d’operacions, Simon Bishop, va compartir amb Bitcoin Gambling Guide el pla del seu equip per a BitBet, un producte innovador Apostes esportives de Bitcoin plataforma llançada el desembre de l’any passat.

Hola Simon. Ens pots explicar la història i la inspiració darrere de BitBet?

BITBET s’ha inspirat en dos desenvolupaments clau: l’adopció de dispositius portàtils intel·ligents i l’aparició de monedes digitals com Bitcoin.

Els avantatges de Bitcoin per a la indústria dels jocs d’atzar són òbvies, Bitcoin ofereix al consumidor apostant una completa flexibilitat per jugar des de qualsevol jurisdicció sense els requisits estàndards de proporcionar identificació o utilitzar targetes de crèdit, jugar de manera anònima i dipositar i retirar fons a l’instant..

BitBet247Quan els avantatges de l’ecosistema Bitcoin es combinen amb els consumidors que tenen accés al nostre producte en qualsevol lloc i en qualsevol moment mitjançant el desenvolupament de llocs web sensibles i la tecnologia de telèfons intel·ligents, teniu una oferta convincent a l’espai de les apostes..

Oferir el nostre producte exclusivament en línia en un entorn no regulat ens permet operar a una base de costos molt baixa que podem aprofitar en una oferta convincent en què les nostres probabilitats i les nostres promocions tenen un gran valor per als clients..

El més inspirador de treballar per a una operació inicial d’aposta de Bitcoin és la llibertat d’innovar i fer les coses d’una manera diferent. Estic convençut que les millors innovacions i idees del sector dels jocs d’atzar durant la pròxima dècada estaran impulsades per la nova raça d’empresaris apostants que juguen a l’espai de la moneda criptogràfica. Estem emocionats i motivats pel repte de proporcionar al consumidor el millor producte Bitcoin possible i esperem jugar el nostre paper en l’entorn innovador i competitiu creat per la combinació de jocs d’atzar i Bitcoin..

El que fa que el vostre negoci sigui únic i sigui un plaer executar-lo?

És emocionant operar un negoci 100% en línia. Podem accedir a un mercat de jocs d’apostes de Bitcoin ampli i en creixement que pot venir de qualsevol part del món i tenir un interès ampli i divers en diferents esdeveniments i esports. Això planteja el repte de proporcionar una àmplia gamma de productes al voltant d’un cicle de 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, impulsat pel calendari esportiu mundial..

Tenim un control total de l’experiència dels nostres clients. Tenir aquest control és el millor d’executar BITBET247, ja que controlem el nostre propi destí. L’oportunitat que tenim és enorme si podem executar el nostre pla amb eficàcia; no obstant això, els reptes i les dificultats són igual de grans.

Vull ampliar els reptes. T’importaria compartir-ne alguns amb els que tractes?

Per a mi, els reptes més importants giren al voltant de crear la millor experiència possible del client. Per aconseguir-ho, l’equip de desenvolupament de programari ha d’invertir plenament en aquest objectiu. Un gran exemple és la nostra estructura de menú i les operacions de lliscament d’apostes. Hem invertit tant temps i esforç en aquestes dues àrees en un intent de facilitar la navegació pels mercats i fer apostes el més fàcil possible. Va ser sorprenent la dificultat de fer que un procés complicat funcionés de manera senzilla i intuïtiva i quantes vegades pensàvem que el teníem clavat només per impulsar més millores més endavant. Crec que hem aconseguit resultats en aquestes àrees que són superiors a la majoria de les cases d’apostes corporatives i és una cosa per la qual estic molt orgullós.

BitBet247 porta al mercat des de fa un parell de mesos. Quines són les seves característiques revolucionàries?


L’experiència del client és molt important per a nosaltres. Com a resultat, hem invertit molt en el disseny de llocs web sensibles per permetre als consumidors accedir al nostre producte des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Oferim opcions de múltiples apostes exòtiques, així com la funcionalitat tradicional de múltiples apostes. També hem creat menús fàcils d’usuari i fulls d’aposta per navegar pels mercats i fer apostes, així com interfícies fàcils d’utilitzar per a la resta de funcions del client. Tenim passius predeterminats per a cada client i això els permet apostar dins d’aquests límits amb seguretat i transparència.

El programari que dirigeix ​​la plataforma és molt eficient, cosa que ens permet crear, gestionar i obtenir una gran secció de mercats amb recursos mínims. Podem aprofitar aquesta eficiència en una oferta de productes molt competitiva en termes de probabilitats i cobertura del mercat.

Disposem d’un sistema de recompensa de clients únic on cada aposta guanya punts de fidelitat. Tots els clients són tractats per igual, independentment de ser nou a BITBET247 o un client existent. Els punts de fidelització es poden bescanviar per APOSTES GRATU atTES a criteri del nostre client, cosa que els permet controlar les seves pròpies recompenses. L’ús de punts de fidelitat ens ha permès incorporar coses com promocions a Twitter i concursos esportius per obtenir punts de fidelitat addicionals.

CitaHem incorporat un formulari incrustat per a Tennis, Golf, AFL, NRL, Super15, NFL, NBA, Premier League anglesa i Australian A-League. Afegirem més esports en un futur no gaire llunyà. El formulari incrustat és fàcil d’utilitzar i funciona amb desplegables i desplegables quan es fa clic a les icones del formulari. Esperem que el formulari sigui ben rebut pels nostres clients.

Hi ha moltes més funcions al lloc web que considerem que són un pas endavant per als clients. Ara no entraré en els detalls ara. Animo els vostres lectors a visitar el lloc.

Què tan segura és la vostra plataforma?

La seguretat és una prioritat per a nosaltres. Utilitzem una sèrie de mesures de seguretat d’alta tecnologia per protegir la informació dels usuaris de l’accés de persones no autoritzades i per evitar el processament il·legal, la pèrdua accidental, la destrucció i el dany, inclosos el xifratge, tallafocs i un equip de seguretat dedicat..

Emprenem una sèrie de importants mesures de seguretat per dissenyar les nostres carteres de Bitcoin extremadament segures de pirates informàtics, lladres i fallades. Tots els dipòsits de reproductors de bitcoins es traslladen a una cartera d’emmagatzematge en fred que es manté fora de línia de forma segura i lluny de possibles amenaces en línia. També mantenim una cartera activa en línia amb fons suficients per processar les retirades de jugadors a l’instant. Si se supera el límit diari de cartera calenta, processarem totes les retirades posteriors manualment.

Constantment fem còpies de seguretat de les nostres carteres de Bitcoin, en cas de fallada del sistema o atac maliciós, podrem restaurar totes les dades ràpidament. Utilitzem el xifratge de tots els fitxers de cartera per assegurar-nos que no hi hagi possibilitat d’un accés no autoritzat a les nostres carteres de Bitcoin. També tenim l’autorització de Google en dos passos per obtenir més seguretat.

A part del sistema de recompenses, hi ha disponible un programa d’afiliació?

Sí, tenim dos programes d’afiliació, un programa orientat al client i un programa orientat a empreses. Els nostres afiliats corporatius obtenen un 40 per cent dels ingressos bruts que generen cada mes natural. Tots els clients que obren un compte reben automàticament un codi d’afiliació. Els clients poden obtenir entre un 10 i un 40 per cent dels ingressos bruts que generen cada mes natural en funció del nombre de clients actius que facin apostes.

Ens podeu explicar una mica sobre els vostres plans a llarg termini sobre BitBet247?

Podem veure un fort creixement al sector de les apostes de Bitcoin durant els propers 5 anys i volem establir la marca BITBET247 en aquest espai durant aquest període de temps. A curt termini, ens centrem en l’execució dels nostres plans per garantir que oferim al mercat un producte coherent i atractiu.

A curt termini també tenim plans per afegir un Casino Bitcoin oferta i un producte d’apostes en viu complet. A llarg termini volem seguir innovant i oferir un producte d’avantguarda. Estem estudiant innovacions com la possibilitat de cobrar apostes futures seleccionades en qualsevol moment i proporcionar el preu normal (No guanyar) per a cada opció amb més de dues seleccions. Incorporar una interacció social del client mitjançant un sistema de xat també és una cosa que volem publicar en breu.

CitaTeniu previst donar suport a altcoins com Dogecoin o Litecoin en el futur?

Estem centrats en Bitcoin durant les primeres etapes de la nostra fase de llançament simplement perquè és la moneda digital més gran i coneguda. Definitivament, donarem suport a altres criptomonedes a curt i mitjà termini.

M’agradaria saber més sobre les vostres opinions sobre les lleis sobre jocs d’atzar i la regulació de les criptomonedes.

Aquest és un tema que hem dedicat molt temps a investigar i debatre. No és d’estranyar la gran demanda de productes Apostes Bitcoin prové de jurisdiccions que tenen normes de joc molt restrictives.

Pel que fa a la legalitat, ja que Bitcoin es veu com una mercaderia i no com una moneda, és difícil veure com les jurisdiccions podrien fer complir la normativa que s’aplica a les activitats de joc tradicionals sense haver afegit lleis específiques en referència a Bitcoin. Deixem la decisió sobre legalitat en mans del consumidor. Si un país ha legislat els jocs d’apostes a Bitcoin com a prohibits, és evident que el consumidor no pot utilitzar els nostres serveis i s’hauria d’abstenir de fer-ho. No obstant això, si el consumidor decideix utilitzar els nostres serveis, no restringirem el seu accés als nostres serveis.

Crec que la naturalesa oberta de l’ecosistema Bitcoin fa que sigui molt difícil, si no impossible, aplicar la regulació en la mesura que s’ha imposat històricament a la indústria. Veiem els perills de la naturalesa no regulada del sector emergent de les apostes de Bitcoin, ja que un nombre considerable d’operadors ja tanca les seves operacions. Crec que és just assumir que la gran majoria dels consumidors que entren a l’espai són plenament conscients dels perills que comporta.

El que proposes és el paper que haurien de tenir els consumidors?

Els consumidors han de fer un judici sobre qualsevol operador potencial que pensin utilitzar. Criteris com la qualitat del programari, la qualitat i la quantitat de mercats proporcionats, la provisió de termes i condicions d’apostes oberts i transparents i les regles, la rapidesa de les liquidacions del mercat i la capacitat de resposta del servei al client són factors importants. Si un operador no arriba a un alt nivell d’examen, els consumidors no haurien d’utilitzar els seus serveis. La naturalesa oberta de l’ecosistema Bitcoin permet als consumidors provar per carretera els possibles operadors de jocs d’atzar utilitzant els seus propis criteris amb fons mínims que permetin establir un nivell de confiança abans del joc en nivells més significatius..

La reputació de BITBET247 és absolutament fonamental per al nostre èxit i construir aquesta reputació és el nostre principal focus a curt termini perquè els consumidors puguem confiar en els nostres serveis i marques..

Finalment, per a aquells que no reben Bitcoin, teniu algun suggeriment? I qualsevol cosa més que vulgueu afegir sobre BitBet247?

Estem decidits a continuar l’evolució de BITBET247 i fer que la nostra oferta a l’espai Bitcoin sigui el més convincent possible. Als vostres lectors que estiguin considerant utilitzar els nostres serveis, ens comprometem a oferir-vos un servei excel·lent, on la vostra satisfacció és la nostra prioritat número u. Esperem veure’t aviat a BITBET247.

Excel·lents idees, Simon. Gràcies per aquesta oportunitat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector