Actualització setmanal, del 5 al 9 de novembre: millors configuracions de Forex i esdeveniments econòmics que val la pena comercialitzar aquesta setmana

  • Dòlars van emparellar les pèrdues en dades sorprenents sobre la nòmina no agrícola dels EUA.
  • Sterling es va mantenir en el centre d’atenció aquesta setmana per notícies favorables sobre Bexit. És probable que continuï l’impuls alcista la propera setmana?
  • El FED, RBA & RBNZ està preparat per publicar decisions de política monetària. Què esperar d’ells??
  • Una revisió ràpida dels esdeveniments econòmics de primer nivell de les economies mundials.

Divendres, el mercat va tancar amb un sentiment de dòlars més fort, ja que el Greenback va reduir les pèrdues contra una cistella de divises. Els bous van entrar al mercat després que l’informe d’ocupació expliqués que el creixement de l’ocupació dels Estats Units va rebotar bruscament a l’octubre, impulsant un nou enduriment del mercat laboral que podria animar la Reserva Federal a augmentar de nou els tipus d’interès al desembre.

Dilluns, és probable que el mercat cotitzi amb un sentiment de dòlars més fort en informes de treballs millors del que s’esperava i en sentiments de FOMC desconcertants. Vegem més a fons els esdeveniments econòmics & configuracions comercials …

Índex del dòlar: la política monetària FED està en focus

Després d’un fort informe d’ocupació als Estats Units a l’octubre, la previsió de superació dels economistes, que va afegir 250.000 nous llocs de treball i un creixement salarial del 3,1% durant l’any, s’afegeix als sentiments falcons de l’actual FOMC. Tot i que no s’espera que la Reserva Federal faci cap canvi en el tipus d’interès en la reunió de novembre, s’espera que la reunió de desembre mostri una pujada del tipus de 25 punts bàsics.

El Fedwatch indica un 81% de probabilitat que la Fed augmenti els tipus fins al 2,25% -2,50% a la reunió política del 18 al 19 de desembre. Dit això, l’índex del dòlar sembla una inversió atractiva per als operadors de swing i és possible que vegem que la inversió es mou la setmana vinent.

Suport setmanal & Nivells de resistència

Suport a la resistència

95,7 96,76

95,37 97,09

94,84 97,62

Nivell clau de negociació: 96,23

  • Tècnicament, l’índex del dòlar cotitza per sobre dels 20 & EMA de 50 períodes que significa un sentiment alcista dels comerciants.
  • La recent espelma setmanal va aconseguir tancar per sobre d’una zona de resistència setmanal de 96,35 dòlars, alimentant les probabilitats de comprar més la setmana que ve.
  • El RSI & Els estocàstics creuen per sobre dels 50, cosa que indica un fort impuls alcista del dòlar.
  • L’índex del dòlar pot arribar als 97,75 dòlars, mentre que el suport preval a 96,30 i 95,15 dòlars.

GBP / USD – Sèrie de fonaments alineats

La lliura britànica va saltar la setmana anterior a les expectatives d’un acord sobre el Brexit i va indicar al Banc d’Anglaterra que, si la sortida de la Unió Europea és suau, hi hauria més pujades de tipus d’interès.

GBP / USD: perspectives tècniques

Al gràfic setmanal, el cable va fer un gir alcista per provar els EMA de 20 períodes a 1,3035 dòlars, però no ens va donar un creixement alcista. Això significa incertesa quant a la inversió alcista del parell. És una setmana fonamentalment impulsada i no podem determinar molt en funció de les tècniques. No obstant això, el parell pot afrontar una resistència immediata prop de 1,3035 $ i 1,3175 $ juntament amb un suport proper a 1,2800 $.

És probable que la ruptura alcista de 1.3175 dòlars impulsi el GBP / USD a una nova zona comercial, que pot oferir noves oportunitats de compra fins a 1.3335.

Suport setmanal & Nivells de resistència

Suport a la resistència

1.2707 1.3021

1,2585 1,3212

1,2272 1,3525

Nivell clau de negociació: 1.2899

GBP / USD- Perspectives fonamentals

1 – Serveis PMI Dilluns, Markit publicarà les xifres PMI de serveis a les 9:30 (GMT). Els economistes esperen una lleugera caiguda de 53,4 a 53,9 que pot influir massivament en la parella. Tot i això, hauríem d’estar preparats per captar canvis importants en les dades.

2- Producte interior brut – L’Oficina d’Estadístiques Nacionals ha de publicar les xifres del PIB divendres a les 9:30 (GMT) amb una previsió positiva del 0,1% enfront del 0,0% de creixement el setembre del 2018. Tot i que el PIB preliminar del trimestre / trimestre també s’espera que passi del 0,4 % a 0,6%.

Amics, és probable que el GBP / USD es mantingui recolzat aquesta setmana arran de les previsions positives.

AUD / USD – S’espera la decisió de política monetària de RBA

Dimarts a les 3:30 (GMT), el Banc de Reserva d’Austràlia presentarà la seva decisió de política monetària. Les probabilitats de qualsevol canvi a la taxa rècord d’efectiu de l’1,50% són mínimes. Per tant, és possible que no vegem cap canvi important en AUD / USD. Desitjo realment que canviïn les tarifes, ja que només llavors podrem capturar una bona quantitat de pips ràpids en parells australians.

AUD / USD – Perspectives tècniques

Fent un cop d’ull al període setmanal, l’AUD / USD està sortint del canal baixista, que mantenia el parell en un rang ajustat de 0,7045 a 0,7190. El que passa és que el tancament setmanal es troba fora del canal baixista i, el més important, és un patró alcista. Mostra un fort sentiment alcista dels comerciants. Per tant, la continuació d’una tendència alcista pot conduir AUD / USD cap a 0,7285 i 0,7400 la propera setmana.

Suport setmanal & Nivells de resistència

Suport a la resistència

0,703 0,7138

0,6971 0,7188

0,6863 0,7297

Nivell clau de negociació: 0,708

Banc de reserva de Nova Zelanda: declaració de política monetària

Dimecres a les 20:00 (GMT), el Banc de Reserva de Nova Zelanda publicarà el tipus oficial d’efectiu. Igual que RBA, també s’espera que RBNZ el mantingui en espera a l’1,75%.

Juntament amb el tipus d’efectiu, es controlarà l’estat de tipus i l’estat de la política monetària RBNZ. La conferència de premsa de RBNZ també es farà a les 21:00 i espero que el governador de RBNZ, Graeme Wheeler, parli de les seves accions polítiques futures..

Això és tot per ara, però estigueu atents a les actualitzacions del mercat en directe i als senyals de comerç de divises. Bona sort i seguiu seguint els líders FX durant una altra setmana rendible.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me