Trezor vs Ledger: comparació i revisió de la millor cartera de maquinari (2019)

La seguretat sempre té una importància suprema a l’hora d’invertir. Com que són els diners guanyats durament pels inversors els que estan en línia. Per tant, els inversors busquen borses fiables per invertir i negociar.

Malauradament, a causa de la nascència de la indústria criptogràfica, no hi ha hagut molts intercanvis que proporcionin aquesta comoditat als inversors i hi ha hagut una i altra vegada pirateries que sempre els recorden que els seus diners no són segurs. El carteres calentes, la que està en línia i que es gestiona mitjançant intercanvis per emmagatzemar les criptomonedes dels seus usuaris s’ha convertit en les zones de captació més destacades per als pirates informàtics, ja que tenen molts recursos digitals..

A causa d’això, aquestes pirates informàtiques i amenaces constants que existeixen al voltant de les carteres calentes. Molts analistes i experts del carrer creuen que la millor manera de protegir aquests actius criptogràfics és emmagatzemar-los en carteres fredes o carteres de maquinari. I els dos millors noms que lluiten per aconseguir el primer lloc en la indústria de la cartera de maquinari són Trezor i Ledger. El següent article està pensat perquè el lector pugui identificar la millor cartera freda per si mateixa. Per tant, l’article es basa en la comparació de característiques que un inversor generalment consideraria en comprar una cartera freda. Això inclou –

 • Dispositius compatibles
 • Monedes suportades per Trezor i Ledger
 • Seguretat
 • Configuració i usabilitat
 • Aspecte físic i durabilitat
 • Veure i sentir
 • Cost
 • Conclusió

Una visió ràpida de la cartera de maquinari Trezor

Trezor es va llançar a l’estiu del 2014 i va ser la primera cartera de maquinari introduïda. La cartera de maquinari corresponia a una empresa amb seu a la República Txeca, anomenada – SatoshiLabs. Satoshilabs va ser fundat per Marek Palatinus, amb la seva comprensió de tecnologia i criptomoneda creada per Trezor, juntament amb el seu altre invent anomenat Slushpool. Comprendre tots els aspectes de la indústria criptogràfica i la seguretat de què mancaven les carteres en calent.

Trezor es va inventar per ajudar els inversors i els comerciants a millorar la seguretat dels seus actius criptogràfics, protegint-los de pirates informàtics, virus i fraus de tercers. La idea darrere d’aquest invent era bastant senzilla i directa: mantingueu els recursos digitals fora de línia allunyats de tots els personatges maliciosos i sota el control dels seus usuaris..

Amb poca història al darrere, la cartera Trezor va aconseguir un cert èxit que el va ajudar a construir una gran reputació i, amb el pas del temps, ha continuat millorant les seves característiques i suport per a noves monedes. Amb això, Trezor ha estat capaç de destacar-se dels seus competidors i mantenir el ritme de la creixent demanda de criptografia. Aquesta hipermetropia i dinamisme dels fundadors han ajudat Trezor a guanyar-se la reputació de ser un dels millors de la indústria..

cartera trezor

Introducció ràpida de la cartera de maquinari Ledger

Ledger, des dels seus inicis, ha anat cap al lideratge en proporcionar solucions relacionades amb la seguretat per a criptomonedes i aplicacions basades en blockchain. Amb París com a seu de la companyia, té oficines a Vierzon i San Francisco, que acull un equip de més de 130 professionals..

Ledger presumeix del seu èxit i capacitat d’inventar una gran quantitat de productes i serveis que s’utilitzen per protegir els actius digitals i criptogràfics per a particulars i empreses. Entre els seus productes, el que més èxit ha estat la línia de carteres de maquinari Ledger, que té clients a 165 països. Aquest suport dels clients ha ajudat l’empresa a recaptar substancials de capital d’inversors privats, que ara supera els 85 milions de dòlars en 4 rondes d’inversions..

Ledger està molt per davant de la competència a l’hora de proporcionar solucions de seguretat per a criptomonedes. Tenen tots els components que la converteixen en una marca fiable, ja sigui la combinació adequada d’equip, passió o visió.

Ledger Nano S

S’admeten dispositius, SO i aplicacions

El dispositiu Trezor és compatible amb l’ordinador i el telèfon intel·ligent. Els sistemes operatius admesos són Windows 7 i versions posteriors, macOS 10.11 i versions posteriors, sistemes operatius Linux i Android.

Els dispositius Ledger més recents requereixen un ordinador d’escriptori (com a mínim Windows 8 de 64 bits, macOS 10.8 o Linux de 64 bits) o un telèfon intel·ligent (com a mínim iOS 9 o Android 7) per instal·lar aplicacions, afegir comptes, comprovar els saldos del compte i gestionar transaccions segures.

Tant les carteres, Trezor com Ledger, tenen la seva pròpia interfície que facilita el seu funcionament. Juntament amb la seva pròpia interfície, els usuaris hi poden accedir amb moltes aplicacions de cartera de tercers. La taula següent mostra l’aplicació líder i la seva compatibilitat amb Trezor vs Ledger.

Aplicació Trezor Ledger Nano S
Electrum
MyEtherWallet
Miceli
Copagament
GreenBits
MultiBit HD No
MyTrezor No
Ledger Chrome No

Monedes suportades per Trezor Wallet

Trezor admet una varietat d’actius digitals que inclouen Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Zcash (ZEC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Ethereum (+ tots els tokens ERC20), Ethereum Clàssic (ETC), NEM, Expanse, UBIQ i Bitcoin testnet.

Segons actualitzacions recents, actualment no és possible la integració de tokens ERC20 amb Trezor Wallets, però es poden utilitzar fàcilment i de forma segura amb Trezor Beta Wallet juntament amb altres serveis i carteres de tercers. Tot i que la seva clau inicial i privada es manté protegida al dispositiu Trezor. Hi ha la possibilitat que a alguns dels tokens ERC20 els costi reconèixer el firmware de Trezor, però això no impedeix que siguin emmagatzemats i enviats per Trezor Wallets. Els usuaris només han d’esmentar el camí d’adreça del seu testimoni i es mostrarà com a “testimoni desconegut”

Monedes compatibles amb la cartera Ledger Nano S.

Igual que Trezor, Ledger Nano S també admet una varietat d’actius digitals que inclouen moltes monedes i fitxes destacats. Les principals monedes i fitxes es transaccionen a través de la interfície del programari Ledger Live. El següent és la llista de monedes destacades suportades per Ledger Nano S que inclou Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Ethereum (ETH), Monero (XMR), Ethereum Classic (ETC), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Zcash (ZEC), Dash (DASH).

El Ledger Nano S funciona amb les seves pròpies interfícies: l’aplicació Ledger Live (aplicació gratuïta de Google Chrome), mentre que també permet als usuaris utilitzar altres carteres de programari compatibles que s’esmenten més amunt a l’article.

Mesures de seguretat de Trezor i Ledger

Pel que fa a la seguretat, tant les carteres Trezor com Ledger proporcionen el mateix nivell de seguretat gairebé el mantenen coll a coll. La característica de seguretat més destacada de Trezor i Ledger Nano S és que tots dos utilitzen les seves pantalles per generar i mostrar la clau privada fora de línia..

A més, les carteres demanen als usuaris que creen un PIN d’accés juntament amb una llavor de recuperació. Per casualitat, si l’usuari perd la seva cartera o és robat o danyat, la seva clau privada es perdrà. Per a això serveixen la llavor de recuperació i el PIN.

L’usuari pot utilitzar la seva llavor de recuperació per recuperar les seves monedes. El PIN impedeix que tothom pugui accedir a la cartera: si es perd o es roba, ningú més no pot entrar a la cartera de maquinari sense el PIN que l’usuari hagi creat.

A part del codi PIN i de la recuperació que ajuda l’usuari a recuperar la seva clau privada perduda, totes dues carteres també proporcionen una tercera capa de seguretat anomenada “Passphrase”. Una frase de contrasenya es pot considerar com la 24a paraula de la llavor de recuperació. Igual que un PIN, l’usuari té l’opció d’establir la contrasenya. Aquesta frase de contrasenya pot ser una paraula o un conjunt de lletres. S’espera que l’usuari recordi la frase de contrasenya en lloc d’escriure-la per assegurar-la completament i allunyada dels caràcters maliciosos..

Per tant, pel que fa a les característiques de seguretat, tant Trezor com Ledger es mantenen coll a coll.

Configuració i usabilitat

La cartera Trezor i la cartera Ledger presenten una forma física que cal connectar a un ordinador mitjançant un cable micro USD. Ambdues carteres troben compatibilitat amb Windows, Linux i macOS. El procediment de configuració de les dues carteres és bastant senzill i senzill. Inclou els passos següents: establir un codi PIN i escriure una còpia de seguretat de la llavor de recuperació que es pot utilitzar en cas que es perdi el pin. De la mateixa manera, la interfície és neta, fàcil d’utilitzar i ben dissenyada, de manera que és molt fàcil d’utilitzar tant a Trezor Wallet com a Ledger Nano S.

Comparem l’aspecte de les interfícies: Trezor vs Ledger

interfícies Trezor– Trezor interfícies Ledger– Llibre major

Aspecte físic i durabilitat

La cartera Trezor està formada per plàstic, mentre que, per contra, la cartera Ledger inclou un cos d’acer inoxidable (significa un cos més resistent i de primera qualitat). Això dóna al Ledger Nano S un avantatge superior pel que fa a l’aspecte més elegant, però això no és el que busca un portafolis. Però si aquí només parlem de la durabilitat, el Ledger Nano S va obtenir el punt per sobre de Trezor per estar més protegit dels danys.

Look and Feel of Trezor Vs Ledger

Tots dos, Trezor i Ledger Nano S, tenen una mida gairebé idèntica. Tots dos són prou petits, cosa que el fa fàcil de transportar, tot i que és discret i poc intrusiu. Tots dos dispositius tenen una pantalla petita acompanyada de dos botons que facilita la navegació. Pel que fa a la mida de la pantalla, Trezor té una pantalla una mica més gran que té una resolució de 128 × 64 píxels. Comparativament, el Nano S és el més petit dels dos en mida, gairebé a la meitat de la mida del Trezor. En termes de seguretat física, Nano S s’avança molt davant de Trezor, fabricat amb una barreja de plàstic i metall, amb un interior de plàstic robust envoltat per una funda de metall giratòria que li dóna un aspecte modern..

Cost

El preu dels dos models de Ledger és

 • Ledger Nano X – 119 USD
 • Ledger Nano S- 59 USD

El preu dels dos models de Trezor és

 • Trezor T- 165 USD
 • Trezor One: 78 USD

Conclusió

De nou, la diferència és molt menor en ambdues carteres, és difícil aconseguir un guanyador. L’usuari ha de mirar la moneda que vol emmagatzemar i recollir la cartera. A més, si el cost és la limitació, el Ledger Nano X és definitivament gairebé 20 dòlars més barat en comparació amb els models base de Trezor. Rest Trezor i Ledger definitivament van de cara a cara per ser recollits per un usuari.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me