Top 5 aixetes IOTA: tot el que heu de saber

Top 5 aixetes IOTA

Les criptomonedes han comprat al món molts conceptes nous que mai no es van veure ni es van escoltar abans.

Les aixetes criptogràfiques en una d’aquestes eines que atreuen a molta gent a causa de les seves ofertes gratuïtes i que també s’han convertit en una bona manera de publicitar i comercialitzar una moneda. Per a les persones que no ho saben, les aixetes de criptografia són pàgines web o llocs que proporcionen criptos a canvi de realitzar tasques micro com ara visualitzar anuncis o resoldre petits trencaclosques o captchas..

Hi ha hagut diversos llocs web d’aixetes que s’han fet famosos i que han atret molta gent cap a ells, però no han estat realment rendibles a causa d’una activitat no planificada o treballant en aixetes que dispensaven monedes no tan valuoses..

Tot i que en els primers anys totes les aixetes es concentraven únicament cap als bitcoins, en els darrers anys han aparegut moltes aixetes altcoin que els han enganxat molt. Entre aquestes monedes altes, les aixetes IOTA també han guanyat molta tracció, ja que molta gent creu que IOTA podria ser la moneda que podria tenir un gran salt de preus en els propers anys.

Què és IOTA?

IOTA va ser inventat per la Fundació IOTA, que va debutar amb èxit al mercat de criptografia al voltant del 2015.

L’objectiu del projecte i de la moneda era facilitar l’internet de les coses. La fundació IOTA, empresa fundadora del projecte, és una organització sense ànim de lucre i té la total responsabilitat de com funciona la xarxa i de com seguirà creixent en el futur. La fundació també té la responsabilitat de fer qualsevol associació estratègica que millori el projecte. Tot i que el desenvolupament va molt bé, el projecte ja ha crescut i ha forjat excel·lents col·laboracions amb empreses importants de tot el món, que inclouen Volkswagen, Samsung, Bosch i Fujitsu..

Segons molts analistes del carrer, IOTA com a tecnologia és bastant revolucionària, ja que intenta crear una nova capa de transferència de dades i liquidació de transaccions per a Internet de les coses (IoT) que, per si mateixa, s’ha considerat el futur de la tecnologia. La moneda es basa en una nova tecnologia de llibre major distribuït (DTL), que s’anomena Tangle i que es creu que supera les deficiències i les falles de disseny ineficients de les cadenes de blocs actuals. Això significa que no cal fer mineria, ja que no hi ha blocs ni cadenes de blocs. En canvi, IOTA aporta una forma molt nova d’arribar al consens, que en realitat és un sistema peer to peer i completament descentralitzat.

Amb l’objectiu d’eliminar el sistema de blocs, l’enredat de l’IOTA intenta trobar solucions cap a millors opcions d’escala. A Tangle, tots els creadors de transaccions han de fer una mica de càlcul i aprovar almenys dues transaccions anteriors abans que la seva transacció finalitzi. Això es pot veure com una transacció a IOTA sense cap comissió que es pugui considerar com una recompensa per col·laborar i ajudar els altres i protegir la xarxa..

L’IOTA Tangle Illustrated– L’IOTA Tangle Illustrated

Per què la comunitat és optimista quant a IOTA??

Es considera que IOTA té un futur brillant entre altres criptomonedes, ja que és una cosa que per si mateixa es considera el futur de la tecnologia: Internet de les coses.

L’equip del projecte ha estat fent tots els passos adequats per demostrar que serà la moneda del futur. Els passos fonamentals que ha estat fent l’equip han atret a molta gent a l’hora de comprar IOTA i també mantenen actives les seves aixetes..

 • Grans associacions: L’equip IOTA té moltes associacions fantàstiques que poden portar el seu ús al món real, un somni que desitgen la majoria de projectes de criptografia. Els seus CISCO, Samsung i Volkswagen han escollit IOTA per provar la seva tecnologia. De fet, fins i tot la ciutat de Taipei està provant IOTA per emetre targetes d’identificació als seus ciutadans que es basaran en Tangle.
 • L’IdT és la següent gran cosa: L’IdO és a tot arreu i, per tant, podria ser el seu facilitador l’IOTA, i per això el món s’està posant darrere. S’espera que arribi a la despesa B2B en tecnologies, programari, aplicacions i solucions IoT 250 milions d’euros (267 milions de dòlars) el 2020. I aquest és el tipus de mercat al qual s’adreça IOTA.
 • Tecnologia superior: En el moment en què fins i tot les cadenes de blocs més grans no han estat capaços de mantenir-se al marge dels problemes i estan lluitant, IOTA acaba de donar al món una solució que pot ser una bona alternativa. Així doncs, IOTA no només dóna una tecnologia alternativa, sinó que hi ha alguna cosa més destacada i una mica més amunt.

Tot i que encara hi ha molta feina per fer a l’equip d’IOTA i el seu Tangle, però hi ha prou carn al joc que manté a tothom enganxat a la moneda i és per això que molta gent s’adhereix a les aixetes IOTA.. Per tant, hem pensat en oferir-los el millor lloc per aconseguir IOTA gratuïts.

Millors aixetes IOTA

En una sola vista, aquí es mostren les millors aixetes IOTA i les seves característiques clau:

Nom de l’aixeta Característiques principals
MineIOTA
 • Requereix molt poc o pràcticament cap treball de l’usuari.
 • És molt senzill i fàcil d’utilitzar 
 • L’aixeta és un dels que paga millor i sense restriccions
 • No retarda els pagaments que solen fer-se en un dia.
IOTAfaucet
 • Ajuda les persones a aprendre i entendre sobre IOTA i Tangle.
 • Cal omplir un formulari de sol·licitud per retirar-lo
 • Un cop al dia retirada
 • Limita les probabilitats de frau, ja que s’envien instruccions per correu electrònic per actuar 
IOTAFaucet Reddit
 • Distribueix recompenses als usuaris quan publiquen al sub.
 • Requereix molt menys treball per part de l’usuari
 • Extremadament senzill i fàcil d’utilitzar per als usuaris
 • Les aixetes donen un bon sou d’uns 20 IOTA per publicació
 • Permet límit de sis publicacions per dia
IOTA Boombitcoins
 • L’usuari ha de treballar cada 5 minuts per resoldre un nou Captcha.
 • L’aixeta és molt fàcil d’utilitzar 
 • El pagament de l’aixeta és decent i paga fins a 1200 per hora
 • Un cop un usuari arriba als 100.000 IOTA, pot sol·licitar una retirada i el pagament es realitza en 12 hores 
IOTAlottery Reddit
 • L’assignació de loteria és només un bitllet per a un usuari
 • El cost per bitllet és de +10.000 IOTA
 • El sorteig de la loteria només es fa un cop al mes 

1. MioneIOTA

Es tracta d’un lloc web d’aixeta que realment fa que els usuaris minin Monero i els pagui amb IOTA. Aquest és el cas de la majoria d’aixetes IOTA, que demana als seus usuaris que extracin Monero per IOTA, ja que Monero encara és una cadena de blocs i IOTA no. Però el que fa que MioneIOTA sigui diferent requereix molt menys treball per part de l’usuari. També és una de les condicions de les aixetes que més paga: la potència minera que pot proporcionar el sistema de l’usuari. L’aixeta també es paga immediatament i no té límit diari de retirades

2. IOTAfaucet

Aquesta aixeta és un projecte experimental i beta que es va crear amb l’objectiu de desenvolupar una aixeta real, de manera que pugui distribuir IOTA gratuïtes per a la seva distribució i també permetre que més persones s’eduquin i coneguin IOTA, la seva tecnologia Tangle i la seva diferència. En ser experimental, l’aixeta té algunes regles que són lleugerament diferents, ja que s’espera que cada usuari només en retiri unes al dia i que rebi les monedes, l’usuari ha d’omplir i enviar el formulari de sol·licitud de retirada. Publiqueu on l’usuari rebrà el correu electrònic sobre les instruccions

3. IOTAFaucet Reddit

Una altra aixeta que proporciona als usuaris un sou bastant decent sense molta feina. La interfície del lloc web és molt senzilla i és molt fàcil de navegar. L’aixeta demana als seus usuaris que publiquin una publicació nova amb la frase actual i rebin les seves fitxes gratuïtes. Cada usuari té un límit de sis publicacions per dia. El sou de l’aixeta és bastant decent i, per cada publicació, els usuaris obtenen fins a 20 IOTA.

4. IOTA Boombitcoins

Boombitcoins és un dels llocs que millor paga per IOTA i ofereix als usuaris la possibilitat de treure més de 100.000 IOTA amb un pagament en menys de 12 hores. Per maximitzar el seu pagament, l’usuari ha de presentar una reclamació de 100 IOTA per 1.000 vegades. L’aixeta requereix que els usuaris facin un esforç cada cinc minuts i, per tant, mantingui a l’usuari força ocupat i, en els dits dels peus, cada cinc minuts. Fins i tot amb l’esforç de cada cinc minuts, l’aixeta és bastant fàcil d’utilitzar i, per tant, es navega pel lloc web.

5. IOTAlottery Reddit

Aquesta aixeta està construïda com una loteria on tot depèn de la sort. Aquest sorteig de loteria es realitza només un cop al mes i definitivament si a l’usuari li agrada el sistema de loteria i la seva emoció al seu voltant. L’afortunat guanyador d’aquesta loteria es paga en IOTA que es poden bescanviar i obtenir efectiu quan vulgui l’usuari. Perquè un usuari participi i obtingui un tiquet per participar a la loteria, ha de dipositar 10000 IOTA. Es considera que aquesta aixeta és una bona inversió per als que prenen riscos.

També us pot agradar: Crypto Faucets 101: Moon Litecoin és la millor aixeta Litecoin

Conclusió

Està clar que IOTA és una moneda que podria quedar-se aquí una estona i la gent va a buscar cada vegada més aixetes, ja que valen la pena a IOTA. Encara és difícil trobar una aixeta IOTA pura, ja que la moneda no es pot minar, però, amb tota l’activitat associada, i en la mesura que els usuaris obtenen IOTA, és força bo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me