SecuX Stone Vs Ledger Nano X: quina és una millor cartera de maquinari criptogràfic?

SecuX Stone i Ledger Nano X es troben entre els millors carteres de criptomonedes de maquinari al mercat. Aquesta anàlisi se centrarà en la comparació de les dues carteres per determinar quina és la més segura. A l’hora de decidir el millor maquinari criptogràfic, haureu de tenir en compte factors com la mida de la vostra cartera; si necessiteu accés web, compatibilitat per a mòbils i ordinadors; o cal integrar una cartera de tercers. Utilitzarem aquests factors per decidir la millor cartera de maquinari criptogràfic entre SecuX Stone i Ledger Nano.

SecuX Stone: primera impressió

La cartera de maquinari criptogràfic SecuX Stone es presenta en tres versions: SecuX Stone V20, SecuX Stone W20 i SecuX Stone W10. 

Cartera de maquinari Crypto SecuX Stone V20

La cartera de maquinari criptogràfic SecuX Stone V20 és la cartera insígnia de la marca SecuX. Té una pantalla tàctil a color de 2,8 polzades molt agradable, amb forma de dodecàgon, amb un marc d’alumini i una base de goma. Estèticament, és molt millor i compacte que altres carteres de maquinari criptogràfic que semblen febles i de fabricació econòmica. Té una bateria de 600 mAH que es pot carregar completament en 2 hores. El farciment de goma proporciona funcions d’absorció de xocs que garanteixen que la cartera pugui suportar alguns abusos físics si es deixa caure o es prem contra altres objectes. No diem que siguem maldestres, però no us hauríeu de preocupar gaire per la cartera criptogràfica SecuX Stone V20 per si ho sou.

La cartera té un port micro USB i també és compatible amb Bluetooth. Podeu gestionar la cartera mitjançant l’aplicació SecuX Mobile tant per a Android com per a iOS. Si teniu intenció de gestionar la vostra cartera en línia, podeu utilitzar el port USB per connectar-vos a l’ordinador o el Bluetooth per connectar-vos a l’ordinador o al telèfon. La cartera SecuX Stone V20 i Stone W20 us permet gestionar sense fils la vostra cartera o realitzar transaccions en una gran pantalla tàctil. Aquestes característiques són les raons per les quals el SecuX Stone V20 també es coneix com a dispositiu “multiplataforma”. 

La cartera admet de forma nativa Ripple (XRP), Stella Lumens (XLM), DigiByte (DGB), Groestlcoin (GRS) i altres criptomonedes principals. La majoria de carteres de maquinari criptogràfic no admeten nativament aquests criptos únics. 

Per seguretat, la cartera criptogràfica SecuX Stone V20 inclou un element de seguretat certificat (SE) Infineon (empresa alemanya) CC EAL 5+, que garanteix les vostres claus privades i codis PIN. Altres funcions de seguretat inclouen: 

  • Un firmware preinstal·lat resistent a la manipulació que es pot actualitzar 
  • Confirmació física de cada transacció feta des de la cartera
  • Un teclat digital a l’atzar per evitar que es produeixin cops de teclat 
  • Una contrasenya única que s’utilitza per emparellar-se amb el dispositiu amfitrió, com ara un ordinador o un telèfon quan s’utilitza Bluetooth. El més important és que us permet generar contrasenyes de 12, 18 i 24 paraules que podeu utilitzar per recuperar fons si la cartera està danyada.

SecuX Stone V20 admet BTC, BCH, ETH, LTC, XRP, XLM, DASH, DOGE, BNB, DGB, GRS i tots els tokens ERC-20 com USDT. Tingueu en compte que amb cada actualització del firmware, s’inclou més suport per a monedes. El preu al detall del SecuX Stone V20 comença a 139 dòlars, la qual cosa suposa una ganga. 

Cartera de maquinari Crypto SecuX Stone W20

El W20 té la mateixa mida de pantalla que el SecuX Stone V20, que sembla més compacte i lleuger que ve amb una coberta posterior rectangular de línia de pèl ABS de mida palmell, cola de fusió en calent integrada en ultrasons formant un tot integral.

Totes les funcions del W20 són les mateixes que el V20, incloses les monedes, la connectivitat dual a un ordinador o la connexió sense fils per a un telèfon. També té una bateria de polímer de liti recarregable de 600 mAH de durada de fins a 7 hores d’ús. La diferència més notable entre les carteres SecuX Stone W20 i V20 és el disseny físic i el material que constitueixen. SecuX Stone W20 comença a 119 $.

SecuX Pedra Cartera de maquinari criptogràfic W10

La cartera de maquinari criptogràfic SecuX Stone W10 és la cartera de nivell inicial de la sèrie SecuX. Tot i això, el seu estat d’entrada no vol dir que sigui inferior a les versions W20 o V20. Té una pantalla tàctil a color de 2,8 polzades, igual que la resta de models SecuX. El seu exterior és totalment el mateix amb el SecuX Stone W20 que de plàstic ABS amb una sensació més estudiant.

A diferència del W20 i el V20, el SecuX Stone W10 no és compatible amb Bluetooth. Això vol dir que no podeu utilitzar aplicacions mòbils per gestionar o fer transaccions des de la vostra cartera SecuX Stone W10. Per compensar-ho, disposa d’un port micro USB per connectar-se a dispositius d’ordinador externs per gestionar la cartera. D’aquesta manera, podeu connectar-vos al web.

Les funcions de seguretat incrustades a la cartera de criptografia de maquinari SecuX Stone W10 són les mateixes que les de les carteres W20 i V20. El xip de seguretat incrustat és un element segur de nivell militar CC EAL5 + procedent d’una empresa alemanya, Infineon, que proporciona una volta inexpugnable dels actius criptogràfics per a qualsevol atac físic o cibernètic. També admet les mateixes monedes que les altres carteres SecuX. Té un preu base de 99 dòlars.

Cartera Crypto de maquinari Ledger Nano X

El maquinari Ledger Nano X té la forma d’una memòria USB. És petit, compacte i s’adapta fàcilment a la butxaca. Actualment, la cartera de maquinari de criptomoneda Ledger Nano X és una de les carteres de criptografia líders del mercat. Admet més de 1.100 criptos; i gràcies al seu disseny de memòria USB, podeu gestionar la vostra cartera des de qualsevol dispositiu informàtic. També és compatible amb Bluetooth, cosa que significa que podeu accedir a la funcionalitat de la vostra cartera amb aplicacions per a iOS i Android. 

Ledger Nano X també disposa d’un xip segur amb certificació CC EAL5 + amb sistema operatiu BOLOS propietari. La cartera admet de forma nativa unes 200 monedes, però podeu gestionar fins a 1.100 criptos. A més, podeu HODL fins a 100 criptomonedes simultàniament. Funciona amb una bateria de 100 mAh. Té un preu base de 150 dòlars.

Conclusió: SecuX Stone Vs Ledger Nano X

A partir de les comparacions anteriors, és obvi que totes dues carteres són excel·lents a la seva manera. Realment depèn del que busqueu en una cartera criptogràfica. Tot i que les dues carteres tenen funcions i funcionalitats de seguretat impressionants, Ledger nano X sembla una mica més impressionant ja que admet més de 1.100 funcions de criptografia i HODLing. Ànims. 

Comparació d’especificacions 

Comparació SecuX Stone V20 Ledger Nano X
Material Estructura d’alumini amb base de goma Plàstic i acer inoxidable
Mida de la pantalla 2,8 polzades  0,96 polzades
Pantalla tàctil Present Cap. 2 botons per a la funcionalitat
Dimensió 98 mm per 15 mm 72 per 18,6 per 11,8 mm
Pes 120 grams 34 grams
MCU Nòrdic ST
CC EAL5+  Infineon ST
USB Tipus C. Tipus C.
Bluetooth Activat Activat
Pila 600 mAh 100 mAh
Aplicació web Disponible N / A
iOS Compatible Compatible
Android Compatible Compatible
Suport de monedes Dotze criptos principals amb fins a 820 tokens 100 criptos principals amb aproximadament 1.000 fitxes
Nombre de comptes a la cartera de maquinari Admet fins a 500 comptes Només 100 comptes
Projecció de codi QR S’admeten fora de línia i en línia Només està disponible al dispositiu extern en línia
Frase de llavor 24 paraules 24 paraules
Contrasenya de recuperació de fons Confirmeu un conjunt de 4 paraules de la frase original de 24 paraules de manera seqüencial Confirmeu les 24 paraules una per una
Preu base  139 dòlars  150 dòlars

Com a bonificació per als nostres lectors, podeu rebre un 10% o un 15% de descompte sobre la vostra comanda de SecuX introduint els codis de cupó a la compra a la botiga en línia SecuX:  https://shop.secuxtech.com/

Per obtenir un 15% de descompte, utilitzeu el codi de cupó: “coingape” per a V20 i W20

Per obtenir un 10% de descompte, utilitzeu el codi de cupó: “coingapew10” per a W10

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me