Principals servidors / grups Crypto Discord a seguir el 2021

Si sou nou al mercat de les criptomonedes, us heu d’haver unit a algunes comunitats de xarxes socials per provar-ho obtingui un resum d’aquesta tecnologia revolucionària. Twitter, Reddit, Medium i Instagram estan experimentant un creixement massiu del nombre de comptes el 2021 a mesura que el mercat de Bitcoin i criptografia continua establint màxims rècord. Tot i la influència de Reddit i Twitter en la creació de grans comunitats criptogràfiques, una plataforma de xarxes socials creix com a favorita dels entusiastes de les criptografies a nivell mundial: DESCÀRREGA! 

Tant si voleu obtenir alguns consells comercials addicionals, conèixer les novetats més recents del mercat o conèixer la tecnologia, el comerç de criptografia Discord i els “servidors” de discussió ho tenen tot. Tot i això, és una mica difícil de trobar, ja que necessiteu una invitació. 

L’objectiu d’aquest article és presentar-vos als principals servidors / grups Discord de criptomonedes que proporcionen un fòrum de discussió i senyals comercials al mercat de criptografia. A continuació es mostren 10 dels millors servidors Crypto Discord el 2021 per a vosaltres. 

Què és un servidor Discord?

Cada comunitat Discord s’organitza en una col·lecció de canals diferents que formen un servidor. Cada servidor té els seus propis membres, temes, regles i canals convidats. Un cop us uniu a un servidor, podeu contribuir a qualsevol canal i discutir amb altres membres que xerren en un canal específic. 

Els servidors estan plens de canals de text i canals de veu (on podeu xatejar per veu amb altres persones). També podeu compartir vídeos, imatges, enllaços a Internet, música i molt més. Obrir un servidor a Discord és gratuït. 

Com utilitzar els vostres servidors Crypto Discord de manera eficient

Tot i que Discord s’està convertint en un estimat de les xarxes socials per als inversors en criptografia, la majoria dels grups de criptografia Discord encara són ineficients. Això ha vist com la majoria dels inversors en criptografia han canviat a Telegram per interactuar amb altres fanàtics de la criptografia, tot i que Discord és molt millor. 

Aquests són alguns consells per ajudar-vos a treure el màxim profit del vostre servidor Discord centrat en criptografia.

 • Bloqueja els teus permisos per evitar brossa i estafes al servidor Discord. 
 • Gestioneu les notificacions dels vostres missatges per evitar notificar-los a tots els membres del vostre servidor cada vegada que s’envia un missatge a un canal.
 • Configureu un bot guard per evitar que els vostres membres siguin enviats com a correu brossa. Això es pot fer configurant un codi captcha per garantir que només els humans accedeixin a altres membres del vostre servidor. 
 • Assegureu-vos que el servidor Discord tingui una interfície amigable i que no estigui ple de gent. 

Com seleccionar el millor servidor o grup Crypto Discord

Trobar bons servidors de criptografia discord per a tu mateix (sobretot si ets un Discord per primera vegada) pot ser un repte donat el gran nombre de grups estafats que sorgeixen. A continuació, oferim una breu llista de què heu de mirar abans d’unir-vos a un servidor criptogràfic Discord. 

 1. El nombre de membres al servidor.
 2. Comproveu si el servidor té Bot Guards. 
 3. La plataforma és fàcil d’utilitzar?
 4. El grup és interactiu i respectable?
 5. Seleccioneu entre canals gratuïts i de pagament.
 6. El contingut que voldríeu consumir: senyals comercials vs notícies criptogràfiques generals, etc.. 

Principals grups de Crypto Discord

Amb qualitats de discussió que coincideixen amb Twitter i una estructura ben organitzada i regulada similar a Reddit, Discord és el somni d’un inversor en criptografia. Discord us ofereix la possibilitat de treballar amb una comunitat interactiva i compartir la passió per la tecnologia. 

A continuació es mostra una llista dels principals canals de criptografia Discord el 2021 a què us heu de sumar per obtenir senyals comercials i discutir la tecnologia en augment. 

Nota: Alguns dels canals tenen correu brossa, desavantatges i simulacions. Feu la vostra pròpia investigació abans d’utilitzar senyals i informació comercials d’aquests grups Discord per prendre decisions d’inversió.

 • r / Criptomoneda

grup criptogràfic Discord

Un augment amb èxit de r / Cryptocurrency a Reddit ha donat lloc a un servidor Discord, que només permet als convidats. El servidor és un dels grups Discord més grans que hi ha actualment en criptografia: ofereix als membres una plataforma per discutir qualsevol cosa sobre cripto. 

Des del comerç criptogràfic fins al DeFi, passant per transaccions agrícoles, altcoins, mineres i balenes, tot es pot consultar al grup Discord r / Cryptocurrency. 

Membres: 39.468

Enllaç de invitació: https://discord.com/invite/8T7aqnZ

 • MEGA Pump – Grup d’inversió en criptomonedes

grup criptogràfic Discord

MEGA Pump, tal com diu el nom del servidor Discord, és un grup dedicat a la compra i venda de criptomonedes en un esquema de “pump and dump”. Aquest grup ofereix als usuaris l’oportunitat de maximitzar els seus beneficis mitjançant senyals comercials i un canal de notícies per estar al dia dels esdeveniments actuals de la criptografia..

El servidor també proporciona una pàgina “Resultats” per fer un seguiment de les operacions suggerides al grup. Finalment, MEGA Pump també proporciona un “sistema d’afiliació” que premia aquells que porten nous inversors al grup.  

Membres: 96.483

Enllaç d’invitació: https://discord.com/invite/MZ56B8Pwsn

 • Avui empenyem 

Todaywepush

Un altre grup d’Inversió Bitcoin a la llista. Avui We Push consta de cinc canals públics al seu servidor: #anuncis, # sistema d’afiliació, # xat general, # crea-invitacions (on podeu convidar els vostres afiliats al servidor) i # guia del servidor. El canal de guia del servidor us proporciona una guia dels canals privats, de pagament i gratuïts més importants del servidor. 

Tot i ser un grup d’inversió de Bitcoin, Today We Push també consisteix en bombar canals de diversos tokens “en forma”.

Membres: 45.855

Enllaç d’invitació: https://discord.com/invite/EyTDH6bqZg

 • WallStreetBets Crypto Pumps

grup criptogràfic Discord

Si heu seguit la recent saga de Gamestock, haureu sentit a parlar de WallStreetBets, una pàgina de Reddit dedicada a treure fons minoristes i estavellar els venedors curts de fons de cobertura. L’èxit de la pàgina de Reddit ha fet que brotessin diverses derivacions: WallStreetBets Crypto Pumps és una de les més destacades de Discord. 

Aquest servidor Discord és principalment un grup de bombes, pel qual la comunitat decideix comprar un testimoni en una bossa per intentar inflar el preu i obtenir beneficis. També ofereix un canal de resultats i un programa d’afiliació per a invitacions.  

Membres: 72.854

Enllaç d’invitació: https://discord.com/invite/zUtvSwmZH2

 • Big Pump Signal – Bitcoin Investment Group

grup criptogràfic Discord

Big Pump Signal – Bitcoin Investment Group és un dels servidors més grans centrats en criptografia de Discord. Prop de 250.000 membres contribueixen al grup: xerrant sobre criptografia, discutint nous esdeveniments criptogràfics i comprant o venent senyals comercials. 

Es creen canals diaris de “senyal de bomba” que us ofereixen l’oportunitat d’operar juntament amb la gran quantitat d’entusiastes de la criptografia al servidor Discord. 

Membres: 248.800

Enllaç d’invitació: https://discord.com/invite/UjmYxtDe

 • Mancomunitat Cryptex 

grup criptogràfic Discord

Cryptex Commonwealth s’adreça als inversors en criptomonedes que busquen horitzons a llarg termini i que organitzen diverses discussions informatives. Per unir-vos, heu de tenir un codi d’invitació, presentar-vos als altres membres i esperar 24 hores perquè el moderador (‘Allen’) verifiqui i us afegeixi al servidor. 

Membres: 9.832 

Enllaç d’invitació: https://discord.com/invite/qnZwJDS

 • Senyals de criptografia d’elit

grup criptogràfic Discord

Com a un dels grups de criptografia Discord més organitzats, Elite Crypto Signals ofereix canals gratuïts i de pagament. Tot i que el servidor té una gran varietat de canals per seleccionar, els canals més actius del servidor se centren en la compra i venda de prediccions i senyals comercials. Tal és la gravetat del grup que els comerciants del servidor compren i venen senyals comercials “precisos” per un màxim de 30 dòlars el senyal. 

El servidor també és fantàstic per mantenir-se a l’aigua amb els esdeveniments actuals al mercat de criptografia, compartir memes i discutir les seves opinions sobre l’acció del mercat de preus.. 

Membres: 14.340

Enllaç d’invitació: https://discord.com/invite/sc6Me8g

 • Cracking Cracking

grup criptogràfic Discord

Un dels servidors criptogràfics Discord més antics i diversos. Cracking Crypto ofereix als membres una àmplia varietat d’informació sobre criptografia i debats sobre qualsevol consulta basada en criptografia. 

El servidor té sis canals principals, molt més que qualsevol altre servidor d’aquesta llista, incloses introduccions, informació premium per a inversors subscrits, senyals d’anàlisi comercial, xats comunitaris generals, recursos criptogràfics i associacions assegurades a l’ecosistema criptogràfic.. 

Membres: 11.272

Enllaç d’invitació: https://discord.com/invite/zJkxzrq

Conclusió

A mesura que el mercat s’accelera cap als 2 bilions de dòlars, s’espera que més persones s’uneixin al criptomoneda i trobar una comunitat útil els pot ajudar a créixer més ràpidament en aquest ecosistema del Salvatge Oest. Discord és un lloc fantàstic per trobar totes les vostres respostes a la criptografia, intercanviar senyals per obtenir beneficis i nous amics per compartir els vostres coneixements sobre criptografia.. 

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me