Principals 13+ plataformes IEO i blocs de llançament

Una de les raons per les quals IEO està recuperant les ICO perquè són més segures perquè s’adhereixen a l’intercanvi i la seva plataforma de llançament. Inversors com IEO, perquè es garanteix que la plataforma / intercanvi ha fet la diligència necessària dels projectes que enumera i les possibilitats de perdre diners per estafes o informació falsa són mínimes..

A mesura que l’IEO es reuneix, esdevé fonamental entendre quina plataforma IEO o launchpad són realment bons per oferir el millor servei tant als inversors com als projectes..

Per poder anomenar-se les millors plataformes dissenyades per llançar IEO, les plataformes IEO han de tenir certes funcions per oferir els millors resultats i oportunitats d’inversió..

Tot i que els inversors i els projectes considerarien alguns punts comuns, com ara les plataformes, haurien de tenir un tauler fàcil d’utilitzar on tot el que necessiteu estigui en un lloc i potser algun consell d’experts sobre cada IEO que llanci, sempre hi haurà alguns punts específics que necessitin a tenir en compte.

Funcions crítiques per a una bona plataforma de llançament

La selecció de la plataforma de llançament d’IEO adequada proporciona al projecte la millor oportunitat per atreure inversors al vostre projecte. Tot i que la majoria afirma tenir el conjunt d’inversors adequat, les millors plataformes IEO es diferencien a partir de:

  1. Fàcil d’usar – Una plataforma ha de ser senzilla i fàcil d’utilitzar. Ja sigui un principiant o un inversor experimentat, les plataformes fàcils d’utilitzar reuneixen més demanda.
  2. Seguretat i estabilitat – Un dels motius pels quals els inversors s’estan movent a IEO és l’estabilitat i la seguretat. Per tant, les seves expectatives respecte a la plataforma són les mateixes. Definitivament, els inversors dubten a tractar amb una plataforma menys segura o propensa a atacs, ja que solen perdre.
  3. Alta liquiditat – Sens dubte, s’espera que la plataforma amb relacions sòlides amb líders de la indústria incorpori més inversors creant una gran quantitat de liquiditat per a la venda de tokens..
  4. Suport per a múltiples monedes: Tot i que la majoria de plataformes semblen proporcionar subscripció IEO a través de criptos principals i els seus tokens natius, una plataforma de suport multi-moneda sens dubte facilita la vida dels inversors que vulguin utilitzar qualsevol dels seus tokens per subscriure’s a l’IEO..
  5. Tecnologia forta – Els problemes tècnics dificulten la suavitat de qualsevol procés i també passa amb la plataforma IEO. Una plataforma sòlida amb tecnologia superior és, sens dubte, una cosa no només inversors, sinó fins i tot projectes que busquen perquè l’IEO es pugui dur a terme sense problemes.

Llista completa d’intercanvis amb plataformes IEO & Llançadors de llançament:

Binance Launchpad és la plataforma de llançament exclusiva per a l’intercanvi Binance. El llançador és el més popular, ja que està recolzat per un dels principals intercanvis de criptografia, Binance. Binance Launchpad compta amb la seva tecnologia i associacions superiors líders, que aporta més inversors que donen lloc a una major liquiditat. Segons el lloc web, el motor de coincidència certificat de Binance és capaç de processar 1.400.000 comandes per segon, convertint Binance en un dels intercanvis més ràpids del mercat actual.

També esmenta que l’intercanvi manté relacions sòlides amb líders de la indústria i compta amb una envejable llista d’inversors i assessors que estan disposats a situar-se darrere de la seva plataforma. El llançador és un projecte important per a Binance i està dirigit per CZ que dirigeix ​​un equip amb experiència tant en wall-street com en finances criptogràfiques. Aquest equip també té una gran experiència en la creació d’empreses amb èxit.

La plataforma admet tots els dispositius i diversos idiomes, oferint una experiència d’usuari perfecta.

Binance LaunchpadBinance Launchpad

OKEx, sent un dels principals intercanvis per volum de comerç, va optar per seguir Binance i Huobi i va llançar el seu intercanvi IEO. Amb la marca d’OK Jumpstart, la plataforma d’OkEx té previst proporcionar una plataforma per ajudar a que els projectes de blockchain de qualitat es facin públics i es cotitzin en un mercat líquid i de classe mundial i, alhora, contribueixi a alimentar el creixement del mercat i de l’ecosistema de blockchain de manera saludable..

Per proporcionar exclusivitat a la seva plataforma, OK Jumpstart utilitza un enfocament de subscripció + assignació. Segons aquest enfocament, la subscripció s’obre durant 30 minuts i es tancarà aviat si s’arriba al límit de subscripció excessiva. Un cop finalitzada la subscripció, se segueix l’assignació. Per participar, OKEx ha establert algunes regles bàsiques que són les següents:

  • Llindar mínim: Un inversor ha de mantenir almenys 500 OKB durant 7 dies consecutius o comprar 3.500 OKB abans de la instantània del dia de venda de tokens..
  • Per assegurar la vostra subscripció: L’inversor ha de mantenir almenys 2.500 OKB durant 7 dies consecutius o comprar 17.500 OKB abans de la instantània del dia de venda de fitxes.
  • Per treure el màxim partit: L’inversor ha de dividir el seu OKB en diferents comptes (dels vostres amics i familiars). Ha de mantenir 2.500 OKB a cada compte durant 7 dies consecutius o comprar 17.500 OKB amb comptes diferents abans de l’hora de la instantània del dia de venda de fitxes..

Ok JumpstartOk Jumpstart

En veure que l’augment de l’OEI i el competidor Binance avançaven, Huobi també va llançar la plataforma IEO al març de 2019 anomenada Huobi Prime. Amb aquesta plataforma, Huobi té previst proporcionar a grans projectes de criptografia l’oportunitat d’aconseguir capital amb alguns inversors qualificats i genuïns.

Huobi també posiciona el seu llançador com una plataforma d’oferta directa premium (DPO) que proporciona als usuaris diversos avantatges. Totes les monedes comprades a través de Huobi Prime es dipositen immediatament als comptes de l’usuari i es poden negociar a Huobi Global contra Huobi Token (HT), el nostre testimoni natiu. No cal esperar prevendes o retards similars. L’intercanvi realitza una revisió rigorosa i té un procés estricte per garantir que només s’incloguin els projectes premium que encara no s’han inclòs en cap intercanvi important. La plataforma també ofereix oportunitats d’accés iguals a jugadors grans i petits obrint portes a usuaris personals, no només a professionals o VIP.

Huobi PrimeHuobi Prime

L’intercanvi popular, establert des de fa molt de temps, Bittrex, va anunciar el seu primer IEO el febrer de 2019. Però no va tenir una obertura fàcil al seu dèbit IEO, ja que el primer IEO, per ara, per al projecte RAID, va ser cancel·lat. Tot i això, Bittrex té una base d’usuaris i inversors envejable i s’espera que persegueixi una altra IEO en un futur proper.

BittrexBittrex

KuCoin és una de les primeres borses Top 10, però continua sent una de les borses més conegudes a tot el món. En haver perdut la seva posició a causa de la disminució del volum de negociació de darrerament, el canvi sembla dirigir-se cap a la forma d’IEO per recuperar la seva fortuna. Recentment han anunciat el seu primer IEO per al projecte MultiVac a la seva nova plataforma, anomenada Spotlight. KuCoin Spotlight té com a objectiu ajudar els projectes blockchain a recaptar els fons necessaris, atreure l’atenció del mercat i millorar la influència industrial.

KucoinKucoin

Probit ha tingut un èxit sòlid en la seva plataforma IEO en expansió ràpida. Ja ha acollit més de 70 rondes d’IEO després de dur a terme el seu primer IEO el febrer del 2019. Probit ha mostrat uns resultats sorprenents com el Linix IEO que es va exhaurir en només cinc segons i va arribar a recaptar 300.000 dòlars en 30 minuts i l’últim massiu èxit a Boltt Coin, que va recaptar 795.000 dòlars al llarg de 4 rondes venudes consecutivament.

El seu primer Launchpad Premium IEO per SportX va ajudar l’ecosistema descentralitzat d’IP esportiu a vendre totes les 5.000.000 de les seves fitxes SOX, alhora que va augmentar el seu valor en un 300%

ProbitProbit

Coinbene apareix sovint entre els 10 millors intercanvis i té una gran comunitat, de manera que és evident que s’esperava la seva presència al mercat IEO amb el seu llançador. Tot i que l’intercanvi ha tingut notícies sobre el llançament de la seva pròpia plataforma IEO el 2018, el seu primer IEO es va anunciar oficialment al març de 2019. Coinbene ja va tenir els seus nervis i sacsejades quan RedFOX Labs, un constructor de cadenes de blocs amb seu a Vietnam, tenia va substituir Coinbene per Coineal per executar un IEO. RedFOX va anunciar la revocació després que diversos portals de notícies criptogràfiques informessin d’activitats sospitoses associades a CoinBene, inclòs el retard en el processament de retirades i dipòsits.

CoinbeneCoinbene

A diferència de Probit, Coineal és un gran intercanvi amb gairebé 700 milions de dòlars de negociació diària. Tenen I, com altres intercanvis més grans, ells també han saltat a la cursa i al llançador IEO. Amb una fortalesa als mercats del sud-est asiàtic amb inversors a la Xina, el Japó, Corea, Vietnam i molt més, Coinreal ja ha completat IEO’s per al token IPW, Levolution i Kizuna Global Token.

CoinealCoineal

La plataforma ExMarkets és una de les persones que han arribat més tard a la cursa, però ha avançat força. L’intercanvi es defineix com a causa de la seva tecnologia superior que ajuda a proporcionar llibres de comandes gruixuts i una profunda liquiditat gràcies a un marc de fons. La plataforma llista 5 IEO com a completades i mostra 6 IEO com a en curs i 3 més properes. Tot i que l’intercanvi no revela el resultat de cada IEO, el nombre de projectes enumerats aquí explica la història del seu èxit.

EXMercatsEXMercats

Un altre gran intercanvi i un altre projecte paral·lel que se centra en IEO. Igual que l’èxit del seu intercanvi ZB.com, que era un nouvingut el 2018, però que va arribar ràpidament al Top 10 CoinMarketCap, ZB espera que el seu launchpad faci el mateix. Tot i que se’ls ha acusat de falsificar els seus volums comercials, no obstant això, ZBG ha completat dos IEO en el seu propi llançador amb projectes de V Systems i Kamari.

ZBGZBG

Igual que el seu soci estratègic d’intercanvi ZB.com, BW.com també ha presumit de la seva sòlida trajectòria a la regió asiàtica. BW Tokens Launchpad ha donat suport a tres projectes IEO fins ara, amb dos d’ells finalitzats a finals de març de 2019 (Blockbuster i V Systems) i un encara en curs (Grabity).

BWBW

BGOGO, un nom bastant inaudit, és el primer intercanvi d’actius digitals amb autoritat de llista de supernodes. Bgogo.com està registrat a les Illes Caiman i els seus fundadors inclouen membres d’empreses d’Internet líders com Facebook, Twitter, IBM, Alibaba, etc. L’equip bàsic d’enginyeria està format per diversos campions del món del Concurs Internacional de Programació Col·legial ACM que dóna tot el potencial. a l’intercanvi per tenir èxit com a plataforma de token IEO. La plataforma ja ha anunciat dos esdeveniments de venda de fitxes per a projectes ARM i X-Block.

BogoBogo

IDAX és una plataforma global de serveis financers digitals centrada en les necessitats dels operadors de bitcoins amb grans volums diaris de negociació. Amb una base d’inversors ja establerta, l’entrada d’IDAX als mercats IEO es va marcar quan la plataforma va anunciar el primer projecte IEO per a ZeroBank, que tindrà lloc a l’abril de 2019..

IDAXIDAX

Un intercanvi relativament nou, però una forta plataforma derivada que té accés a inversors de bitllets elevats bastant grans. El seu primer projecte IEO, anomenat DOS Network, no ha fet molt per entusiasmar la comunitat i ja hi ha la sensació que aquests projectes poden tenir dificultats per mantenir el seu preu un cop realitzats els canvis. Tanmateix, són els primers dies per a Bitmax Launchpad, que encara pot produir alguns guanyadors.

BitmaxBitmax

També us pot interessar: Bittrex Hosting First Initial Exchange Offering (IEO), és similar a Binance Launchpad?

  • LATOKEN Launchpad

LATOKEN va saltar a la fama quan va anunciar que negociaria accions simbolitzades d’Apple, Tesla, Google i altres blue chips, així com ETF d’or, petroli i béns arrels mitjançant criptografia. Donant una oportunitat als titulars de cripto per diversificar la seva cartera obtenint accés a tokens vinculats al preu dels actius reals, l’intercanvi també està impulsant la seva plataforma IEO. Després d’haver llançat el seu llançador IEO fa molt de temps el 2018, l’activitat promocional de la seva plataforma IEO acaba d’augmentar el 2019.

LaTokenLaToken

Conclusió

Es preveu que els IEO es quedin aquí una estona i sembla que pot canviar la fortuna de la majoria d’aquests intercanvis, que no només proporcionen ajuda a la subscripció, sinó que també ajuden a oferir els millors projectes per a la venda de fitxes, netejant finalment l’ecosistema de cadenes de blocs i criptografia dels estafadors i projectes falsos..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me