Negociació de marges criptogràfics: Binance entra al joc [Guia inclosa]

El fet d’haver escoltat històries sobre la fortuna de les persones invertint aviat en renda variable manté la gent interessada en el comerç criptogràfic. I no és només l’interès, el comerç de criptomonedes va guanyant protagonisme de manera lenta i constant, ja que els inversors i els comerciants creuen que aquestes petites peces d’innovació són aquí per quedar-se.

Això fins i tot obliga a les institucions a entrar a la cursa, que ara exigeixen funcions i serveis sofisticats d’intercanvis criptogràfics, que són força habituals a les accions i altres mercats financers. Per tant, molts intercanvis criptogràfics s’estan evolucionant per adaptar-se a productes i serveis que estan força disponibles per a accions i altres productes financers. Un d’aquests serveis destacats és el comerç de marge o apalancament, que lentament augmenta entre els comerciants de criptografia.

Visió general del comerç de marges

El comerç de marges o el palanquejament és un joc perillós que els comerciants madurs juguen als mercats financers des de fa força temps. És una estratègia en què el comerciant utilitza fons prestats del seu corredor per negociar actius que finalment es converteixen en la garantia del fons prestat del corredor..

Com que aquesta estratègia de negociació és altament arriscada, només es realitza a través d’un compte especialitzat conegut com a compte de negociació de marges, que és diferent del compte de negociació normal utilitzat per tots els inversors. Aquest compte independent també permet als inversors utilitzar estratègies addicionals, com ara vendre a curt l’actiu, mentre que la compra es pot fer de la mateixa manera, ja sigui en efectiu o en compte de marge..

El comerç de marges només és possible ja que hi ha prestadors disponibles per obtenir interessos, proporcionar apalancament als comerciants perquè puguin invertir o negociar en quantitats més grans en comparació amb el que tenen entre mans..

Per explicar millor el comerç de marges, vegem un exemple: si un operador obre una posició de marge amb un apalancament 10X i els seus actius base han augmentat un 10% en valor, la seva posició hauria produït un 100% a causa del palanquejament 10X. Això passaria quan es negocien operacions estàndard amb un palanquejament d’1: 1.

El comerç de marges arriba a les criptomonedes

Com es va esmentar anteriorment, molts intercanvis de criptografia exploren ara el comerç de marges per a criptomonedes perquè el comerciant pugui tenir una exposició més àmplia a monedes i fitxes. Però com que l’actiu que es considera aquí és una mica diferent, les regles del comerç de marges també difereixen una mica quan es tracta de criptos. A continuació es mostren els punts que fan que el comerç de marges criptogràfics sigui diferent del de les accions i altres mercats financers.

Potser també t’agrada: 7 millors monedes de prova d’aposta (POS) del 2019 que val la pena invertir

Préstecs d’igual a igual per al comerç de marges: En renda variable, els prestadors que aporten palanquejament al marge són els corredors. Però a les criptomonedes, aquest palanquejament l’ofereix l’intercanvi i, en alguns casos, com Poloniex, també proporciona a altres usuaris préstecs als operadors per al comerç de marges..

Vigilància detallada i gestió eficaç del risc Com que les monedes criptogràfiques són força volàtils, els operadors de marges han de vigilar de prop i disposar d’un mecanisme eficaç de gestió de riscos per evitar pèrdues enormes. A mesura que els mercats criptogràfics canvien la seva tendència en qüestió de minuts i presenten fluctuacions extremes, un lleuger canvi d’enfocament podria provocar enormes pèrdues per al comerciant. Atès que aquesta pèrdua és un diner en excés, hi ha possibilitats que el comerciant també perdi el seu marge de diners i acabi pagant un gran interès pels diners prestats. Per tant, la majoria dels intercanvis recorren a eines eficaces de gestió de riscos, de manera que no arriben a un conjunt de transaccions incompletes a causa de la manca de seguretat i capital.

L’opció de reduir Bitcoin & Criptomonedes

Aquesta peculiar estratègia es limita només al comerç de marge per crear posicions curtes. Una posició curta significa bàsicament que el comerciant creu que hi haurà una caiguda del preu de qualsevol moneda o testimoni, i pot ser que vulgui beneficiar-se de la negociació amb l’actiu en particular. Tècnicament, les posicions curtes funcionen venent primer l’actiu i després comprant-lo. No us heu de preocupar; els intercanvis ho fan automàticament.

El segon paper per escurçar Bitcoin és l’opció de cobrir la vostra cartera. Per exemple, si la cartera d’un comerciant consta de 10 bitcoins i vol protegir-se del risc de caiguda de Bitcoin, es podria obrir una posició curta apalancada de 10 vegades i equivaldria al 40% de la seva cartera de bitcoins. Per obrir la posició, la quantitat necessària és només una desena part (palanquejament 10 vegades). Això significa que el comerciant només necessitaria tenir un Bitcoin. Per tant, els seus bitcoins s’emmagatzemen de forma segura en carteres fredes. Tanmateix, no s’ha d’oblidar el risc de negociar amb palanquejament (especialment el preu de liquidació de qualsevol posició).

Finançament del marge: aposta més segura que la negociació del marge

Per als inversors que no tinguin la tolerància al risc per negociar ells mateixos amb marge, hi ha una altra manera de beneficiar-se dels mètodes de negociació apalancats. Algunes plataformes de negociació i intercanvis de criptomonedes ofereixen una característica coneguda com a finançament de marge, on els usuaris poden dedicar els seus diners a finançar el comerç de marges d’altres usuaris..

Normalment, el procés segueix termes específics i genera uns tipus d’interès dinàmics. Si un comerciant accepta les condicions i accepta l’oferta, el proveïdor dels fons té dret a l’amortització del préstec amb els interessos acordats. Tot i que els mecanismes poden diferir d’intercanvi en intercanvi, els riscos de proporcionar fons de marge són relativament baixos, a causa del fet que les posicions apalancades es poden liquidar per força per evitar pèrdues excessives. Tot i això, el finançament de marge requereix que els usuaris conservin els seus fons a la cartera d’intercanvi. Per tant, és important tenir en compte els riscos implicats i entendre com funciona la funció en el seu intercanvi d’elecció.

Intercanvis populars que ofereixen comerç de marge

Tot i que molts intercanvis intenten avançar cap al joc de comerç de marges, només uns pocs han estat capaços de fer-ho popularment. Alguns dels noms principals d’aquest joc són-

Bitmex

Bitmex és un dels intercanvis més comentats a tot el món. Un dels principals motius d’aquesta popularitat és que Bitmex admet operacions anònimes. Això significa que el lloc web no requereix KYC perquè un negoci pugui experimentar tot el potencial dels seus serveis en aquest moment. Això pot canviar en qualsevol moment. Una altra raó que fa que Bitmex sigui famós és que té una varietat de derivats que s’adapten a tots i cadascun dels comerciants. Això inclou els contractes perpetus, futurs tradicionals, contractes de beneficis superiors i contractes de beneficis a la baixa. El lloc web funciona des del 2014 i té les seves operacions base establertes a Hong Kong.

Bitmex-margin-trading-guide-SSFont: bitmex.com

eToro

eToro forma part de les principals plataformes de comerç en línia des del 2008. Es marca com a plataforma de comerç social i té com a objectiu permetre als usuaris intercanviar gairebé qualsevol cosa, des de productes bàsics, monedes, accions i índexs fins a criptomonedes mitjançant una plataforma mòbil i basada en web. Pel que fa al comerç de marges, eToro ha tingut un enfocament molt peculiar. A eToro, cada instrument té el seu propi apalancament mínim i màxim, així que assegureu-vos de triar un nivell de palanquejament adequat per a vosaltres. Per a algunes monedes, el palanquejament varia en funció de l’actiu amb un màxim de 30 vegades. Per exemple, per a alguns actius, per obrir un comerç de 10.000 dòlars, el comerciant ha d’invertir 1.000 dòlars amb un palanquejament de 1:10..

etoro-margin-trading-SSFont: eToro.com

Poloniex

Poloniex és, sens dubte, un dels intercanvis pioners a la criptosfera. Fundada per Tristan D’Agosta, Poloniex té la seva seu als Estats Units i opera des del 2014. Actualment és propietat de Circle, una empresa financera limitada a Internet. El registre és molt fàcil a Poloniex i podeu començar registrant el vostre correu electrònic, però per augmentar els vostres límits comercials heu d’enviar documents KYC a Poloniex, que normalment s’aprova en poques hores. Poloniex, a part d’oferir comptes de negociació normals per a operadors diürns, també ofereix funcions de comerç de marge per a usuaris avançats. A Poloniex es pot aprofitar fins a 2,5 vegades en BTC i el comerç de marge després d’11 criptomonedes per a BTC.

Poloniex ethereum margin trading SSFont: Poloniex.com

PrimeXBT

PrimeXBT és un intercanvi de criptomonedes relativament nou que proporciona opcions de negociació de derivats amb apalancament de fins a 100 vegades en cinc criptos diferents. Aquesta interfície de comerç dinàmica i innovadora proporciona als comerciants totes les eines necessàries que serien necessàries per a un dia de negociació reeixit. Prime XBT és una plataforma basada en Bitcoin que ofereix operacions de palanquejament en cinc criptomonedes diferents, incloses Bitcoin, Ethereum, Litecoin i Ripple. L’empresa es va fundar el 2018 i va començar a créixer exponencialment. Actualment, donen servei a clients de més de 150 països diferents.

Prime XBT SSFont: PrimeXBT.com

Marge de Kraken

Amb seu a San Francisco, Kraken és un dels intercanvis de Bitcoin i altcoin més grans dels EUA. També és l’intercanvi més gran en termes de volum d’euros on qualsevol persona es pot registrar mitjançant el seu identificador de correu electrònic i començar després de la verificació KYC adequada. Normalment, triga fins a 7 dies a fer-se la verificació de Kraken, després dels quals podeu fer front a monedes fiduciàries com USD, EUR, GBP, CAD, etc. També podeu marxinar el comerç a Kraken i obtenir l’avantatge de les diferents opcions de palanquejament que proporciona. per a diferents parells. Permet marcar 6 criptomonedes en 16 parells diferents amb el palanquejament més alt de 5 vegades.

L’entrada de Binance al comerç de marges

Després de mesos de deliberacions i suspens, Binance té l’intercanvi de criptomonedes més gran del món oficialment va llançar el comerç de marge per a “operadors de criptomonedes en evolució”. El servei s’ofereix sota la renovada plataforma “Binance 2.0”, que pretén permetre als usuaris moure fons fàcilment des de la cartera de marge a la seva cartera principal de Binance sense comissions de transacció..

Actualment hi ha sis criptomonedes compatibles: Bitcoin (BTC), èter (ETH), XRP, moneda Binance (BNB), Tron (TRX) i Tether (USDT), amb diversos parells. Tanmateix, el palanquejament disponible és només de 3 vegades en comparació amb el 20x que s’esperava abans.

Com obrir un compte de Margin Trading a Binance

Obrir un compte de comerç de marge és bastant fàcil a Binance:

Pas 1: Després d’iniciar la sessió amb el ratolí de l’usuari a l’extrem superior dret i passar el cursor per sobre de la icona del vostre perfil.

Pas 2: Quan s’obri el menú desplegable, haureu de fer clic al seu correu electrònic per anar al tauler del vostre compte. El comerciant podrà veure els saldos del compte des d’aquesta pàgina.

binance

Pas 3: A sota de “Detalls del saldo”, el comerciant haurà de fer clic a “Marge” per iniciar el procés d’obertura del vostre compte de comerç de marge a Binance..

binance

Nota: Per poder obrir un compte de marge a Binance, l’usuari haurà d’haver completat la verificació d’identitat (KYC) i assegurar-se que el seu país no es troba a la llista negra.

Límits i interessos de préstecs

moneda interès diari SS

El tauler també dóna gana al risc dels actius manllevats. El gràfic proporciona al comerciant un nivell de risc segons els fons prestats (deute total) i els fons que es mantenen com a garantia al compte de marge dels operadors (Patrimoni net del compte)..

nivell de marge

El nivell de risc canvia d’acord amb els moviments del mercat, de manera que si els preus es mouen contra la predicció dels comerciants, es poden liquidar els seus actius. Si el nivell de marge baixa a 1,3, el comerciant rebrà una Margin Call, que recordarà que hauria d’augmentar la seva garantia (dipositant més fons) o reduir el seu préstec (amortitzant el que ha prestat). Si el nivell de marge baixa a 1,1, els actius dels operadors es liquidaran automàticament, cosa que significa que Binance vendrà els fons al preu de mercat per amortitzar el préstec.

Conclusió

Margin Trading és sens dubte una gran addició a cryptos. Tot i que s’incrementa el risc, però dóna als comerciants l’oportunitat de guanyar diners enormes. Si es fa una estratègia amb precaució, tots els comerciants tenen una impressionant oportunitat de multiplicar els seus actius amb força rapidesa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me