Millors aplicacions de gestió i seguiment de carteres de criptografia el 2021 [ACTUALITZAT]

La criptomoneda s’està popularitzant lentament com a actiu d’inversió i cada vegada hi ha més gent que s’hi sent atraïda. Tot i que prometen rendiments elevats a llarg termini, la inversió en criptomoneda no és definitivament un joc de la setmana, ja que l’actiu és la volatilitat i el risc de la inversió. I la ràbia pujada de 2017 i després les fortes caigudes del 2018 acaben de provocar a molts inversors un ensurt de la seva vida. Tot i que molts especuladors que havien entrat al mercat el 2017 amb l’avarícia de guanyar diners ràpids s’han allunyat, mentre que els que queden són inversors a llarg termini. I sempre estan a la recerca d’eines que els poden mantenir en el joc i prendre decisions encertades. I per prendre aquestes decisions encertades, cal que els inversors els dotin de les millors eines que existeixen i una d’aquestes eines és un bon rastrejador de carteres de criptomonedes. & aplicacions de gestió, que revisarem avui.

Llegiu també: 5 errors que solen cometre els comerciants de criptomonedes

Ascens d’Altcoins

El 2017 no va ser només l’any de la pujada de preus, sinó que també va comprar molts altcoins al joc. Aquests es van subdividir en fitxes d’utilitat, monedes de seguretat, monedes de privadesa, etc., però finalment van ampliar el mercat altcoin fent que l’inversor tingués dificultats per triar i mantenir el que pogués obtenir més rendiments. Avui hi ha milers de monedes altes i el nombre augmenta lentament i constantment diàriament.

Un enfocament de cartera per a la inversió criptogràfica

Tota persona que ha cotitzat en qualsevol mercat coneix el poder de tenir un enfocament de cartera. Es considera que un enfocament de cartera és la base d’una gestió de diners amb èxit a llarg termini.

Si definim, Portfolio Approach es basa en crear una cartera d’inversions personalitzada que reflecteixi les necessitats d’inversió al llarg de les diverses etapes de la vida. Molta gent exigeix ​​experiència sobre com s’ha de crear una cartera en criptomoneda; els assabentats del carrer suggereixen algunes regles per a una inversió a llarg termini en criptomoneda. Segons molts, qualsevol moneda que es reculli en una cartera hauria de tenir la influència d’aquests trets.

 • Quota de mercat: La quota de mercat es pot definir com la proporció de capitalització de mercat que té una criptomoneda. Una gran quota de mercat normalment indica un domini.
 • Valor de la utilitat: A l’hora de determinar si hi haurà una criptomoneda d’aquí a uns anys, cal preguntar-se i trobar respostes a preguntes com: “És útil la criptocurrency? Té un mercat d’usuaris? Aquestes preguntes són importants perquè són les criptomonedes més útils que és probable que siguin adoptades àmpliament.
 • Volum de la transacció: Per determinar si s’utilitza realment una criptomoneda, es pot fer un cop d’ull al seu volum de transaccions. Aquest indicador també parla de l’ús a llarg termini de la moneda.
 • Notícies del mercat: Les notícies del mercat afecten el preu de la criptomoneda i tindrien un efecte retrospectiu sobre la cartera, de manera que és imprescindible estar preparat per reaccionar. En general, cal estar al dia de les novetats del mercat relacionades amb criptomonedes per tal de poder prendre decisions informades sobre inversions.

Si s’apliquen aquests filtres a la llista completa de monedes, pot trobar-se envoltat de molts suggeriments de monedes i és així com s’hauria d’acostar-hi diversificant la seva inversió..

The Need for Crypto Portfolio Trackers

Amb les institucions que passen al joc de criptografia, la gestió de carteres “criptogràfica” aconsellada augmentarà i molta gent tindrà moltes monedes com a part de la seva cartera on segueixen o no l’enfocament de la cartera.

El seguiment d’aquestes participacions en diverses monedes s’està convertint lentament en un repte per a les persones i, amb escenaris canviants, aquest augment augmentarà. Aquí és on molts jugadors estan tractant de crear rastrejadors de carteres amb tecnologia igual que la que hi ha disponible en el patrimoni net i altres classes d’actius.

Llegiu també: millors aplicacions de l’agregador de notícies sobre criptomonedes

Què és Crypto Portfolio Tracker?

Un rastrejador de carteres Crypto és un programa o servei que permet als inversors, usuaris i comerciants rastrejar els moviments de preus dels actius que posseeixen com a part de les seves participacions individuals. Aquest programa proporciona a l’usuari la informació sobre com es col·loca i apila la seva assignació actual juntament amb els seus objectius i decisions financeres a llarg termini. Això també proporciona a l’inversor una idea de com estan les seves carteres de criptografia en comparació amb la resta del mercat.

L’inversor ha d’afegir carteres dels seus comptes comercials o d’inversió per importar o crear carteres manualment per provar estratègies concretes. En fer-ho, sempre cal tenir en compte que els rastrejadors són una bona solució per controlar la seva cartera en un moment determinat, però continuar comprovant la cartera amb regularitat pot provocar operacions excessives. Però si es vol mantenir l’assignació d’actius pel bon camí, un rastrejador de carteres és una manera senzilla i eficaç de controlar-la.

La majoria dels intercanvis criptogràfics tenen algun tipus d’eina de seguiment i investigació, però només podeu utilitzar comptes afiliats a aquest intercanvi. Per tant, molts seguidors de tercers han entrat a l’espai criptogràfic per obtenir la solució personalitzada proporcionada als inversors en criptografia per fer un seguiment de la seva cartera..

Qualitats d’un gran rastrejador de carteres criptogràfiques

Els rastrejadors de carteres excel·lents tenen un ampli conjunt d’indicadors d’inversió i d’indicadors d’informació que permet als usuaris treure d’ells i proporcionar eines de recerca excel·lents i fàcils d’utilitzar. Tot i que és una opció molt personal que programa s’adapta a qui, segons el que vulgui, hi ha alguns criteris estàndard que s’apliquen a molts i ens ajuden a dibuixar els millors seguidors. Això inclou-

 • Cost: Tot i que la majoria de rastrejadors de carteres de criptografia tenen una opció gratuïta per començar, alguns dels bons tenen complements que es poden comprar per millorar l’experiència. És recomanable que els principiants utilitzin el mètode gratuït i provin els rastrejadors abans de prendre res avançat i car.
 • Nombre elevat d’actius rastrejables: De què serveix un rastrejador de carteres si un inversor no pot fer un seguiment de la seva cartera d’actius digitals completa? Un bon rastrejador us permetrà seguir tot tipus i mida de monedes, fitxes i fins i tot monedes recentment afegides.
 • Velocitat: El temps és un component preciós en el comerç criptogràfic. Un minut aquí i allà i és possible que l’inversor es trobi en una posició on potser no vulgui estar. Per tant, és obvi que voldria un rastrejador que es carregui ràpidament al telèfon o al portàtil i que actualitzés els preus ràpidament. Un rastrejador de carteres de criptografia hauria d’estar en condicions de publicar cotitzacions de preus en temps real (o properes), ja que els inversors o comerciants que no podeu negociar si s’endarrereixen els preus.
 • Interfície fàcil d’utilitzar: Un rastrejador de carteres de criptografia hauria de ser fàcil d’utilitzar i prou senzill perquè els usuaris de qualsevol grup d’edat s’hi puguin adaptar i operar impecablement.

Les millors aplicacions de seguiment de carteres de criptografia: 

1. Coinstats

Coinstats torna a ser una aplicació popular que està disponible per a iOS, Mac OS i Android. Tot i que la interfície d’usuari de l’aplicació es basa en una mica del refinament, té una gran funcionalitat al seu costat. L’aplicació admet i proporciona detalls de 1800 monedes, amb preus en directe de més de 80 intercanvis. La funcionalitat d’importació de carteres d’intercanvi automatitzat està disponible per a intercanvis de més de 30 anys. El seu agregador de notícies fa un seguiment d’una àmplia gamma de fonts (40+), incloses Reddit i Twitter per a cada moneda. Els paràmetres d’alerta de Coinstats també diferencien, amb la possibilitat de rebre notificacions basades no només en el preu, sinó també en el límit i volum de mercat..

Tot i que l’aplicació està disponible de forma gratuïta, té una versió Pro al preu de 27,99 GBP l’any, que permet múltiples carteres i alertes automàtiques de canvis de preu..

Pros:

 • Bona integració d’intercanvi
 • Actualitzacions de notícies
 • Notificació d’alertes de preus

Contres:

 • El compte Pro treu la millor funció
 • La interfície necessita una mica de neteja.

Rastrejador de carteres de CoinStats

2. Blockfolio

Blockfolio és una aplicació de gestió de carteres de Bitcoin i Cryptocurrency més popular del món, que s’autoanomena “Tot i que és compatible amb mòbils iOS i Android, l’aplicació es basa definitivament en el fet que no té una versió d’escriptori igual.

Té impressionants habilitats gràfiques, a més, compta amb suport per a 207 intercanvis, sense cap dubte en procés. Un altre inconvenient de l’aplicació és que falla alguns parells comercials comuns, com ara USDT. Altres funcions clau de l’aplicació són les que proporciona alertes instantànies quan s’arriba a un nivell de preu específic. A l’aplicació també hi ha una pestanya agregador de notícies que proporciona una forma útil de mantenir-se al dia dels darrers esdeveniments. La darrera incorporació és la funció de senyal actualitzada que proporciona actualitzacions instantànies dels equips de desenvolupament dels vostres equips de cartera, tot i que alguns poden trobar aquestes notificacions una mica distractives..

Pros:

 • Eina de gràfics increïble
 • La pestanya Notícies actua com un avantatge addicional
 • Notificació d’alertes de preus

Contres:

 • Cap aplicació d’escriptori és un gran inconvenient
 • Falta l’assistència d’intercanvi i l’accés a l’API

Blockfolio: rastrejador de carteres de criptografia

3. Crypto Pro

Crypto Pro és una aplicació de rastreig de carteres de monedes criptogràfiques tot en un. Els usuaris poden llegir les notícies, configurar alertes de preus, fer un seguiment de les carteres i veure les darreres cotitzacions de criptos i metalls preciosos. L’aplicació està disponible a tots els dispositius Apple (iPhone, iPad, Mac i Apple Watch) i els usuaris poden sincronitzar les seves dades de manera segura i perfecta.

L’aplicació es centra en la privadesa, ja que no recopila informació personal ni supervisa els seus usuaris de cap manera. Inclou funcions com dreceres de Siri, ginys personalitzables, calculadora de criptomonedes, importació de tokens ERC-20 i molt més.

Crypto Pro es pot descarregar gratuïtament, però costa 7,99 dòlars al mes o 47,99 dòlars a l’any per a funcions premium, com ara connexions d’API d’intercanvi il·limitades.

Pros:

 • Preus en directe
 • Carteres il·limitades
 • Connexions d’intercanvi i cartera
 • Gràfics avançats amb indicadors

Contres:

 • Encara no hi ha cap versió d’Android.

Seguidor de carteres Crypto ProAplicació de seguiment de carteres Crypto Pro

4. Delta

Delta és una de les aplicacions de criptografia més conegudes que està àmpliament disponible a les plataformes mòbils d’escriptori (macOS, Windows i Linux) i iOS / Android. L’aplicació és molt neta i modestament es descriu a si mateixa com “el millor rastrejador de Bitcoin, ICO i Cryptocurrency. A tot arreu “. El que clarament destaca per Delta és que fa un seguiment d’una àmplia gamma de fitxes (2000+) en suport de la seva afirmació de tenir la biblioteca més gran de monedes suportades. Compta amb suport d’intercanvi (175+), funcionalitat de connexió API (a 13 intercanvis) i una interfície fàcil d’utilitzar. Tot i que l’experiència general és altament convincent, al rastrejador li falten algunes opcions de gràfics i notificacions força limitades.

Pros:

 • Àmplia gamma de fitxes i intercanvis
 • Aplicació d’escriptori autònoma
 • Seguiment de les comissions de negociació
 • Suport de cartera múltiple

Contres:

 • Gràfics limitats
 • Les connexions d’API d’intercanvi il·limitades es limiten a la versió Pro

Delta: rastrejador de carteresDelta: aplicació de rastreig de carteres

5. CoinGecko

L’augment dels productes de finançament descentralitzat (DeFi) també ha registrat un augment corresponent dels productes oferts per Coingecko, un dels llocs web més grans d’agregació de dades criptogràfiques. La plataforma permet als usuaris crear les seves carteres personalitzades afegint tokens DeFi i grups de liquiditat al seu rastrejador de carteres. 

Pros

 • Ofereix àmplies opcions de tokens DeFi i altres criptomonedes.
 • Fàcil de navegar. 

Contres

 • Selecció manual de les vostres monedes preferides. 

Aplicació Coingecko

6. Criptocompara

Cryptocompare és un dels llocs més populars que proporciona informació completa i té un bon rastrejador de carteres. El lloc web és un centre professional i centrat en dades adequat per a organitzacions i persones. Tot i que actualment, l’aplicació està disponible al lloc web i als telèfons Android, encara hi ha silenci a les seves versions d’IOS. L’equip darrere de l’aplicació ha treballat molt bé en la interfície, cosa que la fa molt impressionant i ha aparegut una gran quantitat de dades sobre cada recurs. Com que CryptoCompare proporciona informació millorada a través de notícies, articles i publicacions del fòrum, és molt recomanable a la comunitat de criptografia. El lloc també té una funció de cronologia que mostra el recorregut de totes les monedes i les fites clau que ha aconseguit juntament amb els seus coneixements sobre xarxes socials..

Pros:

 • Hi ha una gran quantitat d’informació disponible
 • Es cobreixen prop de 5.000 monedes i 240.000 parells comercials corresponents
 • Plataforma establerta amb actualitzacions robustes.

Contres:

 • Cap aplicació per a iOS

Rastrejador de carteres CryptoCompare

7. Kyptographe

Aquesta és una de les aplicacions de rastreig de carteres Crypto més recents del mercat, que ofereix una gran quantitat de funcions als usuaris. Kryptographe ofereix als usuaris una plataforma neta i fàcil de navegar que mostra els guanys, pèrdues i canvis percentuals de la vostra cartera. També permet la integració de carteres mòbils i de maquinari per facilitar la gestió i el control de la llista d’actius. 

També us permet veure altres inversors de millor rendiment a la plataforma i un rendiment percentil en comparació amb altres inversors. La descàrrega bàsica de les funcions és gratuïta, però els plans premium i gold costen 4,99 i 6,99 dòlars mensuals. 

Pros 

 • Interfície d’usuari fàcil d’utilitzar i única.
 • Ofereix una secció de notícies per mantenir al dia els esdeveniments actuals.
 • Disponible en diversos idiomes.

Contres

 • Les funcions premium són una mica cares. 
 • Manca d’addició automàtica de criptos a la vostra cartera. 

KryptographeKryptographe: rastrejador de portafolis criptogràfics

8. Gestor de monedes

Coinmanager és una aplicació que no només fa un seguiment de la cartera, sinó que també proporciona una funció d’arbitratge que fa un seguiment del diferencial de preus entre les borses. L’aplicació té enllaços API a Binance, Bittrex, Bithumb i Coinone, cosa que permet operar directament a través de l’aplicació. L’aplicació està disponible tant en versions iOS com Android i ofereix algunes funcions úniques i impressionants. El gràfic, per exemple, es basa en la visualització de negociació líder en la indústria.

Pros:

 • Gràfics basats en tradingview
 • Funció arbitral
 • Comerç a l’aplicació

Contres:

 • No hi ha cap sessió social
 • Interfície difícil i triga un temps perquè l’usuari la domini

Seguiment de carteres de criptografia CoinmanagerAplicació de seguiment de carteres de criptografia Coinmanager

9. Cryptopanic.com

Cryptopanic és un potent agregador de notícies que també ofereix funcions de cartera i alertes. Està disponible tant a la plataforma iOS com Android, a més d’una increïble versió d’escriptori. La versió Pro del rastrejador té un preu de 99 dòlars americans, que proporciona alertes instantànies de monedes i també permet a l’usuari la possibilitat de personalitzar la seva pàgina de notícies afegint els seus propis feeds de notícies i desactivant les fonts de notícies per defecte. Tot i que les habilitats gràfiques (proporcionades per Coinmarketcap.com) són relativament limitades, la majoria d’usuaris vindran a Cryptopanic per la seva capacitat de mostrar les darreres novetats mitjançant un ticker de moneda. Això ho fa molt, molt bé.

Pros:

 • Gran interfície per a notícies
 • L’opció professional permet una gran personalització i funcionalitat d’alertes

Contres:

 • L’element de seguiment de carteres no té funcionalitat en comparació amb altres aplicacions

Seguidor de carteres CryptoPanic CryptoRastrejador de carteres CryptoPanic Crypto

10. Altpocket

Altpocket és una d’aquestes aplicacions que destaca per la seva capacitat de combinar una comunitat activa i llistats ICO juntament amb la funcionalitat d’un rastrejador de carteres. El rastrejador té una versió web atractiva, mentre que encara no s’han llançat les seves aplicacions per a Android i iOS. L’aplicació ha anunciat que també llançaria els fòrums i la possibilitat de votar a les enquestes atraurà aquells que busquen visions i coneixements únics..

Pros:

 • Funcionalitat de la comunitat
 • UI d’escriptori atractiva

Contres:

 • Actualment, les importacions automàtiques es limiten a Bittrex, Binance, Coinbase i Poloniex
 • Encara no hi ha cap aplicació per a mòbils.

Rastrejador de portafolis criptogràficsRastrejador de portafolis criptogràfics

11. Aplicació Binance

Aplicació Binance

Binance és un dels principals intercanvis de criptomonedes del món amb els majors volums diaris negociats en parells de criptografia. Atesa la seva gran base d’usuaris, Binance ha creat un rastrejador de carteres sense problemes i estèticament agradable per ajudar els usuaris a controlar fàcilment els seus actius criptogràfics.. 

L’intercanvi és adequat perquè els comerciants a curt termini mantinguin les seves carteres, però no és aconsellable mantenir la vostra cartera a llarg termini en intercanvis, ja que emmagatzemen els vostres fons en una cartera de moda, propensa als intents de pirateria. 

Pros

 • Ús gratuït.
 • Una interfície d’usuari estèticament agradable.
 • Apte per a comerciants freqüents. 

Contres 

 • Baixos nivells de seguretat.
 • Només utilitza els seus preus de canvi.

Nota: Si trobem a faltar qualsevol rastrejador de portafolis Crypto & Aplicacions de gestió, envieu-nos un correu electrònic a [protegit per correu electrònic] perquè aparegui a la llista.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me