Informe anual 2020: el volum de negociació de derivats criptogràfics arriba a nous nivells + estudi de cas de Phemex

1. Visió general

1.1 El creixement astronòmic del comerç de derivats criptogràfics el 2020  

Al llarg dels anys, les criptomonedes han evolucionat des d’actius marginals fins a l’acceptació general. Inicialment, el creixement de les criptomonedes va ser impulsat per negociació al mercat spot

El 2017, el Chicago Board Options Exchange (CBOE) i el Chicago Mercantile Exchange (CME) es van convertir en els primers intercanvis tradicionals a oferir el comerç de derivats criptogràfics. Atès que CBOE i CME són borses de derivats ben regulats i de bona reputació, el comerç de futurs BTC va obtenir interès principal de grans corporacions, bancs i particulars d’alt valor net (HNIs) que abans eren escèptics amb les criptomonedes. Tanmateix, el comerç de futurs criptogràfics en aquestes borses només es pot produir en horari comercial normal. 

El 2020, l’evolució de les finances descentralitzades (DeFi) ha conduït al desenvolupament i la innovació en l’ecosistema criptogràfic. Diversos intercanvis criptogràfics han desenvolupat diversos productes derivats per al mercat. Més encara, el mercat és molt receptiu a aquests productes derivats, que potser són els principals motius de l’ascens astronòmic dels derivats criptogràfics. L’establiment de diverses borses de derivats criptogràfics centralitzades i descentralitzades ha provocat la negociació de derivats 24/7 i un augment de la rotació diària.

‘Hem observat grans augments de l’espai dels usuaris pel que fa al mercat de derivats criptogràfics durant el darrer any. Crec que el mercat de derivats criptogràfics continuarà creixent en els propers anys. »Jack Tao (CEO, Phemex)

1.2 El volum de negociació de derivats criptogràfics ha superat els 1,3 bilions de dòlars

Tal com va informar Theblockcrypto, el volum mitjà diari de negociació de derivats de criptografia va superar els 1,3 bilions de dòlars al desembre del 2020, cosa que representa el 55% del mercat total de criptomonedes. El comerç de derivats criptogràfics ha superat el mercat spot, que només representa el 45% de tot el comerç criptogràfic. Els gràfics següents mostren el volum de negociació & interès obert agregat dels futurs de Bitcoin el 2020.  

Font de dades – Theblockcrypto

* Tingueu en compte que els valors dels gràfics anteriors són aproximatius i només s’han d’utilitzar amb finalitats direccionals. 

1.3 Per què els derivats criptogràfics guanyen popularitat entre els comerciants?

En primer lloc, el 2020 va ser un any tumultuós per al sistema financer fiat. Les polítiques fiscals i monetàries expansives sense precedents van amenaçar tot l’ecosistema financer amb una inflació massiva. En conseqüència, tant els inversors individuals com els institucionals van haver de buscar alternatives viables per a una reserva de valor fora del sistema financer fiduciari. Es van dedicar a les criptomonedes, cosa que va provocar un augment dels volums de negociació. Concretament, els derivats criptogràfics van oferir l’oportunitat d’especular i protegir-se de les incerteses presentades per COVID-19.

En segon lloc, l’augment de la regulació del sector criptogràfic ha augmentat la gana pels derivats criptogràfics. La regulació de l’ecosistema criptogràfic es veu com un gest d’acceptació per part dels governs i les autoritats financeres. Això ha conduït a que les empreses públiques, els fons de cobertura i les persones amb un valor net elevat entressin al mercat a la recerca de rendibilitats superiors. El 2020 es va aprovar la major regulació al voltant de les criptomonedes, que va coincidir amb el major nombre de comerciants corporatius en derivats de criptografia. Aquests operadors que busquen rendiments superiors sovint prefereixen els derivats de criptografia, ja que permeten operacions apalancades, cosa que augmenta significativament els beneficis.

A més, els derivats de criptografia tenen un paper important en el descobriment de preus de les seves criptomonedes subjacents. Per exemple, la liquiditat del mercat de derivats s’ha manifestat en el descobriment de preus per a BTC i ETH en el passat. Atès que els comerciants poden anar llargs o curts com vulguin, el descobriment de preus es fa més eficient, a diferència dels mercats spot, on els inversors i els comerciants només poden mantenir els criptos amb l’esperança de pujar els preus. Els derivats criptogràfics garanteixen que el descobriment de preus correspongui a l’oferta i la demanda. Això ajuda a reduir les freqüents volatilitats inherents als cryptos, garantint així ajustos de preus més suaus. 

2. Perspectives de derivats criptogràfics el 2021

Val a dir que la introducció del comerç de derivats sovint assenyala el venciment i l’acceptació generalitzada de qualsevol actiu. Això es deu al fet que els derivats estan dissenyats per als comerciants i inversors més sofisticats. 

A continuació es mostren alguns dels principals motius pels quals els derivats criptogràfics continuaran augmentant el 2021 i més enllà. 

2.1 Els derivats criptogràfics aporten liquiditat al mercat

El comerç de derivats de criptografia significa que no cal tenir les monedes subjacents. Per tant, podeu entrar i sortir fàcilment d’un comerç. És sabut que hi ha criptomonedes finites al mercat. Per exemple, hi ha una mica més de 17 milions de BTC en circulació a partir d’aquesta publicació. Això significaria que BTC és força poc líquid al mercat spot, el que significa que és susceptible a la volatilitat dels preus. Però amb els derivats, els creadors de mercats poden gestionar fàcilment la seva exposició proporcionant liquiditat i cobrint els seus riscos al mercat spot. Això, al seu torn, allibera liquiditat per a la criptografia subjacent.

2.2 Els derivats s’utilitzen per cobrir el risc de preu de les criptomonedes

Hem estat testimonis de l’acceptació principal de les criptomonedes. Això significa que els comerciants i les empreses poden utilitzar els criptos com a mitjà de pagament. No obstant això, atès que els criptos són intrínsecament volàtils, els derivats ofereixen als comerciants l’opció de protegir-se contra aquests riscos. Per exemple, digueu que preveieu que BTC esdevindrà volàtil. En aquest cas, podeu utilitzar futurs BTC / USD inversos per bloquejar un valor específic. Això elimina el risc de mantenir criptos i també ajuda les empreses a bord que consideren que els criptos són massa arriscats.

2.3 Els derivats tindran un paper important en el descobriment de preus dels cryptos

Per a qualsevol actiu, el preu sol estar determinat per la seva oferta i demanda. En el passat, el descobriment de preus al mercat criptogràfic era ineficient. Això es deu al fet que el comerç al mercat spot dominava el comerç criptogràfic. Al mercat spot, els comerciants i els inversors participen amb un sol objectiu: els cryptos que posseeixen apreciaran. Amb els derivats, els comerciants poden anar llargs o curts. Això, unit a l’augment de la liquiditat, garanteix un procés de descobriment de preus més eficient. Tingueu en compte que l’eficiència en el descobriment de preus ajuda a legitimar les criptomonedes com a actius negociables.

3. Estudi de cas: com Phemex accelera l’adopció del comerç de derivats criptogràfics

3.1 L’evolució de l’intercanvi de criptografia Phemex   

Phemex és una empresa centralitzada amb seu a Singapur intercanvi criptogràfic que ofereix negociació al comptat i derivats. Va començar les seves operacions el novembre de 2019, cosa que el converteix en un dels intercanvis de criptografia més joves a nivell mundial i un dels de més ràpid creixement. El comerç de derivats de Phemex ha superat alguns dels intercanvis de criptografia més establerts en poc més d’un any d’operacions. Actualment ocupa l’11è lloc amb una facturació diària d’uns 800 milions de dòlars.

Mercats de derivats de Phemex proporcionar contractes perpetus per a BTC, ETH, Ripple, Tezos, LTC i Chainlink. L’intercanvi també ofereix un contracte perpetu GOLD / USD no criptogràfic. Tingueu en compte que tots els contractes negociats a Phemex es liquiden en dòlars americans, excepte el contracte invers BTC / USD liquidat en BTC. A més, els contractes Phemex ofereixen un apalancament de fins a 100 vegades.

Phemex

Navegar per la plataforma comercial de Phemex és relativament fàcil. 

Al costat esquerre de la plataforma, podeu seleccionar el mercat que voleu canviar: mercat spot o contractat. També es mostra un llibre de comandes en temps real juntament amb el gràfic de l’element triat. La plataforma Phemex també us permet accedir fàcilment a les vostres posicions obertes, posicions tancades, comandes actives, comandes condicionals, ocupacions i historial de comandes. D’aquesta manera, podreu gestionar fàcilment les vostres operacions i fer un seguiment del vostre historial de negociació mentre superviseu els gràfics de preus simultàniament. 

3.2 Funcions fascinants de l’intercanvi de criptografia Phemex que heu de conèixer

La plataforma Phemex té uninformació de dades‘Secció, que proporciona informació detallada sobre un derivat de criptografia comercialitzable concret. Aquesta secció inclou informació detallada sobre senyals, resum de token, adreces actives diàries i tendències de cerca. 

Aquesta secció proporciona una àmplia gamma d’informació sobre contractes perpetus que ofereix Phemex. Inclouen data de caducitat, marge inicial i de manteniment, taxa de finançament, interval de finançament, finançament següent, taxa prevista, preu de marca, mètode de marca, límit de risc i pas de risc, interès obert, facturació de 24 hores, mida del contracte i quantitat màxima de comanda.

A continuació es mostra una il·lustració que explica algunes de les funcions més destacades que ofereix l’intercanvi Phemex.

3.3 Què fa que Phemex sigui un intercanvi únic per al comerç de derivats de criptografia?

  • Registre Phemex – Crear un compte de negociació de derivats amb Phemex és el més fàcil, ja que aquest canvi no té cap política KYC. Tot el que necessiteu és omplir la vostra adreça de correu electrònic i introduir una contrasenya, que us trigarà menys d’un minut. 

Podeu inscriure-us a Phemex Exchange des de aquí:

Phemex

  • Comerç amb Phemex – Obrir i tancar posicions amb Phemex és relativament senzill i senzill. Teniu una àmplia gamma de tipus de comandes per triar: comandes de mercat, tancament de comandes activadores, publicació només, reducció, comandes entre parèntesis, bon fins a cancel·lació, emplenament o eliminació i comandes “immediates o cancel·lades” Amb cada posició que feu, teniu la llibertat de seleccionar el palanquejament preferit fins a 100X.
  • Seguretat Phemex – per a la seguretat de les carteres, Phemex ha implementat un sistema de carteres frigorífiques deterministes i jerarquitzats dissenyat per garantir la comptabilitat de doble entrada, garantint així els fons dels clients. També té la seguretat del sistema de les seves màquines assegurada al núvol d’Amazon Web Service (AWS).

Parlant de la seguretat i la seguretat dels fons dels clients en una entrevista recent, Jack Tao (CEO, Phemex) va dir: “Penseu sempre en el client: què necessiten i com assegurar-se que els seus fons siguin segurs, en lloc de pensar només en guanyar diners “.

  • Comissions de Phemex – Phemex no cobra comissions de dipòsit i té comissions de retirada molt baixes i competitives. La comissió de negociació del contracte a Phemex inclou una comissió de cobrament del 0,075% i una comissió de recompensa del fabricant del 0,025%. També hi ha una comissió de marge inicial de l’1% i una comissió de marge de manteniment del 0,5%. Les taxes cobrades per Phemex compleixen els estàndards de la indústria. 

Esperem que aquest article us sigui informatiu. En cas de qualsevol pregunta, feu-nos-ho saber en els comentaris següents. Ànims. 

Visita Phemex per obtenir més informació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me