Informe anual 2020: derivats de criptomonedes en augment + estudi de cas de Huobi

Crypto Spot vs Trading de derivats el 2020

 Amb l’evolució dels criptos al llarg dels anys, el mercat de criptomonedes ha entrat a la secció de negociació de derivats. I el volum ha experimentat un creixement significatiu interanual. Inicialment, els intercanvis de futurs criptogràfics van passar per diversos desafiaments amb els sistemes reguladors. L’intercanvi va haver de revisar molts controls abans de llançar-se públicament.

El 2019, els intercanvis futurs de criptografia ja existents van observar nous registres en volum de negociació amb el llançament de nous productes al llarg del camí. A més, l’any 2020 va continuar creixent en l’espai de futurs criptogràfics.

A més, el mercat spot va tenir un inici lent, però va tenir un rendiment excepcional en l’últim trimestre del 2020, amb bitcoin que li va donar un impuls important. Després de lluitar per nivells de resistència al voltant dels 10.000 dòlars, el mercat spot de Bitcoin va saltar amb èxit i es va disparar fins als 30.000 dòlars a finals del 2020.

Segons l’informe sobre la indústria de l’intercanvi de derivats de criptomonedes publicat el novembre de 2020 des de Token Insight,

el volum de negociació de derivats criptogràfics va assolir els 2,7 bilions de dòlars el tercer trimestre, sumant dades de 42 borses criptogràfiques.

Per comparar, el valor Q3 representa un augment del 25,1% respecte al volum de negociació de derivats criptogràfics Q2. A més, l’increment percentual respecte al tercer trimestre del 2019 es va situar en un enorme 159,4 per cent. Aquestes xifres mostren el creixement massiu del mercat de criptografia a l’espai de futurs.

Crypto Spot vs Derivative Trading: la correlació

Amb un nombre inesperat procedent dels mercats de derivats, el coeficient de correlació entre el mercat spot i el mercat de derivats no va coincidir amb els trimestres anteriors..

Al primer trimestre del 2020, la correlació entre spot i futurs va ser de 0,31, substancialment inferior a 0,76 del trimestre anterior, quart trimestre de 2019. Aquestes xifres impliquen que els inversors es centren en el mercat de derivats i són relativament independents del cripto spot.

El mercat de derivats representa ara el 55% del mercat total de criptografia

L’augment del volum de negociació de derivats criptogràfics no es va aturar després dels dos primers trimestres. Segons un informe publicat per CryptoCompare el gener de 2021, el volum de negociació del segment de derivats de criptografia va experimentar un augment del 8,6% al desembre, assolint el màxim històric fins als 1,43 bilions de dòlars en comparació amb els 1,32 bilions de dòlars del mes anterior.

A més, el mercat de derivats criptogràfics representa ara aproximadament el 55% del mercat criptogràfic total. Aquestes xifres constants indiquen que els inversors sofisticats desitgen explorar els futurs, ja que els ofereixen els mitjans per especular sobre un mercat sense haver de comprar-lo realment..

L’Oficina del controlador de la moneda (OCC) ha mostrat estimacions que els bancs tenen actualment exposició a més de 200 bilions de dòlars en tot el mercat nacional de derivats, cosa que indica la importància que tenen els bancs per als productes derivats. I, a partir de les xifres i estadístiques anteriors, hi ha grans possibilitats que els derivats de criptografia contribueixin a l’exposició.


També hem de tenir en compte la contribució dels intercanvis a l’increment massiu de l’adopció del comerç de derivats criptogràfics. Un intercanvi tan notable és Huobi.

El 2020, el comerç de futurs amb marge de moneda de Huobi, que inclou 13 actius criptogràfics significatius, va mostrar un volum de comerç unilateral d’1,32 bilions de dòlars dominant tots els altres intercanvis de criptografia que hi ha.

El gràfic següent explica els canvis en la quota de mercat entre les principals borses del segon i tercer trimestre del 2020.

Huobi(Font – Token Insight)

Per què els derivats criptogràfics s’apoderen del comerç al comptat??

 L’auge dels derivats criptogràfics ha estat en paral·lel a l’eclosió del mercat de criptomonedes. Aquests són alguns dels principals motius pels quals els derivats criptogràfics s’estan fent càrrec del comerç al comptat.

Protecció contra la volatilitat – Des dels seus inicis, les criptomonedes tenen la reputació de ser notablement volàtils. Els derivats criptogràfics protegeixen els comerciants i els inversors dels riscos de volatilitat inherents al mercat criptogràfic, especialment en les operacions de baixista. Permeten als inversors protegir-se de les pèrdues potencials que puguin derivar-se de la volatilitat.

Accés a palanquejament – Els derivats permeten als comerciants utilitzar el palanquejament. Al mercat spot, si teniu 1.000 dòlars, només podreu comprar criptos per valor de 1.000 dòlars. La posició que adopteu està limitada pels fons que teniu: el mercat spot tendeix a ser limitat per als petits inversors minoristes. Amb els derivats, podeu adoptar posicions apalancades. Per exemple, si teniu 1.000 dòlars i comercialitzeu derivats amb un apalancament de 200 vegades, significa que podeu obrir una posició per valor de 200.000 dòlars. Això augmenta significativament els vostres beneficis en comparació amb el comerç al mercat spot.

Els derivats permeten negociar en qualsevol condició de mercat – Tingueu en compte que amb els derivats, els comerciants no són propietaris dels criptos subjacents, a diferència del comerç al comptat. Per tant, els comerciants de derivats de criptografia poden especular sobre els moviments subjacents de preus de les criptomonedes i ser llargs o curts com vulguin. Això garanteix que els comerciants obtinguin beneficis independentment de com es mogui el preu.

Seguretat contra el pirateig – Els pirates informàtics poden accedir a les vostres carteres i robar-vos les criptomonedes. Alguns dels principals intercanvis criptogràfics han estat víctimes d’aquest pirateig. Els inversors en els mercats al comptat han d’incórrer en càrrecs addicionals per establir magatzems frigorífics per assegurar les seves participacions. No hi ha risc de pèrdues d’aquest tipus amb derivats, ja que no teniu cap criptomoneda, sinó que només aposteu per negociar les fluctuacions de preus..

Estudi de cas: Huobi fa que els derivats siguin accessibles per als operadors de criptografia de tot el món

Huobi es va establir el 2013 amb seu a diversos centres financers, inclosos Singapur, Austràlia, Xina, Indonèsia, Rússia, Argentina, Japó, Corea del Sud i Tailàndia..

Huobi exchange proporciona 340 actius negociables i té un volum de transaccions diàries mitjà de 58.600 milions de dòlars. Els actius derivats de criptografia inclouen futurs, permutes amb marge de moneda, permutes amb marge en USDT i opcions. Els actius disponibles a Huobi inclouen les criptes principals, com ara BTC, ETH, LTC, etc., juntament amb altres monedes altes i estables com USDT i HUSD (la stablecoïna de Huobi).

La plataforma Huobi és fàcil d’utilitzar, especialment per als comerciants de criptografia novells. Els derivats de criptografia negociables en aquesta plataforma també es classifiquen com a “favorits”, que fa un seguiment dels seus derivats més negociats, futurs, swaps amb marge de moneda i swaps amb marge de USDT.

Huobi

Més encara, els derivats de criptografia també es classifiquen en funció dels contractes, tal com es mostra a la instantània següent.

A la instantània següent, podem veure el fàcil accés a les nostres posicions obertes actualment, comandes, historial, registres, etc. Això facilita el seguiment de la nostra cartera i el rendiment comercial..

huobi

Huobi també va introduir moltes funcions innovadores com el mecanisme de marge bloquejat, l’assoliment de beneficis i la pèrdua, la liquidació en temps real, segueix un Maker & Taker redueix el cost comercial i millora la utilització d’actius per als seus usuaris.

Per exemple, la funció de liquidació diària recentment llançada permet als usuaris obtenir els seus beneficis per endavant sense esperar fins a la liquidació o lliurament setmanal de les seves operacions. A més, la funció actualitzada de captació de beneficis i stop-loss permet als usuaris establir-la per tipus de benefici. Per tant, la predicció espontània de PnL fa que els usuaris tinguin confiança en el proper moviment.

Parlant de la darrera innovació a Huobi, Ciara, vicepresidenta de Huobi, va dir: “Parlo amb moltes institucions tot el temps i escolto els seus comentaris, necessitats i per això sempre hem estat dedicant el cent per cent de la nostra energia a desenvolupar-nos nous productes perquè ens han explicat aquestes necessitats. Així doncs, com a resultats, hem dissenyat moltes funcions innovadores per estalviar temps i costos de transacció dels usuaris. “

A continuació es mostren algunes de les xifres que retraten l’impacte de Huobi en el mercat de derivats criptogràfics:

Huobi

Com intercanviar fàcilment derivats de criptografia a l’intercanvi Huobi?

 Registre Huobi – Obrir un compte a Huobi és senzill i senzill. Només cal que us inscriviu amb la vostra adreça de correu electrònic, un procés que dura menys de dos minuts. Tot el que heu de fer és visitar els seus pàgina web oficial i feu clic al botó Registra’t.

Huobi

Tot i que navegar per la plataforma de negociació Huobi és relativament fàcil, obrir i tancar operacions és molt més fàcil. A la part esquerra de la plataforma de negociació, seleccioneu la vostra classe d’actiu preferida. La plataforma també us proporciona una àmplia gamma d’eines tècniques i analítiques, inclosos els gràfics de TradingView i els informes de profunditat del mercat.

La senzilla il·lustració següent explica alguns dels mercats i serveis més significatius que ofereix la borsa Huobi.

Huobi

Per què és millor Huobi que altres intercanvis de criptografia derivats?

Tot i que hi ha nombroses funcions a l’intercanvi Huobi que són molt millors que la resta d’intercanvis, les funcions que destaquen són les tarifes i la protecció del client..

Tarifes Huobi – Les comissions comercials de Huobi són lleugerament inferiors a la mitjana del sector. Aquests honoraris cobrats difereixen lleugerament en funció de la classe de derivats de criptografia que es negocien. Per als usuaris habituals, les tarifes del “fabricant” són de mitjana del 0,02%, mentre que les tarifes del “comprador” oscil·len entre el 0,04% i el 0,05%..

A diferència de les plataformes competidores que requereixen un volum de negociació de fins a 250 BTC (~ 92,5 milions de dòlars) per obtenir l’estatus VIP, Huobi només requereix 25 milions, cosa que és molt més amigable en aquest mercat alcista. Per assolir el nivell més alt (VIP 7) només caldrà un volum de negociació de 30 dies per valor de 0.500 milions de dòlars.

huobi

Protecció del client Huobi – Huobi ha protegit els seus clients amb un fort sistema de defensa de la ciberseguretat que minimitza significativament els riscos d’atacs de denegació de servei dedicats (DDoS). A més, Huobi té un fons de seguretat de 20.000 BTC per a tots els seus usuaris.

Per a cada parell de negociació, hi ha una certa quantitat de fons d’assegurança preparat. A més, hi ha límits de preus, límits de comandes, límits de posició i control en temps real per protegir els usuaris de la manipulació del mercat. Per protegir els usuaris de pèrdues innecessàries en una liquidació, Huobi va dissenyar un mecanisme de protecció de la liquidació trifàsica i no es cobraran comissions de transacció en liquidació parcial. Això és quelcom que difícilment veiem en cap altre intercanvi de criptografia popular.

Esperem que aquest article us sigui informatiu. En cas de qualsevol consulta, feu-nos-ho saber en els comentaris següents. Ànims.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map