Comprar Bitcoin a Walmart: com?

Compra Bitcoin a Walmart

Bitcoin ha generat un gran enrenou des dels seus inicis i la gent creu que això podria esdevenir més poderós un cop es converteixi en una part integral de la vida de la gent, quan pugui comprar un cafè a Starbucks amb ell o s’utilitzi per comprar coses a Walmart pagant amb el seu Bitcoin. Això aviat podria ser possible si la gent pot, no només gastar els seus bitcoins a Walmart, sinó també comprar-los allà.

Actualment, els llocs més habituals per a la compra de criptomonedes són a través d’un intercanvi centralitzat o d’una plataforma de préstecs entre iguals repartida per tot el món. Però molta gent no sap que pot comprar la seva moneda digital preferida en un lloc tan comú com Walmart i utilitzant els serveis del gegant minorista més gran..

Comprar Bitcoin a una botiga pot no ser un passeig, però sí, és possible i que Bitcoin sigui una moneda que substitueixi una moneda fiduciària, és necessari que la gent comenci a comprar-lo a la botiga que a un canvi.

El següent article, amb una guia, explica als lectors sobre com el seu centre comercial pot convertir-se en un lloc on poden comprar bitcoins fàcilment.

En primer lloc, configureu la vostra cartera

Igual que qualsevol persona necessitaria bosses per portar els seus queviures fora de Walmart, també necessitaria una cartera on poder emmagatzemar tots els seus actius digitals futurs a.

Aquesta cartera és com una cartera física o un compte bancari de Bitcoin.

Hi ha una gran varietat d’empreses que ofereixen serveis de cartera i l’usuari pot triar entre qualsevol d’elles en funció del servei que vulgui, a més d’emmagatzemar el bitcoin.

Un cop seleccionada la cartera, l’usuari haurà de recuperar l’adreça de la cartera Bitcoin, ja que serà necessària per transferir la seva moneda.

Un cop recuperada l’adreça, l’usuari està a punt per comprar i vendre les monedes criptogràfiques.

Això també serà necessari si l’usuari no vol anar a l’intercanvi criptogràfic i vol vendre’l a un company per diners en efectiu o mitjançant targeta regal.

Per cert, aquí teniu la predicció de preus de Bitcoin, si voleu fer una ullada.

Utilitzeu la targeta de regal Walmart per comprar bitcoins

Si un usuari té alguna targeta de regal Walmart addicional, pot trobar algú que tingui Bitcoins i vulgui compartir-la amb l’usuari. Si tots dos estan d’acord i hi ha un acord per intercanviar les targetes Walmart amb BTC.

És una situació de guanyar-guanyar per a tots dos.

Utilitzeu diners en efectiu per comprar bitcoins

Aquesta ruta no és tan fàcil i ràpida com comprar bitcoins amb targeta regal Walmart. Per descomptat, aquesta ruta tampoc no és una compra directa i s’utilitzarà un altre servei de Walmart, ja que faràs servir les transferències de diners Walmart 2 Walmart com a intermediari..

No és tan interessant i atractiu.

Walmart2Walmart és un servei proporcionat per Walmart que permet a l’usuari enviar diners a qualsevol Walmart que tingui la seva seu als Estats Units. Això també inclou les botigues ubicades a Puerto Rico. Aquestes transferències inclouen tarifes associades que són les següents:

  • Comissió de 4 dòlars per una transferència de 0 a 50 dòlars
  • Comissió de 8 dòlars per una transferència de 50 a 1.000 dòlars
  • Comissió de 16 dòlars per una transferència de 1.000 a 2.500 dòlars

Per fer transaccions mitjançant els serveis de transferència de Walmart, l’usuari ha de visitar la botiga Walmart més propera a ell i ingressar efectiu equivalent al caixer que es pugui trobar a la zona d’atenció al client de la botiga. Aquests diners s’han de transferir al venedor de BTC. No hi ha cap requisit previ per a les transferències i qualsevol persona i qualsevol Walmart pot fer-ne les transaccions.

Com es va esmentar anteriorment, els venedors de Bitcoin poden triar qualsevol opció de pagament que estigui disponible, incloses les transferències de diners de Walmart2Walmart.

Així doncs, aquí es pot fer això-

Guia pas a pas

  1. L’usuari ha d’obtenir una cartera Bitcoin que pugui seleccionar d’una varietat d’empreses que ofereixen aquests serveis.
  2. A continuació, fes un intercanvi o permuta entre iguals. L’usuari ha de trobar una persona que estigui disposada a intercanviar i el sistema combinarà la vostra ubicació amb la dels venedors de la zona propera. Serveis com LocalBitcoins o Paxful (les taxes són una mica cares aquí) podrien ser útils i pràctics. L’usuari té l’opció de comprar BTC mitjançant qualsevol servei de transferència de diners, incloses les transferències de prohibició en línia, les targetes de regal de Walmart o els ingressos en efectiu, en virtut dels quals també cauen les transferències de Walmart2Walmart..
  3. L’usuari tria el nombre de bitcoins que vol comprar i introdueix el correu electrònic per registrar-se.
  4. A continuació, selecciona la forma de pagament dels dipòsits en efectiu. Després veurà una llista d’opcions de pagament a la part esquerra de la pàgina on trobarà Walmart2Walmart a la llista.
  5. A continuació, ha de visitar el Walmart més proper per dipositar l’efectiu i transferir els diners al Walmart del venedor. A Paxful apareix tota la informació necessària per transferir els diners.
  6. A continuació, es verifica la transacció carregant el rebut que l’usuari obté del caixer de Walmart.
  7. Un cop s’hagi penjat el rebut i sigui visible per al venedor, aquest lliurarà el BTC en un termini de 3 hores, potser fins i tot en només 10 minuts. Depèn del venedor.

Conclusió

Tot i que encara estem una mica lluny de que Walmart realment ven criptos i els accepti, encara és molt útil utilitzar els serveis de Walmart per comprar i vendre Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me