Claus per al comerç amb èxit de criptomonedes

Ja sigui que cotitzi en accions o cotitzi en criptomonedes, és més o menys igual. Cometre errors és freqüent i força inevitable. Per obtenir resultats d’èxit en el comerç de criptomonedes, és important trencar els mals hàbits, ja que poden conduir fàcilment al suïcidi financer.

Comerç amb èxit de criptomonedes: millor estratègia de negociació de Bitcoin

Per tant, avui ens endinsarem en el mercat comercial intimidant però estimulant i aprendrem alguns dels millors consells comercials evitant cometre els errors més habituals.

Tant si pertanyeu al mercat de borses tradicionals com si Mercat de negociació de criptomonedes, això és per a tots els inversors que hi ha.

  • Apreneu a gestionar el risc 

La gestió de diners ha de ser la vostra primera prioritat i ha de ser estricta. Per seguir una regla comuna, intenteu no arriscar més del 2 per cent en un comerç. Això és correcte. Creeu una cartera diversificada invertint en diverses accions o criptomonedes. Es reduiria el risc de perdre diners.

Diversificar del grup d’inversions que té el mateix factor negatiu. Si guardeu tots els ous en una cistella, la possibilitat de perdre’ls és força elevada.

  • Vigileu les oportunitats d’inversió alternatives

El mercat de valors i criptomonedes rep novetats cada dos dies. Tingueu en compte aquests possibles projectes i convertiu-los al vostre favor.

Per exemple, l’oferta inicial de monedes (ICO) és una cosa que provoca una gran varietat de projectes que busquen el crowdsourcing al mercat. Les startups basades en blockchain també són una gran oportunitat d’inversió. Per tant, no deixeu mai de buscar nous projectes per invertir, ja que no paren d’arribar.

  • Planifiqueu la sortida i l’entrada segons la vostra capacitat d’assumir riscos

No cometeu l’error d’entrar en un mercat de negociació sense un pla. Aquesta és una de les pitjors coses que pot fer un comerciant. Primer sempre teniu un pla o us perdeu. Aquest pla hauria d’incloure un període de temps, la pèrdua d’aturades i el punt de sortida.

Per exemple, Mitjana de costos en dòlars (DCA) és una tècnica d’inversió per comprar una quantitat fixa en dòlars d’un projecte en un horari habitual, independentment del preu de les accions.

Tenir una claredat en aquest moment bàsicament us ajudarà a escalar dins i fora de la negociació sense semblar una persona sense objectiu que necessiti direcció. A més, assegureu-vos que seguiu aquest pla o no és per res!

  • Els sentiments impulsen els preus, així que estigueu al dia

No es pot estressar prou. Tant el mercat de valors com el de criptografia són altament volàtils i canvien cada hora i, de vegades, cada minut. No tothom pot jugar a aquest joc i, si voleu aprofundir-hi, heu de conèixer-lo de prop.

Per exemple, Coindesk és un dels millors llocs per obtenir tota la informació actualitzada sobre les notícies sobre criptomonedes i, per als inversors en borsa, Reuters us pot ajudar molt.

  • Seguiu les tendències sota el vostre propi risc

No aneu i comenceu a negociar en contra o en tendència. Perquè lluitar contra les tendències no és certament ni fàcil ni barat. Comprendre la dinàmica de la demanda i l’oferta abans de prendre una decisió.

Anar contra l’enfocament de tendència pot beneficiar-vos de vegades, però no sempre, per tant, és important ser baixista en un mercat baixista i alcista en un mercat alcista..

  •  El parany “palanquejament” no és per a tothom

El palanquejament bàsicament utilitza els diners manllevats per posar-los a negociació. És una eina que pot resultar realment dolenta o bona. Si acabeu perdent els vostres diners prestats, us endinsaríeu en el deute que inclourà la vostra inversió inicial i els interessos del prestatari per aquests diners. Per tant, eviteu cometre aquest error a qualsevol preu!

  • De vegades perdràs i està bé!

Atesa la volatilitat dels dos mercats, molts operadors, especialment els principiants, cometen l’error de venir amb objectius poc realistes. És del tot possible fer-ne milers al dia i, alhora, perdre’n milions. Només cal centrar-se en el seu comerç i els diners fluiran de manera natural.  

La idea és empoderar els inversors, independentment de si pertanyeu al mercat de valors tradicional o al mercat de criptomonedes. Seguiu aquests consells a l’hora d’operar mentre eviteu cometre errors per treure el màxim profit de la vostra inversió. Si teniu cap dubte o consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi comentant a continuació!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me