Carteres principals que admeten Polkadot

Polkadot (DOT) és una cadena de blocs de nova generació dissenyada amb la capacitat de permetre la transferència de valor, dades i informació a través de diverses cadenes de blocs dins d’ecosistemes poc fiables. Polkadot té una arquitectura única d’intercanvi i traducció de múltiples cadenes que permet comunicar diferents cadenes de blocs i agrupar els seus recursos informàtics per a una major seguretat.

Des que va ser fundat el 2016 per Gavin Wood, cofundador del projecte Ethereum i el llançament del projecte l’any passat, Polkadot s’ha convertit en un dels principals candidats a la indústria de les criptomonedes. La moneda ocupa els 10 primers projectes de criptomoneda més grans per capitalització de mercat i no sembla que s’alenteixi, ja que continua afegint noves funcions. 

Perquè la gent voldria tenir fitxes Polkadot (DOT) a les seves carteres, hi ha un bon nombre de carteres principals que admeten Polkadot. Aquesta publicació proporciona una guia d’alt nivell fàcil de llegir sobre les 4 millors carteres de Polkadot.

1. Polkawallet 

Polkawallet és una cartera mòbil dissenyada específicament per a l’ecosistema de Polkadot, incloent #Substrate, Laminar, Kusama, Acala i, potencialment, altres monedes que funcionen de manera nativa a Polkadot. Polkawallet proporciona accessibilitat de cadena creuada als vostres tokens DOT, i també us ajuda a gestionar els vostres tokens alhora que participeu en la participació i governança de tota l’app.

Polkawallet està disponible com a aplicació per a iOS i Android, també hi ha un fitxer APK per a usuaris amb més experiència tècnica. Polkawallet és funcionalment una cartera calenta, però utilitza un model exclusiu de signatura freda fora de línia que combina un accés fàcil a través d’Internet amb claus privades aïllades en xarxa que us permeten signar transaccions fora de línia amb un codi QR. La millor part és que els usuaris conserven la propietat total de les seves claus privades i mai no us preocupeu que els vostres tokens Polkadot siguin robats, ja que les vostres claus privades no es veuen compromeses..

Característiques clau

Vista d’un cop d’ull de la informació dels recursos: Podeu veure fàcilment informació sobre els vostres tokens DOT i conèixer l’import transferible, bloquejat, reservat i unit d’un sol cop d’ull

Transferències sense problemes & rebuts: podeu transferir fàcilment els vostres tokens DOT a qualsevol compte de la xarxa. Podeu enviar simplement introduint l’adreça del destinatari o escanejant un codi QR. De la mateixa manera, rebre fitxes DOT és igual de fàcil i podeu comprovar si les fitxes s’han enviat o rebut visualitzant les dades en temps real de la cadena..

Recuperació social incorporada: La pèrdua d’accés a la vostra cartera criptogràfica pot ser devastadora, ja que sovint és impossible recuperar les monedes perdudes. Polkawallet, però, té un notable sistema de recuperació social que us permet utilitzar un compte de relació social per restaurar les carteres perdudes.

Participació fàcil d’utilitzar: Polkawallet té un disseny intuïtiu que facilita la participació dels usuaris, validadors i nominadors en el procés de consens. La cartera també inclou gràfics senzills per a l’anàlisi del validador i ordres senzilles per vincular / deslligar, canviar el controlador, pagar o nomenar, entre d’altres.

2. Extensió del navegador Polkadot.JS

Per a les persones que vulguin emmagatzemar tokens DOT en alguna cosa diferent d’una aplicació mòbil, l’extensió del navegador Polkadot.js és una alternativa decent. L’extensió del navegador Polkadot.js és una cartera de codi obert no custòdia que us ajuda a emmagatzemar i accedir a la informació relativa als vostres tokens DOT dins d’una interfície del navegador Chrome o Firefox. 

Tot i això, en ser una extensió de navegador, no cal que aneu a cap lloc web o aplicació web, sinó que us permet accedir i gestionar els vostres comptes de Polkadot quan interactueu amb DApps al navegador de manera que pugueu injectar comptes o signar transaccions específiques. La millor part és que l’extensió pot signar transaccions sense revelar informació sobre la vostra cartera DOT als DApps.


 Una de les principals limitacions de l’extensió del navegador Polkadot.js és que no ofereix funcions de cartera completes. És possible que no pugueu designar validadors, participar en el procés de participació o executar ordres complexes.

3. Carteres de maquinari de llibres

Més enllà d’emmagatzemar tokens DOT a carteres mòbils i utilitzar extensions de navegador, Ledger Wallet ara admet tokens DOT per a les persones que vulguin la capa de seguretat afegida que ofereixen les carteres de maquinari per emmagatzemar criptomonedes. La cartera Ledger per emmagatzemar tokens DOT és probablement el mètode més segur per emmagatzemar Polkadot perquè us ajuda a mantenir les vostres fitxes a l’emmagatzematge frigorífic. 

Els dispositius de maquinari Ledger Nano X i Ledger Nano S ara admeten la instal·lació de l’aplicació Polkadot per gestionar DOT amb la cartera web Polkadot. Els dispositius de maquinari de Ledger són carteres de maquinari que us permeten emmagatzemar les vostres fitxes i claus privades a l’emmagatzematge frigorífic en un dispositiu dedicat que no està connectat a Internet.

Podeu instal·lar l’aplicació Polkadot Ledger mitjançant el gestor de Ledger Live i podeu utilitzar qualsevol de les carteres compatibles de tercers per gestionar els vostres tokens. Les carteres Ledger també us permeten realitzar tot tipus de transaccions, jugar els vostres tokens DOT i participar en el procés de governança.

El principal punt de venda d’emmagatzemar tokens DOT a les carteres de maquinari Ledger és la qualitat de seguretat que proporciona com a solució d’emmagatzematge en fred. malgrat això, amb gran poder arriba una gran responsabilitat i heu d’aprofitar les moltes funcions de seguretat i opcions de recuperació de carteres que ofereix Ledger de forma nativa. 

La vostra cartera Ledger té una frase de recuperació única que us permet recuperar l’accés als vostres fons, fins i tot si perdeu la cartera. Tot i això, si perdeu la frase de recuperació, és pràcticament impossible restaurar les carteres i tots els fons de la cartera es perden per sempre.

4. Cartera sense por 

Fearless Wallet, desenvolupat per Soramitsu, és una altra cartera fantàstica per emmagatzemar fitxes Polkadot. La cartera és una cartera mòbil que funciona tant a les plataformes iOS com Android i que estaria potencialment integrada a Polkaswap DEX. Fearless wallet és una aplicació de cartera sense custòdia que no emmagatzema les dades del vostre compte amb els creadors; més aviat, totes les dades relatives als vostres tokens Polkadot s’emmagatzemen amb un espai d’aplicació privada al dispositiu.

Fearless Wallet està dissenyat específicament per ser fàcil d’utilitzar, tot i que proporciona a l’usuari amb coneixements tècnics funcions avançades. Fearless Wallet encara està en desenvolupament i les versions futures incorporaran funcions de participació, governança, pagaments i compres amb targeta de crèdit. 

Característiques

Creació de comptes entre cadenes: Amb una cartera sense por, podeu crear comptes per als protocols Polkadot, Westend i Kusama, així com altres xarxes de criptomonedes que admetin els algoritmes sr25519, ed25519 i ECDSA. De la mateixa manera, podeu importar comptes antics de Polkadot, Westend i Kusama a la vostra cartera Fearless mitjançant el vostre mnemotècnic. Fitxer JSON o frases inicials.

Autenticació biomètrica: Fearless wallet és una aplicació mòbil que us proporciona una seguretat millorada que aprofita les funcions de seguretat incorporades del vostre dispositiu. Per exemple, podeu configurar codis PIN de sis dígits o utilitzar l’autenticació biomètrica de la vostra empremta digital o el reconeixement facial.

Gestió dinàmica del compte: La cartera Fearless també us permet crear i gestionar diverses carteres Polkadot dins de l’aplicació. Podeu crear diversos comptes, canviar-los el nom com vulgueu, reorganitzar-los o eliminar-los. També podeu exportar els vostres comptes a altres carteres mitjançant frases JSON, mnemotècniques o seed.

Funcions completes de Wallet: La cartera Fearless també us proporciona funcions de cartera completes per veure els vostres saldos DOT totals i per identificar els vostres testimonis congelats, bloquejats, reservats, bescanviables, vinculats i il·limitats d’un sol cop d’ull. També podeu veure els vostres saldos tant en equivalents criptogràfics com fiat (USD).

De la mateixa manera, els usuaris poden enviar i rebre tokens DOT mitjançant les adreces del seu compte o mitjançant codis QR. Els usuaris poden veure el resum i la visualització detallada de l’historial de transaccions i la cartera mostra un dipòsit existencial per demostrar que no anul·la accidentalment les seves carteres..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map