Xerrada exclusiva amb intercanvis criptogràfics indis a l’aturada de Koinex

Abans de l’audiència prevista pel tribunal suprem sobre aspectes criptogràfics a l’Índia, una de les borses de criptomoneda índies més antigues, Koinex va decidir tancar la seva plataforma comercial. Aquesta va ser, òbviament, una de les notícies més impactants per als indis, específicament per a un públic potencial de la plataforma en el preciós moment en què Bitcoin funcionava..

Xerrada exclusiva amb intercanvis indis

Una de les principals qüestions que va aixecar les celles dels entusiastes de la criptografia és l’Índia: si les regulacions fossin el motiu principal del tancament, Koinex també podria tenir la seva seu social fora de l’Índia, tal com ho van decidir fer altres borses. Respecte al punt, Sumit Gupta de CoinDCX afegiu això;

Pel que sé, atesa la incertesa reguladora, en aquests moments no estan enfocats a negocis d’intercanvi. Els intercanvis indis hauran de desplaçar-se fora del país centrant-se en els usuaris globals si les regulacions no són favorables per dur a terme negocis d’intercanvi a l’Índia.

En un to similar, Nischal Shetty de WazirX detallat;

Els seus volums s’havien reduït dràsticament i això fa que sigui difícil fer un canvi ja que els volums generen ingressos. Si tinguessin bons volums ara, estic segur que no s’haurien tancat. Diria que la prohibició bancària va ser la raó més important per a tots els tancaments de les borses índies fins ara.

A més de CoinDCX i WazirX, un altre intercanvi criptogràfic indi Bitbns també afegeix: “Podria haver-hi altres maneres de prosperar en el paisatge criptogràfic per a Koinex si ho desitja – continuant el punt, Rahul de Bitbns va dir;

Sí que podrien tenir. Ho hem fet i estem prosperant. Hem registrat el volum més negociat fins ara en les darreres 24 hores.

No obstant això, val la pena assenyalar que, durant el tancament de Coindelta a l’abril d’aquest any, la comunitat criptogràfica índia discutia sobre la “sol·licitud de retirada pendent a la plataforma comercial Koinex”. A més, l’intercanvi havia retirat poques monedes Achain [ACT], CyberMiles [CMT], GAS [GAS], Nano [NANO], NEO [NEO] i Zcoin [XCZ] fitxes que no van ser ben rebudes per la comunitat criptogràfica a l’Índia – i, sobretot, la decisió de retirar aquests Altcoins va aparèixer immediatament després de la decisió d’aturada de Coindelta.

No és el primer intercanvi a l’Índia!

A principis del 27 de juny de 2019 – Koinex va publicar una publicació oficial al blog, on es detallava el motiu de la seva decisió -, però, afegeix que “La incertesa reguladora i la manca de suport bancari” van ser els obstacles principals que els impedeixen un bon funcionament comercial a la nació.

Això no és cap novetat a l’Índia; en el passat, un parell d’altres borses, incloses Zebpay, Coindelta i Coinome, van acabar la seva operació comercial citant regulacions no saludables del govern del país, però nosaltres (Coingape) vam arribar als borses índies actuals, sobre el que pensen El tancament de Koinex i com continuen els seus negocis al mateix país on altres borses van tancar les seves portes.

WazirX, CoinDCX, Bitbns, Instashift, Unocoin són alguns dels intercanvis: actualment, viuen i desenvolupen les seves activitats comercials al país tot i tenir mesos de retards en una decisió específica de criptografia del govern de l’Índia. Durant la nostra xerrada amb Nischal Shetty, CEO de WazirX, Rahul Chitale, cofundador d’Instashift, Sumit Gupta, fundador de CoinDCX, i Rahul Jain, director de màrqueting digital de Bitbns, es va revelar que l’altra raó de la decisió de Koinex podria ser “ Estructura de costos amb el fet que la mida de l’equip era bastant gran “i el seu volum que s’havia reduït dràsticament”.

Salari del personal mitjançant compte bancari


A més, en un moment en què Koinex esmentava que “els seus empleats eren consultats per les transaccions salarials de les autoritats bancàries”, vam preguntar a les borses índies existents sobre com processaven els pagaments al seu personal. Tot i que CoinDCX i WazirX van rebutjar fer comentaris, en canvi, Rahul Jain de Bitbns va dir-ho;

Bitbns o el seu empleat no s’enfronten a cap pressió bancària d’aquest tipus

Tot i que va mantenir el secret sobre la forma de pagament que han utilitzat, Rahul Chitale d’Instashift re Rahul Chitale revela que el seu intercanvi és una entitat estoniana i que ha processat l’operació bancària segons la legislació europea. Ho diu;

InstaShift és una entitat estoniana. Realitzem totes les nostres operacions bancàries amb el mateix compliment de les lleis europees. Gairebé totes les nostres despeses operatives es paguen mitjançant Crypto, que inclou la nòmina del nostre petit equip (fora de l’Índia). També fem servir les nostres pròpies targetes de dèbit amb criptografia. Les poques despeses com Cloud són el canal a través de Fiat a Europa o Canadà.

Quina idea teniu del criptosistema indi? Creieu que el govern afavorirà els intercanvis existents amb regulacions saludables al voltant de la criptografia & ecosistema blockchain a l’Índia.? Feu-nos-ho saber al comentari següent. 

Font de la imatge: Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map