Society 3.0: Una entrevista exclusiva amb Tim Draper per Akshay Aggarwal, cofundador de Blockchained India

Inversor nord-americà de capital risc Tim Draper Els governs de tot el món han començat a adonar-se que la competència és per diners, empresaris i empreses del món en lloc de fronteres físiques que eren aleshores. Http://cdn.coingape.com/wp-content /uploads/2019/07/22194330/timDraper.png

Exploreu el full de ruta cap al futur de la societat, amb Akshay Aggarwal, cofundador de Blocumen Studios & Índia Blockchained & l’inversor multimilionari Tim Draper és conegut popularment com el ‘noi de Bitcoin’ a la seva sèrie de podcasts “Society 3.0”. Tim és conegut per les seves inversions en ciència ficció i també és el fundador de la Draper University i de Draper Associates. Així doncs, aquí teniu un extracte del podcast per a tots els punts importants que no us podeu perdre. Society 3.0 té com a objectiu entendre l’evolució de la societat actual en una de més feliç, cada vegada més descentralitzada i basada en el comerç entre iguals..

Entrevista

P: Els governs de tots els països tenen diverses assegurances. Com es pot utilitzar Blockchain en aquest sector?

Hi haurà una transformació de la banca, les finances i el comerç de tota mena. El govern de tots els països es dedica a diverses assegurances, com ara la salut, la compensació dels treballadors, l’assegurança d’ocupació, les pensions, etc. Bé, sempre hi ha gent en el camí i quan la gent s’interposa hi ha lloc per a la corrupció, els errors i la injustícia. Si s’implementen mitjançant Bitcoin i Blockchain en un contracte intel·ligent, podem tenir un model d’assegurança perfecte que donarà lloc a una assegurança més eficient, eficaç i més justa que un individu no pot corrompre. Els governs de tot el món han començat a adonar-se que la competència és per diners, empresaris i empreses del món en lloc de fronteres físiques que eren aleshores. Així, com més eficients i eficaços siguin els governs, més naturalment gravitarà la gent per utilitzar-los, perquè la major part de la governança del govern serà virtual. 

P: Molts països comencen a formar part d’aquesta enorme revolució, però encara hi ha països que s’hi eviten. Quines opinions teniu sobre això? (estan prenent la decisió correcta)

Els països que adopten aquesta tecnologia esperen amb interès el progrés del país, cosa que suposa un avanç positiu, però països com la Xina segueixen fent un pas enrere. Bé, tenen un president que vol assegurar-se que tot està controlat i, per tant, restringeix la gent a utilitzar aquesta tecnologia que crec que serà perjudicial. Crec que a llarg termini tots els xinesos saben que això és realment important per a la seva economia i que voldran un mercat lliure amb una moneda descentralitzada. Voldran aquest món futur on el puguin inventar, crear i guanyar diners provant coses noves. Un país com Malta vol ser el centre criptogràfic del món. Bé, amb Suïssa, van començar amb el tigre amb la cua, però van començar a regular-se excessivament i, per tant, tothom se’n va anar. Però ara vol tornar. 

Crec que, en general, les regulacions generen la corrupció i la desregulació respiren llibertat. Hauríem d’estar oberts a altres formes de governar i pensar. Bé, aquest és un moment emocionant i crec que anem cap a un món més global, pacífic i amorós, perquè realment aquestes fronteres geogràfiques són cada vegada més cares de sentit. Aquesta és una gran oportunitat per a una nova forma de governança, que ha de competir pels seus ciutadans. Comencen a reconèixer que competeixen pels diners, els empresaris, els ciutadans i les empreses del món en lloc de les fronteres i la terra físiques..

P: Què opineu sobre que el Tribunal Suprem anul·li la prohibició dels bancs centrals per a les empreses de criptomonedes dels serveis bancaris?

Crec que el Tribunal Suprem de l’Índia va ser molt savi en la seva decisió. Estan pensant en el bé del país i també en el bé del món a llarg termini. Bitcoin és tan important per a tothom, que aquest món descentralitzat obre totes les seves fronteres. Serà molt més fàcil fer negocis, comunicar-se a través de les fronteres i pagar a la gent a les fronteres. Realment s’obre una nova economia. 

És un dels millors moments del món per ser agent de canvi, ser empresari, capitalista de risc o algú que realment vol moure el món perquè aquesta nova tecnologia és oberta, transparent i global i manté registres perfectes i pot començar a convertir el món en un lloc molt més automatitzat i molt més senzill. Les economies explotaran a causa de les seves fronteres obertes i sense friccions. Permet que la creativitat humana prosperi ja que les màquines poden assumir més de les tasques del dia a dia que s’han de fer una vegada i una altra. Molta gent té por d’això, però en realitat s’hauria d’acollir. Al cap i a la fi, què és millor que tenir una màquina que faci totes les tasques que s’han de fer de manera repetitiva. 

P: Heu citat: “L’Índia tria una religió per sobre una altra, em fa seriosament preocupat pels meus plans en diferents empreses”, quan el govern indi va aplicar la Llei d’esmena de ciutadania, que va ser molt controvertida. Comparteix el teu context darrere del tuit.

L’Índia és un lloc ideal per invertir, amb tants grans empresaris i idees i gent treballadora. Però, sobretot, si hi ha normes que afavoreixen un grup de persones sobre un altre, suscita molts dubtes. El país que afavoreix un tipus de persona per sobre d’una altra, una religió per sobre d’una altra, una raça o una mirada o un sexe per sobre d’una altra, fracassa d’una manera o d’una altra, ja que estan més enfocats a que l’un sigui més privilegiat que l’altre., (la part de la societat més privilegiada que l’altra / part de la societat que té més “sort” que l’altra), que no és sostenible. Afavorir un conjunt de persones per sobre d’un altre no fomenta mai una economia forta. Una societat oberta que sigui honesta i que treballi molt estima els seus veïns, siguin qui siguin o siguin, tendeix a crear un èxit sorprenent. Les economies augmenten allà on hi ha llibertat, obertura i transparència. Per tant, la clau de l’èxit és crear un entorn on les persones només es centrin a crear un impacte. 

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me