Entrevista: l’antic CTO de Google s’uneix al projecte de crèdits com a CBO, però, per què Blockchain?

D’acord amb la Crèdits projecte blockchain, Jennifer Trelewicz, anteriorment conegut com a director dels sistemes & Laboratori de tecnologia a IBM, CTO de Google Rússia i director de riscos & Market Data de Deutsche Bank es va convertir en el nou empleat de la companyia. Va assumir el càrrec de directora empresarial i serà responsable del sector empresarial extern.

Jennifer és una especialista altament qualificada en el mercat internacional, a causa de les seves àmplies activitats en negociacions amb grans empreses i parlant en nombroses conferències sobre desenvolupament de mercats tecnològics, optimització de programari, estimulació de la investigació, etc. La seva activitat li va permetre tenir contactes útils amb representants de l’entorn empresarial, navegar amb èxit pel mercat exterior i aconseguir resultats tangibles.  

L’entrevista amb el nou Crèdits CBO ofereix una visió detallada de les activitats anteriors de Jennifer, les seves opinions actuals sobre la tecnologia blockchain i una visió addicional del desenvolupament de la plataforma al mercat:

P: Podríeu parlar-nos d’un èxit que va configurar la vostra carrera?  

A:  Obrir el Laboratori de Sistemes i Tecnologia IBM a Moscou va ser important. El meu camí cap a l’obertura no va ser senzill: vaig començar a treballar en la proposta amb 2 col·legues d’IBM el 2004 i, finalment, vaig treballar en una tasca executiva a la seu d’IBM per obtenir les aprovacions de més alt nivell. Des de zero vaig crear un equip de 130 enginyers, vaig treballar amb col·legues d’IBM a tot el món per aportar R interessant&D al laboratori, configureu l’estructura i els processos. El laboratori va continuar funcionant amb èxit després de la meva sortida, i una de les meves primeres contractacions com a cap de projecte va ser ascendida a director del laboratori, cosa que em fa sentir orgullós d’ell..

– Per a mi, els punts clau d’aquest projecte consistien a portar una idea de zero a l’èxit empresarial navegant per obstacles, construint aliances.

P: Durant el vostre mandat com a CTO a Google, amb els quals heu col·laborat amb els principals projectes?

A:  Va ser fa un temps quan la cerca de Google es va fer útil per primera vegada en rus. El nostre equip va col·laborar amb l’equip de cerca bàsic de Mountain View, Califòrnia, per incorporar la morfologia russa al model lingüístic, que era fonamental per al rendiment de la plataforma en aquest mercat. També vam encapçalar el treball amb Google Maps per ajustar-nos a les especificacions de mapes i transport de l’Europa de l’Est, incloses les normes per a la numeració d’adreces, el paper del transport públic i altres. En aquell moment, el transport públic no es considerava molt important per a Google Maps, però es podria imaginar que qualsevol resident de Moscou donés indicacions a una adreça, fins i tot a un repartidor en un vehicle, sense dir el nom de l’estació de metro més propera? Aquest és només un exemple de la diferència de paradigma.

P: Quan us vau familiaritzar amb la tecnologia blockchain i la plataforma Credits? 

A: Vaig començar a treballar amb la tecnologia blockchain com a CEO del S7 TechLab. Vam llançar un projecte conjunt amb Alfabank per vendre bitllets d’avió a Ethereum i, posteriorment, junt amb Alfabank i Gaspromneft-Aero, per gestionar els pagaments per alimentar l’aviació. En aquest paper, coneixia tant Ethereum com Hyperledger i podia veure els avantatges i desavantatges de cadascuna per a les solucions empresarials..

– Em vaig familiaritzar recentment amb la plataforma Credits i estic impressionat amb la tecnologia, inclosa la capa tècnica i el compromís de l’empresa tant amb la comunitat d’usuaris com amb els socis de la solució..

P: Creieu que tot el mercat ha madurat entenent que el negoci depèn de la seguretat de la informació?

A:  Sembla que els negocis tecnològics entenen aquest aspecte, però alguns dels sectors històricament menys associats a la tecnologia de la informació semblen estar sent conscients, normalment, quan se’ls produeix una infracció. Fins i tot les empreses de “baixa tecnologia” depenen de la seguretat de la informació, ja que fins i tot probablement emmagatzemen una certa quantitat de dades de clients i proveïdors en ordinadors. Les empreses que no entenen la seva dependència de la seguretat de la informació corren el risc de tenir problemes importants. Els sistemes d’informació compromesos poden afectar tot, des dels clients i els seus interessos, fins als sistemes de control intern (pressupost, compres, planificació) i, finalment, la reputació de l’empresa. A més, les lleis de moltes regions geogràfiques de tot el món regeixen el tractament de les dades dels clients, de manera que els problemes poden comportar multes o pitjor.

P: Com avalueu les perspectives de desenvolupament del mercat?

A: Sóc molt sanguini amb les perspectives i ho constato fins i tot Forbes ha designat el 2019 com l ‘”Any de l’Empresa Blockchain”. Les empreses comencen a entendre el valor que la tecnologia pot aportar als seus sistemes, inclosa la integració amb sistemes antics per millorar la seguretat i la funcionalitat. A més, aconseguir confiança entre contraparts en un món de subministrament global, documents i pagaments automatitzats, compromisos electrònics, tot això requereix la tecnologia que el blockchain posa a la taula.

P: En quines àrees creieu que els crèdits podrien col·laborar amb IBM??

A: IBM és un excel·lent soci per a projectes de solucions complexes i té un canal mundial per a clients empresarials. Veig molt de potencial com a soci tècnic d’IBM en projectes de solucions, proporcionant components de la solució, basats en la tecnologia blockchain de Crèdits.

P: Què és el que més valora de la tecnologia i dels objectius de Crèdits??

A: L’arquitectura de la plataforma està ben dissenyada i implementada amb habilitat. El codi està obert, cosa que permet als clients i a la comunitat verificar, contribuir i certificar instal·lacions especials. Al mateix temps, atès que Credits controla la plataforma, podem assegurar-nos que les interfícies d’integració crítiques per a les solucions del client no es trenquin amb les actualitzacions, com pot passar amb altres plataformes blockchain..

Al mateix temps, valoro molt les prioritats de l’equip, amb un equilibri entre clients, desenvolupadors i integradors i comunitat i inversors. Aquest és el tipus d’enfocament saludable que caracteritza les empreses amb èxit a llarg termini.

P: Què està fent bé els crèdits i on hi ha una oportunitat per créixer??

A: La plataforma tecnològica Crèdits està molt ben implementada i l’equip presta molta atenció a la verificació i l’estabilitat. Aquesta és una base sòlida per treballar amb socis que es desenvolupen a la plataforma, clients que treballen amb solucions a la plataforma i confiança general del mercat en la tecnologia..

– On veig l’oportunitat és desenvolupar la nostra cartera de solucions en col·laboració amb actors clau, com IBM i altres. Aquí és on podrem aportar el màxim valor als clients empresarials, aprofitant els punts forts de tots els socis per resoldre problemes comercials complexos.

P: Què voleu aconseguir durant el proper any a Crèdits?

A: Cuidaré i desenvoluparé les nostres relacions amb socis, clients i assessors de tot el món. També he posat una gran prioritat en la creació d’associacions de canals, inclosos els integradors i els ISV. Per a aquestes direccions, estic desitjant col·laborar estretament amb els nostres ambaixadors i representants regionals. Junts llançarem PoC en sectors clau, permetrem als socis del canal construir les nostres solucions i realitzar solucions amb clients empresarials.

– Paral·lelament, estic treballant estretament amb el nostre equip de desenvolupament de negoci per desenvolupar habilitats addicionals, contractar els candidats correctes, estructurar el treball al voltant de KPI adequats..

Amb el desenvolupament de la indústria blockchain, el nombre de grans actors que participen en el seu desenvolupament posterior s’està expandint. A mesura que més i més representants empresarials a gran escala introdueixen i utilitzen una solució innovadora en els models de relacions existents, la societat moderna esdevindrà més transparent i segura per a la interacció..

Crèdits és una plataforma de programari de cadena de blocs de codi obert i totalment descentralitzada que funciona basada en l’algorisme PoA (Prova d’Acord). La plataforma ofereix capacitats de xarxa de fins a 1 milió de transaccions per segon amb temps de processament de transaccions a 0,1 segons i tarifes baixes a partir de 0,001 USD per transacció.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me