Entrevista amb Calvin Cheng, CEO d’ABCC

La següent transcripció fa referència a una entrevista amb Calvin Cheng, el conseller delegat d’intercanvi d’actius digitals, ABCC. Això passa després de la recent comunitat en viu Q&Una sessió que va tenir lloc entre Cheng i la comunitat ABCC el 12 de setembre de 2018.

Segons ABCC:

“ABCC té com a objectiu construir i fomentar una plataforma d’actius digitals habilitada per blockchain. Ens esforcem per establir ponts entre usuaris d’actius digitals, desenvolupadors i inversors per facilitar un flux d’informació eficaç i la creació de valor. Intentem ajudar els inversors visionaris d’actius digitals a assolir els seus objectius d’inversió i ajudar els prometedors equips de projectes blockchain a aconseguir finançament i obtenir reconeixement del mercat proporcionant actius digitals selectes, dissenyant i operant actius digitals innovadors i invertint i donant suport a projectes blockchain amb un alt potencial de creixement. En definitiva, el nostre objectiu és promoure un creixement saludable i sostenible de la indústria de la cadena de blocs “.

Amb el llançament de la nova aplicació ABCC, el creixement de la plataforma ABCC ha estat enorme. Amb una gran promesa de futur, el següent ens proporciona una visió encara millor de la ment de Cheng i de la resta de la comunitat ABCC.

Amb els mercats retractats, això és el que Cheng creu què passarà amb els mercats de criptomonedes:

“Crec que el finançament criptogràfic és aquí a llarg termini, de manera que realment no importa el que canviï.

En construir aquesta empresa, no és que simplement seguíssim la tendència, sinó una cosa en la qual creiem a llarg termini. En general, qualsevol empresa sostenible ha tingut aquesta visió. Es tractaria a llarg termini en lloc de seguir un cert rang empresarial “.

Quan se us demani com sobresortirà ABCC per sobre dels seus competidors:

“No crec que siguem especials entre tots aquests intercanvis. Som només un dels intercanvis similars. El que distingeix ABCC és sempre l’equip. L’equip és el més important.

ABCC està fundada per persones amb una àmplia experiència i èxit, tecnologia, finances, mitjans de comunicació, així com el govern. I com que la indústria té un regulador, la credibilitat en l’equip és el més important. Això explica per què només vam començar a finals d’abril i ens vam convertir ràpidament en un dels millors intercanvis del món “.

Quan se us demani sobre la importància de l’estabilitat dels preus simbòlics:

“Crec que també està relacionat amb el sentit que, com que la indústria té un regulador, l’únic que controla un canvi és la capacitat i la credibilitat de l’equip. És per això que hem adoptat un model que estem segurs que serà una apreciació estable del preu i que garanteix que no hi haurà cap comportament comercial anormal, de la mateixa manera que la filosofia de Bitcoin: un subministrament total fix. “

A Cheng se li van fer algunes preguntes sobre el testimoni natiu de la pròpia ABCC.

Quan se us demani si ABCC té alguna mesura per protegir el valor del seu propi testimoni:

“El nostre testimoni està estructurat afectuosament. I perquè hem estructurat el nostre testimoni de manera que accepti l’inflacionista. Perquè una inflació petita també guia cap a aquesta és una deflació massiva. Si no aneu a l’alça, feu un pas enrere. Molts usuaris diuen que han vist la bomba massiva, i també són testimonis d’una depreciació massiva. En alliberar els tokens gradualment, garantim i ens assegurem que el preu no es depreciarà. També animem els titulars de AT a mantenir AT. Això ens fa molt diferents dels nostres competidors “.

Cheng continua discutint les distincions entre la criptomoneda i les tecnologies blockchain, Cheng afirma:

“La criptomoneda i el blockchain són dues coses diferents. La criptomoneda es basa en blockchain. Però no totes les cadenes de blocs s’apliquen per utilitzar-les en criptomonedes. Blockchain és una innovació tecnològica, mentre que la criptomoneda és una innovació financera. Les criptomonedes tenen un potencial per al front de la indústria financera en termes de proporcionar un nou instrument financer per cinc motius. La tokenització és l’essència de la propera evolució de les criptomonedes. Les criptomonedes entraran en el corrent principal del món financer quan comenci a produir-se la titulització de tokens. Encara creiem en el finançament criptogràfic “.

Quan se us pregunti sobre com ABCC mesurarà les fitxes de fitxes en fase ICO:

“Tenim un procés intern d’avaluació d’ICO. Perquè encara són els primers dies del nostre intercanvi i ens centrem en les monedes madures. Hi ha algunes monedes noves al nostre canvi després d’un estricte procés de selecció. Aquests han estat molt pocs en aquest moment. Estem oberts a més ICOs en el futur, especialment després de llançar el vot de la comunitat a la llista a principis d’aquest mes, però serem extremadament selectius sobre les monedes que permetrem al nostre intercanvi.

No és la nostra filosofia intentar guanyar diners ràpidament amb això. Com he dit abans, ABCC és aquí a llarg termini ”.

La seguretat és un tema clau per a totes les noves plataformes d’intercanvi i intercanvi d’actius. Per tant, Cheng va prestar molta atenció a explicar la importància de la seguretat a ABCC:

“És important per a ABCC assegurar-se que la seguretat és sempre una de les nostres principals prioritats. És per això que hem contractat alguns dels millors experts en pagaments electrònics de la indústria per garantir la seguretat de l’intercanvi. Sí, segur. Sempre estem preparats amb prou diners per assegurar-nos que si ens atacessin pirates informàtics, però el que és més important, explorem les assegurances contra el pirateig.

L’assegurança d’intercanvi criptogràfic és molt, molt nova. Per tant, no hi ha moltes companyies asseguradores que ho facin en aquest moment. Però estem en converses molt serioses amb algunes companyies d’assegurances per obtenir una assegurança. El futur dels intercanvis criptogràfics seria l’assegurança, no establir el sacrifici per les compensacions ”.

ABCC planeja renunciar al 80% de les seves comissions de negociació, per tant, Cheng continua explicant com ABCC planeja fer això, però, guanyar diners:

“Regalem el 80% de les comissions de negociació, però encara mantenim el 20%. Per tant, crec que la vostra pregunta s’hauria de fer a aquelles borses que donessin comissions de negociació del 100%. Com ja he dit, pretenem un joc a llarg termini, perquè molts de nosaltres venim de la indústria internacional ”.

Segons Cheng, ABCC és feliç de cedir el 80% dels seus beneficis potencials:

“Perquè volem premiar els nostres comerciants i donar-los alguna cosa que els permeti mantenir-se en el futur amb el nostre intercanvi. Per tant, el 80% de la quota de negociació s’atorga als titulars d’AT. El valor AT augmentarà, sempre que augmenti el rendiment a llarg termini de ABCC. Mostrem el nostre compromís i compartim el futur amb els nostres usuaris “.

Això és el que fa que el model de negoci ABCC sigui encara millor que els seus competidors:

“En primer lloc, qualsevol acció, qualsevol canvi, ha de ser flexible per continuar canviant el seu model de negoci. Quan vam llançar-nos per primera vegada, el nostre model de negoci era diferent. I a mesura que els nostres competidors canvien els seus models de negoci, també ens hem d’adaptar als canvis. És possible que aquest no sigui el nostre model de negoci per sempre. El més important és que comptem amb un equip prou experimentat per garantir que aquest negoci pugui tenir èxit independentment de la tendència. I intentem assegurar l’augment gradual de les fitxes AT. També animem els titulars de tokens AT a mantenir les seves fitxes el major temps possible “.

Cheng creu que aquest model de negoci és una prova futura, independentment del que la indústria llanci a ABCC, per tant, en conclusió, Cheng acaba:

“Estem compromesos amb la indústria. Complirem la nostra promesa. I, independentment d’aquests tremolors, és important saber que volem assegurar-nos que les fitxes AT tinguin una participació en el nostre intercanvi, cosa que significa que si ho fem bé, els nostres titulars de fitxes també ho faran bé. Per tant, a la llarga, mentre ABCC ho faci bé, les nostres fitxes ho faran bé, els nostres titulars de fitxes ho faran bé. Així, fins i tot si hi ha forces especulatives a curt termini, la salut a llarg termini del testimoni AT és el rendiment extern de l’intercanvi ABCC. Així, fins i tot si la nostra forma de negoci ha de canviar de nou en el futur, sempre que ABCC continuï sent un dels millors intercanvis del món, les persones que posseeixen tokens ABCC encara se’n beneficiaran ”.

Per obtenir més informació, visiteu Lloc web ABCC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me