“Encara hauríem de” mantenir “Qtum o prendre la vostra sortida com a senyal d’advertència?” Una entrevista individual amb l’exdirector Qtum, Stephen Xu

Punts clau d’aquest article:

  • Preguntes dels lectors
  • Preguntes d’entrevistes
  • Qtum Review: estat actual del projecte

“Qtum”, des de la seva venda al març del 2017, ha guanyat bastant respecte tant en la comunitat de desenvolupadors com d’inversors. El projecte és un híbrid dels millors plans bitcoin i ethereum per fer blockchain fàcil d’utilitzar per a les empreses. El projecte hereta Model UTXO de bitcoin per fer un seguiment de fons i utilitza EVM d’ethereum per permetre contractes intel·ligents. Amb les principals versions de Qtum encara per anunciar, recent sortida de l’exdirector desenvolupador de Qtum Stephen Xu ha aixecat algunes celles. Per tant, avui entrevistarem Stephen i li farem preguntes sobre Qtum i el futur de blockchain.

Començarem per fer preguntes als nostres lectors que rebem a través de diversos gestors de xarxes socials. Tot i que no vam poder abordar-los a tots, n’hem seleccionat dos..

Pregunta dels nostres lectors

P: Encara hauríem de “mantenir” Qtum o prendre la vostra sortida com a senyal d’advertència i marxar?

A: Ja ho he comentat amb Patrick moltes vegades; Em fa il·lusió aprofitar la tecnologia blockchain que els usuaris poden utilitzar directament. Qtum Foundation presenta una plataforma de cadena pública que només els desenvolupadors poden utilitzar per al desenvolupament d’aplicacions. Iniciar-se en DREP (sistema de reputació descentralitzat) Foundation és un pas cap a treballar en una solució més propera als usuaris.

P: La “bombolla” de Bitcoin ha esclatat, ja que el mercat no mostra signes de tendència alcista?

A: Bé, la bombolla BitCoin també ha esclatat moltes vegades abans. Cada vegada que esclatava, el preu tornava a augmentar. Sóc partidari de BitCoin, un projecte pioner en el camp del blockchain. BitCoin és més que el seu preu. Com un dels primers projectes de blockchain amb aplicacions d’usuari, el preu de BitCoin també reflecteix la percepció i les esperances del públic en el futur de la tecnologia blockchain.

A mesura que la naixent indústria de la cadena de blocs continua creixent i desenvolupant-se, comencem a veure més casos d’ús per a la cadena de blocs, com ara en el sector financer i el govern. Estic molt emocionat amb el futur del blockchain i els seus usos en el món real!

Preguntes de l’entrevista:

P: Quins reptes haurà d’afrontar Qtum en la vostra absència i l’equip de Qtum està preparat per fer-ho?

A: Estic molt segur que la Fundació Qtum ho farà de la mà d’un equip de desenvolupadors i professionals ben qualificats Patrick Dai, el meu amic i el cofundador de la Fundació Qtum. Mentre estava a la Fundació Qtum, vam poder llançar tant testnet com mainnet en un termini de sis mesos des de l’Ofrena inicial de monedes (ICO); això només demostra l’alta eficiència i la motivació de l’equip.!

P: Ja hi ha milers d’anomenats productes de “propera generació”, Blockchain encara pateix molts problemes tècnics i estem molt lluny de l’adopció real. Com afronta DREP aquests problemes?

A: Blockchain pot ser una indústria molt naixent, però l’augment del desenvolupament en la indústria blockchain indica una introducció emocionant de blockchain en l’interès i la consciència principals. Alguns dels problemes tècnics als quals s’enfronten els projectes blockchain actuals són l’equilibri de l’escalabilitat i la seguretat.

Escalabilitat ha estat un problema per a les plataformes de blockchain existents; el trànsit elevat pot fer caure una plataforma, com hem vist recentment amb un gran nombre d’usuaris que causen CryptoKitties congestió a la xarxa Ethereum.

No obstant això, les plataformes més noves que intenten abordar el tema de l’escalabilitat sovint acaben comprometent la seguretat i la descentralització en el que sembla ser un joc de suma zero. Utilitzant delegat prova d’estaca (DPOS), per exemple, augmenta les transaccions per segon (TPS), però deixant la verificació de les transaccions a uns quants supernodes, cosa que fa que la xarxa sigui més centralitzada.

“El recent Reglament general de protecció de dades (GDPR) també posa nous obstacles per a la tecnologia. El reglament exigeix ​​que les dades es puguin eliminar, però les dades de la cadena de blocs són immutables. Tanmateix, aquesta regulació només impulsarà més innovació en l’àmbit de la cadena de blocs. Per a nosaltres, estem treballant en una manera que les dades privades siguin inaccessibles, encara que siguin immutables “.

P: Què és DREP? Com es pot donar suport a la gent en fases inicials??

R: DREP és un ecosistema de reputació descentralitzada. Volem ajudar tant les plataformes d’Internet (des del comerç electrònic fins al contingut fins als jocs) i els usuaris d’Internet aprofiten el valor de la reputació en línia i superen els reptes de l’adquisició d’usuaris de qualitat, la monetització del trànsit i la manca d’interacció dels usuaris..

Els fonaments del nostre sistema són els quantificació i simbolització de la reputació, i agrupar la reputació de cada usuari entre plataformes. La reputació de cada usuari es quantifica mitjançant un algoritme que avalua com de desitjable o significativa és la seva contribució a les plataformes d’Internet. Lligat a aquest valor de reputació hi ha l’atorgament de fitxes de plataforma, que es poden gastar en votar, donar propines o invertir, a més d’intercanviar-les en diferents borses de fitxes. DREP també agrega valors de reputació de cada usuari en diverses plataformes per presentar un valor de reputació únic al qual es pot fer referència al nostre sistema.

Les plataformes d’Internet poden utilitzar DREP de diverses maneres, inclosa desincentivant comportament maliciós i incentivant comportament positiu. Amb la quantificació de la reputació, les plataformes poden eliminar usuaris maliciosos o robots que distorsionin els valors de la reputació. Aquests usuaris podrien tenir la forma de “falsos exèrcits” a les plataformes de comerç electrònic, que creen un gran volum de comandes falses per inflar deshonestament el volum de vendes d’un venedor. Les plataformes també evolucionaran a mesura que els usuaris comencin a autogovernar-se deixant comentaris els uns sobre els altres, fomentant així un comportament positiu. Per a les plataformes de comerç electrònic, aquest podria ser un bon servei d’atenció al client dels proveïdors; per a les plataformes de contingut, pot ser contingut fictici o significatiu. Més enllà d’això, les plataformes també poden adquirir usuaris de qualitat mitjançant el filtrat de valors de reputació i monetitzar el trànsit.

Mentrestant, els usuaris podran aprofitar el valor de la reputació en línia per crear una comunitat transparent basada en la confiança. En desincentivar el comportament maliciós i incentivar el comportament positiu mitjançant la tokenització, els usuaris seran més cautelosos del seu comportament a Internet.

També són capaços de mesurar la fiabilitat d’un altre usuari en les seves interaccions. Un cas d’exemple de com pot ser útil: els usuaris poden comprovar el valor de reputació dels venedors a les plataformes de comerç electrònic, que podrien reflectir la qualitat dels béns i del servei, abans de comprar-los..

Revisió de Qtum: nota de l’editor

Bé, hi ha molts avantatges amb aquest projecte, així que no els tornaré a recitar. Però aquí hi ha alguns punts que Qtum està lluitant per esbrinar:

  1. Qtum es basa en el model Proof of Stake, però el 28% del seu testimoni el té un únic titular de compte. Actualment, el 75% dels tokens Qtum els tenen els 5 primers comptes. Aquesta pobra distribució de tokens és una cosa que Qtum necessita treballar.
  2. El projecte Qtum ha portat el gas des de l’etereu, però no hi ha cap explicació sobre com Qtum solucionarà el problema d’escalabilitat que ara persegueix el món de la cadena de blocs des de fa una mica.

Esperem que l’equip de Qtum trobi aviat la resposta a aquestes preguntes.

Si teniu cap pregunta, contacteu amb nosaltres a través de: [protegit per correu electrònic]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me