Revisió d’intercanvi ABCC

Els intercanvis són la necessitat i una part integral del món de les criptomonedes. Avui, amb més de centenars d’intercanvis criptogràfics presents a l’espai criptogràfic, la competència només augmenta. Però no tots aquests intercanvis són iguals. De fet, difereixen i ofereixen una varietat de funcions úniques. Què hi ha, doncs, que exactament l’intercanvi de criptografia ABCC us ofereix? Per saber tot sobre aquest intercanvi relativament nou al carrer criptogràfic, busqueu directament a la revisió ABCC Exchange!

ABCC – “Plataforma d’intercanvi segura i transparent”

“ABCC Digital Asset Exchange (ABCC) és un intercanvi de classe mundial que ofereix solucions comercials i d’inversió en actius digitals per a usuaris de tot el món”.

Orientant els punts dolorosos com la manca de marcs prudents d’avaluació d’actius digitals, l’escassetat de varietat d’actius digitals i els problemes de seguretat, ABCC se centra a proporcionar una plataforma de negociació segura i de qualitat per a criptomonedes.  

El model de negoci seguit de l’intercanvi és una combinació del marc d’avaluació multidimensional propietari, la innovació d’actius digitals i la inversió i incubació de projectes de blockchain en fase inicial..

Token natiu: AT token

El testimoni natiu d’intercanvi ABCC és ABCC Token (AT Token) amb un subministrament total de 210 milions. El preu d’obertura del testimoni AT ha estat de 0,5 dòlars, que en poques hores després del llançament va augmentar.

Polítiques de govern

ABCC té un lloc web senzill, puntual i fàcil de maniobrar amb totes les dades proporcionades als seus usuaris, que també està disponible a Android i iOS. La seva aplicació a la botiga de Google va rebre molt d’agraïment, ja que els usuaris han fet més de mil comentaris.

Per registrar-se i verificar el compte, l’usuari només ha de fer clic al botó Registra al seu lloc web, proporcionar el seu identificador de correu electrònic i acceptar l’acord amb el client..

L’intercanvi també segueix KYC que requereix un passaport vàlid, una imatge de la portada del passaport i una pàgina d’identificació, una identificació nacional o un permís de conduir, una imatge de l’usuari que tingui passaport i paper amb ABCC manuscrit, data i signatura..

Quant a la finalització de KYC, es fa al més aviat possible, tot i que es pot fer un seguiment amb l’administrador del seu grup Telegram. No obstant això, es pot retirar fins a 2 BTC sense KYC i també es pot negociar amb la meva.

ABCC esmenta específicament que els usuaris de KYC dels Estats Units, la Xina i Singapur no estan autoritzats a realitzar transaccions AT perquè es restringeixen segons la política.

Característiques i estructura de tarifes


ABCC exchange proporciona i té previst oferir en el futur una sèrie de funcions als seus clients en forma de:

Comerç criptogràfic: A la plataforma hi ha un nombre important de criptomonedes que us permet operar a la vostra conveniència

Comerç de marges – Amb el comerç de marges, ABCC us ofereix l’apalancament per aconseguir una assignació d’actius més eficient i flexible

Negociació per contracte – Futurs, opcions, carteres d’inversió i altres valors avalats per actius basats en criptomonedes també formen part del pla de serveis d’aquest intercanvi

Serveis sense recepta (OTC): Proporciona serveis de venda de blocs sense recepta mentre compta amb socis comercials, inclosos individus de fort valor net, oficines familiars, empreses mineres, fons de cobertura i altres institucions financeres tradicionals..

Guanya & duplicar les recompenses:

Per guanyar AT, es pot extreure el testimoni mitjançant activitats comercials amb qualsevol parell. Pel que sembla, durant les activitats de negociació, els usuaris generaran el 0,1% de la comissió de transacció. A continuació, cada sis hores, els miners reben AT proposicional que es basa en les seves comissions comercials del total de les comissions cobrades per ABCC. Una altra manera d’obtenir i duplicar les recompenses és mitjançant el Programa de referència de mineria.

Tarifa:

ABCC cobra el 0,1% de les comissions de negociació per cada transacció que impliqui una part. A més, BTC, ETH i USDT són la moneda base, mentre que AT s’inclourà en el futur. Aquesta comissió de negociació, que suposa el 0,1% del volum de negociació, es cobra només en moneda base.

Segons les dades de Coinmarketcap, ABCC té prop de 45 criptomonedes llistades a la seva plataforma i més d’un centenar de mercats. A més, el seu volum de negociació diari supera els 100 milions de dòlars.

Fiabilitat

En un curt període de temps, ABCC ha creat presència al mercat. Per tant, per garantir la fiabilitat, utilitza un clúster de servidor de negociació Shard-capable que permet a l’intercanvi gestionar i processar una gran quantitat d’informació i dades..

Mitjançant l’arquitectura de dades de múltiples capes, el “sistema de compensació propietari ha convertit en realitat la compensació gairebé en temps real”. A més, la plataforma també gestiona coincidències de milions d’usuaris simultàniament.

A més, per salvaguardar l’interès dels usuaris i garantir un funcionament estable i suau de la plataforma, ABCC va implementar mesures anti-rentat i anti-falsificació..

Seguretat

Per a ABCC, la seguretat és una “preocupació primordial”, per tant, la seva arquitectura de seguretat inclou autenticació de dos factors, seguretat amb múltiples signatures i separació de carteres calentes i carteres fredes.

Amb big data i col·laborant amb empreses de ciberseguretat líders en la indústria, es garanteix i manté la seguretat del capital, la seguretat del compte, els serveis de retirada i l’auditoria de seguretat.

Atenció al client

ABCC proporciona tota la informació de manera clara i precisa als seus usuaris a través del seu lloc web i aplicacions. Des de dades sobre mineria, recompenses, anuncis necessaris, preus de criptomonedes fins a llistats nous i recomanacions comercials, atén molt bé els seus clients..

L’intercanvi s’adapta a un públic ampli i diversificat, ja que ofereix cinc opcions d’idiomes. La seva secció de notícies proporciona informació detallada sobre esdeveniments propers, anuncis importants, distribució de recompenses i emissió de vals de millora, entre d’altres..

Una nota per als inversors

Llançat a l’abril de 2018, l’intercanvi ha anat avançant progressivament oferint als seus clients funcions de qualitat com múltiples opcions de negociació, programes de recompensa i molt més. Amb el focus en la seguretat, un element integral d’un intercanvi juntament amb l’experiència i l’assistència del client, la plataforma marca una llista creixent de funcions. a més, ABCCEl testimoni AT natiu també creix a bon ritme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector