Top 10 de criptomonedes

Última actualització: juliol de 2018

El món financer està canviant i un gran canvi de joc és la criptomoneda. Imagineu-vos enviar diners a un amic de l’altra banda del món en menys de 5 segons, on utilitzar un banc us portaria uns tres o cinc dies. Les implicacions de la tecnologia blockchain per al comerç global són enormes.

Les criptomonedes no només permeten transferències ràpides de diners, sinó que moltes criptomonedes han generat un creixement exponencial del preu que ha superat les expectatives més salvatges..

Tot i que Bitcoin va ser la criptomoneda que va començar tot, ara hi ha una sèrie d’altres tecnologies innovadores preparades per tirar endavant la indústria. A part de ser una manera de transferir valor, molts incorporen noves i emocionants maneres d’utilitzar la tecnologia blockchain, que molt bé podria canviar la manera com funciona el món..

En conjunt, les criptomonedes s’han retirat dels màxims de finals de 2017. Però, en general, n’hi ha moltes que ofereixen excel·lents oportunitats d’inversió, en funció del que poden oferir. Amb molts analistes que van comparar la recuperació actual amb el 2014, on hi havia una oportunitat per a inversors intel·ligents de comprar el primer gran dipòsit de Bitcoin..

1. Ripple (XRP)

El testimoni XRP de Ripple continua sent un dels nostres preferits a llarg termini. És possible que el preu estigui fora dels màxims, però encara és més del doble del que érem el 2017. Feu-hi una ullada gràfic diari Ripple per eToro, un excel·lent agent de criptografia (i social):

Gràfic diari XRP / USD

Gràfic diari de Ripple

Tot i una venda àmplia en criptomonedes, el testimoni XRP de Ripple continua creixent en popularitat.

Aquest important augment de preus ha fet que la ondulació sigui la tercera criptomoneda més gran per capitalització de mercat (després de Bitcoin i Ethereum).

Relativament parlant, Ripple és molt fort en comparació amb altres criptomonedes importants. Bitcoin particular que ha caigut dels seus màxims gairebé tres quartes parts.

Altres aspectes positius de Ripple (XRP) inclouen les seves transaccions increïblement ràpides i econòmiques. La xarxa Ripple també és molt més estable i fiable que Bitcoin i compta amb una escalabilitat immaculada. Amb Ripple, no hi ha colls d’ampolla de transaccions ni retards en la liquidació de transaccions.

Ripple es va crear per permetre als bancs i altres institucions financeres realitzar pagaments globals en temps real i subministrar la liquiditat a la carta necessària per aconseguir-ho..

Cada cop hi ha més institucions financeres i proveïdors de pagaments que incorporen la tecnologia de Ripple a les seves pròpies plataformes.

Una consideració important per invertir en Ripple és la seva notable utilitat en la indústria bancària que podria tenir un efecte positiu en el seu preu durant un temps considerable.

Tot i això, queden preguntes sobre si XRP es classificarà com a seguretat que tindrà un impacte fonamental en el futur.

Per obtenir més informació sobre l’ondulació i per què té tant potencial, mireu el ‘Les millors criptomonedes per invertir el 2018‘.

2. NEO

De totes les criptomonedes esmentades en aquest article, el NEO amb seu a la Xina ha rebut una mica d’atenció en els darrers temps.

NEO es compara sovint amb Ether (ETH) i la xarxa Ethereum, però en realitat és molt més avançat que Ethereum. Tot i que ambdues xarxes faciliten els contractes intel·ligents, les NEO són ​​molt més segures, escalables i més fàcils d’utilitzar.

Per simplificar-ho, diguem que NEO és més ràpid, intel·ligent i versàtil que la xarxa Ethereum. També és més fàcil per als desenvolupadors treballar amb NEO que amb Ethereum perquè NEO admet diversos llenguatges de programació mentre que Ethereum només funciona amb Solidity.

Actualment, NEO està classificada com la 13a moneda criptogràfica més gran, una mica a la baixa però encara forta. Vigileu aquesta criptomoneda superior!

3. Èter / Ethereum (ETH)

Ether (Ethereum), encara que encara és una nova tecnologia, se sent com un dels vells stagers. Això no vol dir que no sigui una bona inversió, perquè la seva utilitat i la base d’usuaris només continuen ampliant-se. La xarxa Ethereum té més utilitat que la de Bitcoin i compta amb una liquidació de transaccions més ràpida.

Pel que fa al valor de la inversió, Ether (Ethereum) sembla tenir més potencial que Bitcoin. Ofereix un volum de negociació més gran i una capitalització de mercat més gran (Ether és actualment la segona criptografia més gran en termes de capitalització de mercat).

Tot i que moltes de les criptomonedes més petites i més recents han retrocedit, Ethereum continua mantenint-se alt a la indústria. Obteniu informació sobre com intercanviar ether.

4. Litecoin (LTC)

Litecoin és una criptomoneda sòlida que continua operant al voltant de nivells similars a finals de 2017.

Litecoin es va fundar el 2011 i des de llavors ha anat bé. Actualment és la sisena criptografia més gran per capitalització borsària i encara segueix els dos grans (Bitcoin i Ethereum).

La velocitat de processament de transaccions Litecoin és molt més ràpida que Bitcoin en termes de velocitat de processament de transaccions i la seva xarxa està orientada a una alta escalabilitat. Tot i que Litecoin és més lent que Ripple, tampoc no té problemes de coll d’ampolla amb el processament de transaccions.

Litecoin es pot integrar fàcilment en sistemes que utilitzen Bitcoin perquè és compatible amb l’API de Bitcoin. Això s’afegeix en gran mesura a la popularitat de Litecoin com a alternativa sòlida i convenient a Bitcoin.

El món fa servir Litecoin cada vegada més, sobretot a l’Est. Dos grans intercanvis criptogràfics a Hong Kong i Corea del Sud incorporen Litecoin a la seva oferta el 2018 i més comerciants de tot el món comencen a acceptar pagaments de Litecoin.

Es preveu que Hong Kong compri més Litecoin en el futur.

Els líders FX ofereixen potents senyals comercials, no només en divises, matèries primeres i índexs, sinó també en criptomonedes. Els senyals comercials de FX Leader són senzills i fàcils d’utilitzar. Consulteu el nostre Pàgina d’inici de la criptomoneda.

5. Guió

Dash és la 14a criptografia més gran per capitalització borsària. S’ha mantingut relativament bé, atesa la venda àmplia.

A més de la poderosa tendència del toro en joc, hi ha altres motius per invertir en Dash

Dash és més ràpid i barat que Bitcoin, i cada cop més comerciants comencen a acceptar pagaments de Dash. Dash (DAS) ha demostrat ser un bon corredor. Vegem què produirà en el futur!

6. Cardano

Des que es va iniciar la negociació a Cardano a principis d’octubre de 2017, Cardono continua sent unes set vegades superior als nivells actuals. De moment, aquesta moneda extremadament jove és la vuitena criptografia més gran en termes de capitalització borsària.

Els fonaments de Cardano continuen sent sòlids i apunten a la força a llarg termini.

7. NEM (XEM)

Classificat com la 17a criptomoneda més gran per capitalització de mercat, NEM és una de les criptomonedes que cal veure. NEM es manté fora dels màxims de principis del 2018, però encara ha tingut molta cobertura mediàtica en els darrers temps.

NEM és molt més eficient que Bitcoin, té més usos que moltes altres criptomonedes, inclòs Bitcoin, i poden accedir-hi programadors que no necessàriament són professionals de la criptografia..

8. Bitcoin (BTC)

Tot i que Bitcoin no és la nostra criptografia número u en la qual invertir ara mateix, certament no s’hauria d’ignorar. El gran avantatge de Bitcoin és que és ben conegut, fins i tot entre les persones que no saben molt de les criptomonedes. Molts nouvinguts al mercat criptogràfic comencen la seva aventura comprant Bitcoin, el germà gran de totes les criptomonedes.

El preu ha experimentat una correcció important, però un dels elements clau és que encara hi ha una oferta limitada amb només 21.000.000 d’unitats. Aquest és un factor important que s’espera que fomenti el creixement dels preus durant els propers anys. Què és Bitcoin?

Bitcoin segueix sent la criptografia número u, no només en termes de capitalització de mercat, sinó també en termes de preus. El volum de negociació de Bitcoin també és almenys el doble de la quantitat de qualsevol altra criptografia en aquest moment.

A més d’aquests punts, Bitcoin és acceptat per milers d’empreses i comerciants de tot el món i té un contracte de futurs negociable. Apreneu a operar Bitcoin.

9. Estel·lar (XLM, Lúmens estel·lars)

Stellar Lumens va tenir un bon rendiment el 2018 sobre una base relativa. La seva capitalització de mercat ha crescut fins a convertir-la en la setena criptografia més gran del moment. Fins al 10è de l’any passat. Igual que Ripple (XRP), és capaç d’accelerar significativament els pagaments transfronterers.

Stellar ja ha registrat alguns grans clients com IBM que es beneficiaran de pagaments internacionals més ràpids i econòmics. XLM ja ha tingut un rendiment excepcional i s’espera que continuï fent-ho, sobretot si el sistema estel·lar serà utilitzat per més agents institucionals per optimitzar els seus pagaments.

10. OmiseGo (OMG)

OmiseGo és un sistema o canal de pagament basat en Ethereum a través del qual els consumidors poden pagar als comerciants en diferents monedes fiduciàries i criptogràfiques. El comerciant rep els pagaments en la seva moneda preferida i ni tan sols sap amb quina moneda paguen els seus clients. Actualment, OmiseGo s’associa amb McDonald’s a Tailàndia per racionalitzar els seus processos de pagament.

El projecte OmiseGo té com a objectiu fer possibles pagaments econòmics i de fàcil accés per a les persones que no tinguin targetes de crèdit o dèbit, especialment al sud-est asiàtic.

El valor del testimoni OMG ha augmentat des dels seus inicis i continua augmentant respecte al 2017, és a dir, és fort sobre una base relativa, en comparació amb les criptomonedes més àmplies. Segueix sent una mica més especulatiu, atès que ocupa el lloc 20 per capitalització de mercat, però la seva aplicació continua expandint-se.

Conclusió

El mercat de criptomonedes és volàtil i ple d’oportunitats. Cada dia s’inverteixen grans quantitats de capital en aquesta classe d’actius, que mantenen l’impuls alcista general a llarg termini.

Les persones que volen invertir en criptomonedes tenen grans oportunitats, però haurien d’exercir una gestió de riscos adequada per preservar el seu capital.

Una bona estratègia per a aquells que creuen que les criptomonedes són l’onada del futur és enfocament de compra i manteniment. Si no sabeu quina és la millor criptomoneda per invertir, és possible que vulgueu estendre el vostre risc i comprar una cartera de diverses criptomonedes. Similar a un inversor amb una cartera de valors diversa.

Per començar amb el comerç criptogràfic avui, doneu una ullada a aquests principals corredors de criptomonedes. Invertir en criptomonedes és realment emocionant! Participa al mercat criptogràfic actual.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me