Sobre les plataformes de criptomonedes

Les dues maneres distintes en què es negocien les criptomonedes

Les criptomonedes han sorgit del no-res aparentment per captar capital d’inversió per valor de milers de milions de dòlars. Aquesta classe d’actius dinàmics ofereix algunes funcions i avantatges excel·lents a les persones i empreses que saben utilitzar-lo correctament. Les criptomonedes es poden negociar / utilitzar principalment de les dues maneres següents:

Ús de criptomonedes reals per a especulacions, comerç, transferències de diners o altres propòsits.

Les criptomonedes es poden comprar amb diners en efectiu, targetes de crèdit, transferències bancàries, etc. Un cop adquirida una certa quantitat de criptomoneda, es pot enviar a qualsevol altra persona que tingui una cartera de criptomonedes compatible. Es pot tractar de particulars o empreses que tinguin una cartera estàndard de criptomoneda o una cartera allotjada per una borsa de criptomonedes.

En aquest cas, les diferents parts són propietàries de les criptomonedes concretes i poden utilitzar-la per pagar articles, enviar-les a una altra persona o conservar-les amb finalitats especulatives. Transferir criptomoneda a una altra persona és bàsicament el mateix que enviar moneda fiduciària (per exemple, dòlars) a algú mitjançant un banc electrònic.

Els especuladors i els inversors poden comprar i vendre criptomonedes en diferents borses de criptomonedes amb l’objectiu de comprar baixes i vendre més per obtenir beneficis. Les operadores d’arbitratge també poden utilitzar estratègies comercials d’arbitratge que exploten els diferencials de preus entre diferents intercanvis de criptomonedes.

Els especuladors i els inversors també poden utilitzar carteres de criptomonedes per especular amb alguns casos (sense utilitzar un intercanvi de criptomonedes). Aquestes parts bàsicament només necessiten transferir una mica de criptomoneda a les seves carteres de criptomonedes i esperar que el preu pugi al nivell desitjat. Quan sigui el moment de tornar a vendre-la, només poden trobar algú que els compri la criptomoneda amb la moneda fiduciària necessària.

Especulació de contractes de criptomonedes per diferència (CFD)

Algunes plataformes de comerç de divises ofereixen als seus clients contractes de criptomoneda per diferència (CFD). Aquests CFD són una manera convenient de negociar criptomonedes amb finalitats especulatives sense ser-ne propietari.

L’especulació sobre criptomonedes pot ser realment gratificant!

Un CFD és bàsicament un contracte entre un corredor i el seu client que reflecteix el moviment de preus d’un actiu subjacent. L’actiu no és propietat del comerciant, però ell o ella guanya exposició als guanys o pèrdues causats per la seva fluctuació de preus.

Per exemple, si un comerciant de bitcoins participa en un comerç llarg (de compra) de CFD per valor d’un bitcoí, guanyarà un dòlar per cada augment d’un preu del bitcoí. Quan s’obre la posició, es contracta una certa quantitat del seu marge disponible (fons) per mantenir la posició oberta i per mantenir el cost de la diferència i el possible retir, mentre la posició romangui oberta. Quan el preu puja o baixa, el benefici o la pèrdua es reflecteix al compte del comerciant. No hi ha un intercanvi real entre dòlars i bitcoins.

Les persones que desitgen especular amb criptomonedes o que necessiten convertir moneda fiduciària a criptomoneda solen tenir una o més de les preguntes següents:

 • Quina és la millor plataforma de negociació de bitcoins?
 • Quina és la millor plataforma de negociació ethereum?
 • Quina és la millor plataforma de negociació ripple?

Aquestes preguntes poden ser difícils de respondre i també depenen de la ubicació de cada individu, del tipus de moneda fiduciària, de les preferències personals i de si es negociaran CFD de criptomonedes o criptomonedes reals..

Què són les plataformes de negociació de criptomonedes? (En quines criptomonedes es poden negociar CFD)

Les plataformes de negociació de criptomonedes solen ser plataformes de comerç de divises que incorporen CFD de criptomonedes. Totes les plataformes de negociació de criptomonedes estan connectades als seus proveïdors de liquiditat que proporcionen liquiditat de criptomoneda amb la qual els clients de la plataforma criptogràfica poden executar operacions de criptomoneda gairebé a l’instant. És realment convenient negociar CFD de criptomonedes amb corredors de divises. Es poden experimentar els següents avantatges quan es negocia CFD de criptomonedes amb una bona plataforma de negociació de criptomonedes:

 • L’execució del comerç és fàcil i fiable.
 • Les plataformes de negociació de criptomonedes solen treure liquiditat de diversos intercanvis de criptomonedes, cosa que significa que tenen fons de liquiditat més profunds i fiables que molts intercanvis de criptomonedes individuals..
 • Algunes plataformes de comerç criptogràfic ofereixen als seus clients protecció contra fallades flash, com ara eToro.
 • Les criptomonedes sovint es poden negociar amb palanquejament.
Les criptomonedes es poden negociar amb engranatges (palanquejament).
 • Els comerciants tenen l’opció d’introduir posicions curtes de criptomoneda.
 • Algunes plataformes de negociació de criptomonedes ofereixen comerç social i operacions de còpia en criptomonedes.
 • Com que les criptomonedes no són propietat en el comerç de CFD de criptomoneda, els comerciants no estan exposats als pirates informàtics i a la pèrdua de les seves criptomonedes d’altres maneres..
 • Les plataformes de comerç de divises que ofereixen operacions de criptomoneda sovint tenen excel·lents eines comercials, plataformes de comerç algorítmiques especials, un excel·lent programari de gràfics i un servei d’atenció al client fiable..
 • Es pot accedir a una multitud d’instruments financers (des del mateix compte de negociació) a més de criptomonedes, que inclouen parells de divises, matèries primeres, índexs de valors i, en alguns casos, accions, ETF, bons i instruments de tipus d’interès..

(…)

Què són els intercanvis de criptomonedes?

Funcions:

Conversions de Fiat a Crypto, Crypto a Fiat i Crypto a Crypto

La funció més important dels intercanvis de criptomonedes és proporcionar una plataforma en què les persones puguin canviar monedes fiduciàries (per exemple, dòlars, euros, lliures, etc.) per criptomonedes i viceversa. Molts intercanvis de criptomonedes tenen criptomonedes limitades disponibles, mentre que altres fins i tot ofereixen un intercanvi de criptografia (convertint una criptomoneda en una altra).

*Alguns intercanvis de criptomonedes no admeten conversions de divises de divises a divises o de divises de divises i només permeten l’intercanvi entre diferents divises..

Transferències / pagaments de criptomonedes

Els intercanvis de criptomonedes també permeten als seus usuaris transferir certes criptomonedes (especialment bitcoin) a carteres de criptomonedes. Aquesta funció es pot utilitzar per pagar béns o serveis o simplement transferir criptomoneda entre amics, familiars o qualsevol altra persona. Amb alguns intercanvis de criptomonedes, aquestes transaccions s’anomenen retirades mentre que d’altres les denomina transferències.

Milers de comerciants en línia i fora de línia a tot el món accepten pagaments amb bitcoins.

Especulació / negociació de criptomonedes

Alguns intercanvis de criptomonedes ofereixen realment operacions de criptomoneda amb comptes de marge en plataformes de negociació avançades bàsicament de la mateixa manera que ho fan les plataformes de comerç de divises.

Per descomptat, l’especulació de criptomonedes també es pot fer amb intercanvis de criptomonedes regulars que no ofereixen comerç de marge i que no tenen particularment plataformes comercials de luxe..

Conclusió

Per a les persones que només vulguin especular amb algunes de les criptomonedes més destacades i que en realitat no necessiten transaccionar amb les criptomonedes “físiques”, els CFD de criptomoneda poden ser l’opció més segura i senzilla.

El procés és molt senzill: obriu un compte amb un bon corredor de criptomonedes / forex, realitzeu un dipòsit i comenceu a negociar CFD de criptomonedes immediatament..

* Amb el comerç de criptomonedes, l’acció en els preus és fonamental. Seguiu aquest enllaç per saber per què.

Per als comerciants i usuaris de criptomonedes que necessiten o prefereixen negociar o posseir les criptomonedes reals, la forma més convenient és obrir un compte amb un intercanvi de criptomonedes. A la majoria d’intercanvis de criptomonedes, es poden intercanviar monedes fiduciàries i criptomonedes i alguns intercanvis criptogràfics també tenen disponibles tot tipus d’altcoins i creuaments de criptomonedes exòtiques.

La majoria dels intercanvis de criptomonedes són adequats per al comerç de criptomonedes de compra i retenció que no requereixen reaccions ràpides ni plataformes de negociació avançades.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me