Negociació de criptomonedes: acció de preus

Criptomonedes: qui hauria pensat que aquesta estranya classe d’actius cridaria tanta atenció i una quantitat tan gran de capital d’inversió en un període de temps tan curt? Milers de milions de dòlars s’han abocat al ventall de diferents criptomonedes durant els darrers dos anys. A mesura que cada vegada hi ha més inversors i especuladors que participen en aquesta extraordinària classe d’actius, les criptomonedes més populars continuen obtenint beneficis post-exponencials i sovint volatilitat. Les oportunitats d’aquest mercat són abundants. Però hi ha un enfocament comercial que hagi resistit la prova del temps? I aquest enfocament comercial produirà resultats amb una classe d’actius relativament nova com les criptomonedes?

Negociació de criptomonedes: l'acció en els preus és fonamental. 1 (vinya)

Les sòlides estratègies comercials d’acció de preus produeixen bons rendiments en diferents mercats.

Consideracions sobre la criptomoneda

Dades històriques limitades (fonamentals i tècniques)

Les criptomonedes no han estat amb nosaltres des de fa molt de temps. Tot i que altres classes d’actius com les divises i les accions tenen un munt de dades històriques (tant fonamentals com tècniques) per obtenir informació valuosa, la majoria del mercat de criptomonedes és un territori desconegut. La primera i més destacada criptomoneda, el bitcoin, només existeix des del 2009.

Amb això en ment, el modelatge estadístic i la prova de fons d’estratègia en criptomonedes tenen una importància limitada perquè els resultats derivats de petites mostres de dades sovint són enganyosos i poc fiables.

Fonaments difícils i incerts

Com que els fonaments giren al voltant de conceptes generalment difícils d’entendre, el comportament de preus de les criptomonedes és sovint difícil de deduir o predir a partir d’aspectes fonamentals. Els comerciants, per tant, haurien de deixar de banda aquest fenomenal mercat només perquè els seus fonaments poden ser difícils de dominar? Definitivament no!

El poder del comerç d’acció de preus

Hi ha una “veritat” poderosa als mercats financers mundials. Els operadors solen esperar que certs catalitzadors fonamentals tinguin efectes específics sobre el preu d’un actiu. Aquests biaixos sovint es frustren quan el preu no fa res o és exactament el contrari del que s’esperava. Els desencadenants fonamentals són sovint “fixats a preus” per part dels agents informats del mercat molt abans que es faci públic oficialment, cosa que la fa ineficaç en gran mesura que es publiqui.

Obteniu informació sobre com utilitzar estratègies de negociació i acció de preus.

Tot i que les dades fonamentals poden jugar un paper important en la valoració d’actius, l’acció de preu d’un actiu és la consideració final i més important que s’ha de tenir en compte a l’hora de prendre decisions comercials. Quan s’ha tingut en compte tot i es té en compte tot, el preu és el baròmetre final i la guia més fiable del que realment està passant amb un actiu. Fins i tot quan els fonaments anul·len les “expectatives” de l’acció de preus, l’acció de preus en si mateixa s’adaptarà ràpidament al canvi fonamental. El preu d’un actiu sovint està “per davant” dels seus fonaments.

Negociació de criptomonedes: l'acció en els preus és fonamental. 2 (baròmetre)
Acció de preus: el gran baròmetre del mercat.

Comportament del preu universal en diferents classes d’actius

Psicologia del mercat

Per què l’acció de preus entre molts actius i classes d’actius diferents sovint s’assembla a patrons similars? La majoria dels mercats solen funcionar de la mateixa manera a causa de les característiques i processos de pensament comuns de les persones que participen en aquests mercats. Amb el pas del temps, diferents participants del mercat reaccionen a determinades condicions del mercat de la mateixa manera. Això dóna als moviments de preus una naturalesa repetitiva a causa de la psicologia del mercat implicada.

Subministrament, demanda i mecànica del mercat comú

Un altre motiu de la uniformitat entre diferents mercats és la forma en què l’oferta i la demanda configuren els mercats. Un exemple senzill és el següent: en fortes tendències alcistes, hi ha escassetat de venedors. Els grans inversors i especuladors que operen amb tendència sovint tenen problemes per aconseguir que les comandes de compra grans s’omplin a preus raonables. En conseqüència, quan aquests grans participants del mercat troben retrocessos contra la tendència alcista, els ofereix oportunitats de cobrir les seves grans comandes a preus relativament bons. A més, quan el preu es retrocedeix, és una indicació visible que entra més liquiditat venent al mercat, cosa que pot moure els “nois grans” a continuar acumulant posicions llargues perquè entra al mercat una oferta més gran d’aquest actiu. Això, i altres factors del mercat, solen provocar que les tendències en l’acció de preus entre els instruments financers més comercialitzables siguin impulsius seguits de correccions Seqüències d’ones Elliot (impulsiu, correctiu, impulsiu, correctiu, etc.). Per descomptat, el patró impulsiu / correctiu és només un dels molts patrons característics comuns causats pel funcionament regular del mercat.

Negociació de criptomonedes: l'acció en els preus és fonamental. 3 (engranatges)
Tots els actius negociables lliurement tenen en comú algunes funcions bàsiques d’acció de preus (oferta, demanda, liquiditat, psicologia humana, etc.).

Semblances actuals i futures (Cryptos vs. mercats més establerts)

Tot i que hi ha molt més a dir sobre com els operadors generalment pensen i actuen a l’hora de negociar, el punt important és que el mercat de criptomonedes ja ha mostrat les mateixes característiques d’acció de preus ‘bàsiques’ que es troben habitualment en altres mercats financers. També s’espera que el mercat de les criptomonedes continuï fent moviments que s’assemblin a les característiques predominants del comportament dels preus dels instruments financers tradicionals.

Per tant, podem negociar criptomonedes amb tècniques d’anàlisi tècnica / d’acció de preus ‘tradicionals’, sobretot perquè les limitades dades tècniques i fonamentals del mercat de criptomonedes ofereixen als comerciants poca substància per construir estratègies específiques de criptomoneda amb.

Proveu el comerç de criptomonedes “compreu i manteniu”

Aquestes tècniques tradicionals de negociació d’acció de preus s’hauran de personalitzar a les criptomonedes individuals, per descomptat, però la gran força subjacent dels mètodes adequats d’acció de preus combinada amb una gestió prudent del risc està pràcticament garantida per obtenir èxit.

En conclusió

L’acció de preus és molt sensible i revela una quantitat increïble d’informació sobre qualsevol instrument financer. Les tècniques d’acció de preus i l’anàlisi tècnica astut estan destinades a tenir un bon rendiment al mercat de les criptomonedes, com en qualsevol altre mercat. Fins i tot en absència d’extenses dades històriques sobre criptomonedes, el comerç d’acció de preus ofereix una alta probabilitat d’èxit a causa de les característiques universals dels mercats financers..

Comenceu amb el comerç de criptomonedes avui mateix!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me