La segona onada: una nova alba per a Bitcoin i el mercat de criptomonedes

L’inici d’una nova dècada s’acaba amb un estil impecable per a tots els posseïdors de Bitcoin (BTC), ja que el preu va establir un màxim històric de 19.788 dòlars el 28 de novembre de 2020, augmentant l’atenció mundial una vegada més des dels seus heroics de 2017. No obstant això, aquesta vegada el viatge cap al cim va ser molt diferent del 2017, ja que els mercats ja estan madurs i les institucions comencen a unir-se.

Parlant amb Business Insider, Craig Erlam, analista sènior de mercat a Oanda, va elogiar la resistència que van demostrar els borsistes de BTC,

“Un trasllat a un territori desconegut i l’impuls psicològic que comportaria un moviment com aquest podria impulsar Bitcoin de forma agressiva”.

Altcoins també va experimentar un fort període de creixement al llarg del 2020, el més gran de tots, Ethereum (ETH), que va registrar un creixement superior a 3 vegades, alimentat principalment pel creixent mercat de DeFi.

En aquest article, ens centrem en el desbordant mercat de cripto-bors, l’elevada trajectòria de Bitcoin, les prediccions sobre els preus futurs el 2021 i l’estat general del mercat en el futur..

Una nova alba per a Bitcoin: pot durar aquest ral·li??

El 12 de març, el mercat criptogràfic general va afrontar la seva pitjor caiguda diària en percentatge, ja que BTC va caure fins a nivells inferiors als 3.500 dòlars, mentre els crítics van profetitzar la mort de BTC. No obstant això, durant tot l’any, els mercats de BTC van mantenir la seva resistència des de l’accident del dijous negre malgrat que la xarxa va experimentar una reducció a la meitat i la pandèmia mundial va canviar l’estil de vida dels inversors.

A continuació, examinem els diversos motius que van causar un augment de El preu de Bitcoin fins a un màxim rècord de 19.907 dòlars segons les dades recollides al Phemex intercanvi.

      L’impuls institucional del toro

A diferència de la cursa de criptografia de 2017 que va ser causada principalment pel FOMO dels inversors minoristes al mercat, aquesta vegada sembla que la carrera va estar influïda massivament per inversors institucionals. Grayscale, una empresa d’inversió institucional d’actius digitals, va anunciar el 4 de desembre que el total d’actius de Bitcoin gestionats se situa ara en 10.500 milions de dòlars, després d’afegir més de 7.000 BTC a les seves arques en un dia.

03/03/20 ACTUALITZACIÓ: Actiu net en gestió, participacions per acció i preu per acció de mercat dels nostres productes d’inversió.

AUM total: 12.600 milions de dòlars$ BTC $ BCH $ ETH $ ETC $ ZEN $ LTC $ XLM $ XRP $ ZEC pic.twitter.com/zse0K5NbZY

– Escala de grisos (@Scala de grisos) 3 de desembre de 2020

Això, juntament amb les recents compres de BTC de PayPal (que va començar a comprar i vendre criptografia a la seva plataforma) i Square (que van integrar les compres de Bitcoin a Cash App), mostren l’impacte de les institucions a l’hora de configurar el mercat bull bull de Bitcoin..

      La fantasia d’un multimilionari

No només les grans corporacions i institucions es van incorporar, sinó també les persones amb un valor net elevat. Una història àmpliament compartida sobre les compres de Bitcoin és Michael Saylor, CEO de MicroStrategy, que va comprar més de 275 milions de dòlars de Bitcoin mentre influïa en una gran part de la seva empresa que tenia BTC com a actiu de reserva del Tresor.

Després d’una compra de Bitcoin de 475 milions de dòlars a l’octubre, MicroStrategy ha anunciat recentment plans per aprofitar un Nota convertible de 400 milions de dòlars de la Fed per afegir al seu estoc de reserves de tresoreria, una primera megamoviment d’aquest tipus.

      La pujada de DeFi

Finalment, la indústria criptogràfica també va ser testimoni de l’absurd creixement de l’ecosistema de finances descentralitzades (DeFi), que va jugar el seu paper en l’impuls del mercat de criptografia. Segons DeFi Pulse, l’espai DeFi va experimentar un magnífic creixement de més del 2500% el 2020 amb el valor total dels actius bloquejats (TVL), que va passar d’un mínim de 559 milions de dòlars el 13 de març a gairebé 15.000 milions de dòlars a principis de desembre.

Ethereum és el principal beneficiari del boom de DeFi, ja que la majoria de les aplicacions es creen a la part superior de la cadena de blocs. El segon testimoni més gran va superar la marca de 600 dòlars al novembre, establint un màxim de tres anys de 635 dòlars segons les dades d’intercanvi de Phemex.

Un augment dels volums de negociació en borses centralitzades

A l’informe mensual de novembre de Coingecko, negociació a la majoria de centralitzats intercanvis criptogràfics va registrar màxims anuals després de l’augment de la demanda de criptografia al mercat. No obstant això, en el quart trimestre del 2020, la comunitat criptogràfica es va felicitar per l’ús d’intercanvis descentralitzats com Uniswap, Sushiswap i Paraswap.

El volum de transaccions mensuals centralitzat i descentralitzat superior va experimentar una taxa de creixement del 97,8%, establint un nou màxim de 348.000 milions de dòlars en volum de negociació puntual. La marea alcista també va suposar les borses més petites, de manera que altres com el de Phemex van duplicar els seus volums de negociació al novembre. El 30 de novembre, la borsa de Singapur va registrar una taxa de creixement intermensual del 109% en els seus volums de negociació de parells BTCUSD, Coingecko mostra de dades. ETHUSD els volums de negociació de la borsa van experimentar un creixement encara més impressionant, que va augmentar del 150% intermensual fins als 3,96 milions de dòlars.

Un mercat alcista continu per a Bitcoin?

Des de llavors, l’impuls alcista del mercat de Bitcoin s’ha desaccelerat després d’haver assolit els nivells màxims històrics, amb un preu que s’ha estabilitzat per sota dels 18.500 dòlars. Tot i això, diversos analistes encara prediuen una continuació de l’impuls alcista per fixar el preu més enllà del nivell psicològic de 20 K $. D’acord amb Analistes de Bloomberg, el preu de BTC podria arribar als 50.000 dòlars en la seva pròxima cursa alcista el 2021, la qual cosa implicaria un límit de mercat de bilions de dòlars per a la criptomoneda.

Tot plegat, amb els mercats de criptografia que amenacen una possible corrida al 2021, els inversors, les institucions i els usuaris pretenen màxims més nous a Bitcoin i al mercat de criptografia..

Aprofitant la següent cursa de bous

Si hi ha una altra cursa de bous (o encara estem en una), heu d’estar ben preparats per fer-ho. Comprendre el mercat spot i de futurs, tenir una cartera segura, trobar un intercanvi fàcil d’utilitzar i ben regulat i les comissions de negociació a baix cost són crucials per a un viatge rendible en criptografia. Phemex ofereix totes aquestes qualitats i més funcions perquè el vostre comerç criptogràfic sigui el més fluït possible.

Com a proveïdor de serveis monetaris (MSB) totalment regulat amb el Departament de Xarxes de Compliment de Delictes Financers, Phemex permet als inversors minoristes i institucionals negociar múltiples criptos i altres instruments financers. L’intercanvi ofereix tres mercats comercials principals: comerç al comptat, negociació de contractes (amb un apalancament de fins a 100 vegades) i negociació simulada (la versió de demostració per ajudar a aprendre a negociar).

Podeu trobar més informació sobre el comerç a la plataforma aquí. Comissions i condicions de negociació també s’expliquen en aquesta pàgina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me