3 empreses criptogràfiques que ja accepten pagaments amb PayPal

Es rumoreja que el servei nord-americà de transferència de diners en línia PayPal s’està preparant per entrar a la indústria de les criptomonedes. Si és precís, PayPal es convertirà en l’entitat més gran que encara ha ofert compres de criptomoneda, cosa que marca una fita significativa per a la indústria.

Però per a aquells que no puguin esperar, ja és possible utilitzar PayPal per comprar pràcticament qualsevol cosa que vulgueu a l’espai de criptomonedes, si sabeu on mirar!

Comprar criptomonedes amb Coinbase

Quan es tracta de comprar criptomonedes per primera vegada, moltes persones inevitablement busquen comprar mitjançant PayPal, Venmo i altres populars serveis de pagament en línia. No obstant això, normalment trobaran que és més fàcil dir-ho que fer-ho, ja que són molt pocs els corredors i venedors que accepten qualsevol cosa que no sigui el pagament amb targeta de dèbit o de crèdit..

Afortunadament, el corredor de criptomonedes Coinbase, amb seu a Califòrnia, va reconèixer una gran necessitat al mercat i va intervenir per omplir el buit quan va començar a acceptar PayPal per a la compra de criptomonedes el 2016. Des de llavors, el gegant d’intercanvi ha ampliat dramàticament l’oferta de criptomonedes que ofereix venda, i ha implementat suport per a pagaments de PayPal en diversos països.

Actualment, Coinbase ofereix compres directes de més de 30 criptomonedes diferents amb PayPal, que van des d’actius coneguts com Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) i Chainlink (LINK), fins a productes menys establerts com el testimoni bàsic d’atenció (BAT) i Zcash (ZEC).

Clients a 40 regions diferents actualment tenen l’opció de comprar criptomonedes amb PayPal, inclosos els Estats Units, Canadà, Regne Unit, França, Itàlia i Espanya. Tot i això, els clients d’Àfrica, Àsia i Austràlia no tenen actualment aquesta opció.

Per a les persones d’un país que no és atès per Coinbase, hi ha un grapat d’alternatives que val la pena consultar. Aquests inclouen les plataformes de comerç peer-to-peer Paxful i Local Bitcoins, així com eToro, una popular plataforma de comerç social que s’utilitza més habitualment per al comerç de valors i mercaderies..

Apreneu a operar amb NewsCrypto

Tot i que Coinbase es pot utilitzar per comprar moltes criptomonedes populars amb PayPal, tothom que vulgui canviar criptomonedes més tard segurament voldrà aprendre els conceptes bàsics del comerç, l’anàlisi tècnica i el gràfic abans de fer-ho, ja que els comerciants sense experiència sovint no els van bé mercats volàtils.

NewsCrypto va ser dissenyat per tractar aquest problema exactament. Com a centre per als operadors de criptomonedes en ciernes i establerts, NewsCrypto proporciona una gran quantitat de recursos destinats a fer que el comerç sigui més accessible i més rendible. Aquests inclouen un munt d’eines de seguiment, gràfics i anàlisi del mercat, així com indicadors de sentiment, que proporcionen als comerciants un avantatge significatiu sobre la competència..

Es proporciona una gran varietat de funcions de forma gratuïta, però per a aquells que vulguin accedir a eines més avançades que utilitzen els comerciants professionals, NewsCrypto també ofereix un parell de plans d’adhesió premium..

El pla intermedi arriba a 250 NewsCrypto Coins (NWC) al mes (al voltant de 8,30 dòlars) i desbloqueja eines d’arbitratge i indicadors de sentiment, a més de diversos tipus de gràfics personalitzats, mentre que l’actualització avançada de 500 NWC al mes (al voltant de 16,60 dòlars) fa un pas més i també desbloqueja alertes de balenes, gràfics de correlació i indicadors de flux, entre altres coses.

Les fitxes NWC es poden comprar directament al lloc web de NewsCrypto mitjançant PayPal o es poden obtenir en intercanvis de tercers com KuCoin per pagar una actualització de la subscripció. Com a alternativa, els usuaris de NewsCrypto que completin els de NewsCrypto curs d’educació comercial desbloquejarà una setmana de subscripció avançada gratuïta.

Mantingueu els vostres actius segurs amb Ledger

Si sou un àvid usuari de criptomonedes, és probable que hàgiu sentit a parlar del problema relacionat amb els pirates informàtics o els robatoris a la indústria de les criptomonedes o que hàgiu experimentat algun tipus de pèrdua.

És possible que també tingueu en compte que les carteres de maquinari de criptomonedes són àmpliament considerades com la millor manera de protegir els vostres fons, ja que us permeten emmagatzemar les vostres criptomonedes en un entorn fora de línia segur i manteniu el control total de les vostres claus privades..

Llibre major és possiblement el fabricant de carteres de maquinari de criptomonedes amb més èxit, ja que produeix la cartera de maquinari Ledger Nano S més venuda i ha venut més d’1,5 milions d’unitats en els darrers quatre anys.

L’any passat, la companyia va presentar la seva cartera de maquinari de nova generació, el Ledger Nano X de 119 dòlars, que aporta la mateixa funcionalitat que el Ledger Nano S, però afegeix suport Bluetooth, més memòria i una millor cobertura de criptomoneda. El Ledger Nano X admet totes les criptomonedes venudes per Coinbase i fins i tot admet l’esmentada moneda NewsCrypto.

Tant el Ledger Nano S com el Nano X es poden comprar al botiga oficial de Ledger mitjançant PayPal i altres mètodes de pagament, incloses les criptomonedes. Si cap d’aquests requisits s’ajusta als vostres requisits, el pressupost de ShapeShift Cartera KeepKey és una de les altres carteres de maquinari disponibles per comprar amb PayPal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me