Gràfics de preus històrics d’Ethereum: historial de preus ETH

Ethereum és una cadena de blocs que s’utilitza específicament per a l’execució de contractes intel·ligents, organitzacions autònomes i aplicacions descentralitzades. Tothom té accés obert a diners digitals i serveis que faciliten les dades mitjançant Ethereum. És una tecnologia construïda per la comunitat darrere de milers d’aplicacions i la criptomoneda Ether (ETH). Ether també es coneix com a “testimoni” perquè, per executar un contracte o transacció intel·ligent mitjançant la cadena de blocs Ethereum, cal incloure prou ‘gas’ o èter per executar el programa. Vol dir que l’èter és un preu que s’ha de pagar al codi del programa a la cadena de blocs d’Ethereum.

Ethereum va ser inventat per Vitalik Buterin, que només era un adolescent de 18 anys el 2013. La seva idea va ser aclamada per la comunitat global de blockchain i, després, un programador informàtic britànic, Gavin Wood, va demostrar que el sistema inventat per Buterin era possible. crear. Junts, es van convertir en els primers membres de l’equip d’Ethereum i van recaptar 18 milions de dòlars per al desenvolupament del projecte. El 30 de juliol de 2015 van llançar la primera versió de la plataforma de criptomoneda Ethereum, anomenada Frontier. El 7 d’agost de 2015, l’Eter (ETH) es va afegir a l’intercanvi de criptografia de Kraken a 2,77 dòlars per moneda. El 2019, el DeFi es va convertir en el sector més gran d’Ethereum, ja que l’activitat al mercat financer descentralitzat va augmentar significativament. El 4 d’agost de 2020, Ethereum va llançar el testet final Ethereum 2.0 que va fer la xarxa més ràpida, més barata i més escalable.

Actual ETH / USD Preu: $

ETH / USD

 

Factors que afecten l’ETH / USD

Rendibilitat minera:

La rendibilitat minera té un impacte significatiu en els preus de l’èter. La rendibilitat minera és relativament alta quan el preu de l’ETH oscil·la entre els 300 i els 400 dòlars. Els miners tendeixen a vendre les seves monedes a un millor preu quan la rendibilitat és elevada. Si la rendibilitat es redueix després que molta gent comenci a minar, altres miners es quedaran amb les monedes per esperar a vendre fins que els preus siguin més favorables. Significa que la naturalesa de la mineria tendeix a fluctuar en els preus de l’ETH / USD.

Tendències recents:

Ethereum es va convertir en la segona criptomoneda més popular del món quan va esclatar la popularitat de la cadena de blocs Ethereum. Els preus de l’ETH van arribar als 1400 dòlars el gener de 2018 a causa de la seva popularitat. No obstant això, finalment, els preus van caure i, des de llavors, es van mantenir per sobre dels 300 dòlars. Al mercat de les criptomonedes, les tendències recents relacionades amb la criptomoneda específica poden influir molt en els seus preus.

Normativa:

Atès que moltes transaccions de criptomonedes són transaccions transfrontereres, estan influïdes per les regulacions modificades de qualsevol país. Per tant, cada vegada que apareix la paraula “regulació” al mercat de les criptomonedes, afecta negativament els preus de les criptomonedes. Al setembre de 2017, la Xina va prohibir els ICO i el comerç criptogràfic que van reduir ràpidament els preus de l’ETH a gairebé 220 dòlars, des dels 400 dòlars..

Després d’això, les amenaces de Corea del Sud amb la normativa també van provocar una disminució significativa de l’entrada d’inversions. No obstant això, si un país canvia la normativa per adoptar el mercat de les criptomonedes, afectaria positivament els preus de l’ETH.


Intercanvis de criptomonedes:

Els intercanvis de criptomonedes no tenen la infraestructura necessària per gestionar el ràpid creixement de criptomonedes com Ethereum, ja que són relativament noves. Alguns intercanvis ofereixen comptes limitats i alguns fins i tot han deixat d’acceptar comptes nous, ja que milloren les seves opcions d’assistència. Les infraccions de seguretat i les actualitzacions de programari afecten els intercanvis de criptomonedes i poden influir en els preus de les criptomonedes.

Adopció:

Sempre que Ethereum guanya popularitat i una empresa important l’adopta, augmenten els preus d’Ethereum. Es deu a l’adopció d’Ethereum que reflecteix l’augment de la demanda de monedes. És tècnic que quan més persones adopten la moneda, els preus augmentin, especialment quan hi ha una gran arribada del nou usuari.

Potencial futur:

Molta gent utilitza Ethereum perquè el potencial futur d’Ethereum és molt estable. És una plataforma que té milers d’aplicacions per a una gran varietat de persones. Les empreses tecnològiques incorporen ràpidament contractes intel·ligents, cadenes de blocs i automatització en les seves operacions quotidianes, i Ethereum proporciona una plataforma per a aquest propòsit. Moltes empreses que utilitzen contractes intel·ligents estan sorgint al mercat que ha augmentat el preu d’Ethereum.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map