Gràfics de preus històrics de Bitcoin: historial de preus de BTC

Bitcoin és una moneda digital descentralitzada d’igual a igual que funciona amb els seus usuaris, sense autoritat central ni intermediaris. El preu mitjà d’un bitcoí es va registrar aproximadament a 11.118,92 dòlars nord-americans a finals de juliol de 2020. Els preus de Bitcoin poden variar, ja que es cotitzen en moltes borses independents. No obstant això, l’índex de preus de Bitcoin ofereix el preu mitjà a les principals borses mundials. Bitcoin va sorgir durant la crisi econòmica mundial del 2008 quan es va sorprendre als grans bancs que feien un mal ús dels diners dels prestataris, manipulaven el sistema i cobraven comissions desorbitades. Per tal d’assegurar els diners dels propietaris, els creadors de Bitcoin van voler encarregar als propietaris de bitcoins de les transaccions, eliminar l’intermediari, reduir els tipus d’interès elevats i les comissions de transacció i fer transparents les transaccions. Van crear un sistema de xarxa distribuïda, on la gent pogués controlar els seus fons de manera transparent. Bitcoin ha guanyat popularitat i ha crescut ràpidament en un període de temps relativament curt. Moltes empreses, hospitals i grans empreses hoteleres de tot el món negocien bitcoins. Algunes empreses multimilionàries, com Dell, PayPal, Microsoft, Expedia, etc. també negocien bitcoins. Avui en dia, els llocs web també promocionen bitcoins, les revistes publiquen notícies sobre bitcoins i els fòrums també discuteixen criptomonedes i negocien bitcoins. No obstant això, hi ha alguns problemes relacionats amb el bitcoin, com ara els pirates informàtics que entren en comptes, l’alta volatilitat del bitcoin i els llargs retards en les transaccions. Tot i això, es considera que el bitcoin és fiable, sobretot als països del tercer món, com a canal per a les transaccions monetàries.

Actual BITCOIN Preu: $

BITCOIN

 

Factors que afecten els preus de Bitcoin:

Pandèmia del Coronavirus:

Quan la crisi del coronavirus va alterar les activitats econòmiques mundials després d’imposar-se els bloquejos, els comerciants van passar d’actius més arriscats a altres més segurs com el bitcoin. A mitjans de març, la Reserva Federal dels Estats Units va reduir els seus tipus d’interès a gairebé zero i va llançar un programa QE de 700.000 milions de dòlars per combatre el caos del mercat provocat per la crisi del coronavirus. Això va pesar en el mercat de renda variable, amb els futurs de Dow que van baixar en 1.000 punts i van fer que les criptomonedes fossin més atractives, fent pujar els preus del bitcoin cap amunt.

Preus en dòlars nord-americans:

La relació entre el bitcoin i el dòlar nord-americà és negativa, la qual cosa significa que sempre que el dòlar nord-americà és fort, els preus del bitcoin estan sotmesos a pressió i viceversa. La recent caiguda dels preus en dòlars nord-americans, a causa de la pèrdua de la política monetària, la retallada dels tipus d’interès i la crisi econòmica nord-americana, ha donat suport als preus de BTC / USD. Els preus en dòlars nord-americans també s’han vist afectats pel retard en el llançament del paquet d’estímul nord-americà per part del Congrés dels Estats Units, i això ha mantingut els preus del bitcoin sota pressió darrerament.

Adopció d’usuaris:

El valor del bitcoin depèn en gran mesura de l’adopció dels recursos per part dels usuaris. Les criptomonedes són cada dia més populars, i això augmenta el preu del bitcoin, ja que és la criptomoneda més popular. No obstant això, quan la demanda d’una moneda baixa, es tradueix en preus més baixos. Actualment, la majoria dels usuaris canvien a bitcoin com a moneda. Per cert, també s’utilitza com a excel·lent moneda comercial en línia. L’ús del bitcoin com a mitjà per a les transaccions en línia ha augmentat darrerament i les oportunitats que ofereix el seu fàcil ús podrien comportar preus més alts en els propers anys.

Influència dels mitjans:

Actualment, els mitjans de comunicació són la font d’informació més important i la seva influència també afecta els preus del bitcoin i d’altres criptomonedes. Una major cobertura mediàtica significa una millor comprensió del mercat de criptografia i del bitcoin per part del públic en general. Si els mitjans de comunicació presenten una imatge positiva del bitcoin, generalment conduiran a preus més alts del parell BTC / USD, mentre que la cobertura negativa dels mitjans podria tenir l’efecte contrari en els preus del bitcoin..

Esdeveniments polítics:

A diferència de les monedes dels bancs centrals, les criptomonedes tenen relacions oposades amb els esdeveniments polítics. La manca de confiança en l’economia del país tendeix a soscavar la moneda local, mentre que les persones guanyen més confiança en les criptomonedes en aquesta situació, com a substitut de les monedes tradicionals. Bitcoin és el líder emblemàtic del mercat de criptomonedes, de manera que els preus del bitcoin tendeixen a augmentar primer sempre que es produeixi alguna pertorbació política, abans que es vegin afectades les altres monedes del mercat. Un exemple recent podria ser la guerra comercial imperant entre els Estats Units i la Xina, que va empènyer els preus del bitcoin.

Canvis normatius governamentals:

Bitcoin i altres criptomonedes estan molt influïdes per les decisions governamentals. Com que aquestes monedes encara es consideren un nou concepte al mercat, els governs canvien constantment les regulacions en matèria de tributació dels inversors en criptomonedes. En una ocasió, el mercat criptogràfic més gran del món, la Xina, va decidir a finals de 2017 tancar diverses plataformes comercials, cosa que va provocar una caiguda espectacular dels preus del bitcoin, que va provocar una caiguda de 100.000 milions de dòlars en el mercat de criptomonedes en un sol dia. Per tant, les regulacions governamentals influeixen dramàticament en els preus del bitcoin i altres criptomonedes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me