Vindran els IEO a l’OEST? Pot ser.

A hores d’ara, ja hem vist un munt d’articles i publicacions de bloc que exaltaven les virtuts dels IEO, però fins fa poc vam tornar a la Terra i vam examinar els desavantatges potencials del nou mecanisme de recaptació de fons, com és habitual en el món de la cadena de blocs: MOON -en primer lloc, feu preguntes més tard. Fins i tot Changpeng Zhao, CEO de Binance, va emetre originalment un document personal declaració el 2018, mostrant dubtes a l’hora d’emetre IEO a la seva plataforma.

La longevitat potencial dels consellers delegats i l’estat de la indústria criptogràfica poden ser molt disputats, però ara és cada cop més evident que l’IEO encara pot tenir un segon vent. Fins ara, l’OIE ha estat en gran mesura un fenomen asiàtic. Però a mesura que el Sol es pon a l’est, comença a sortir a l’oest.

Dins del món de la “start-up tradicional” – “Còpia des de la Xina”Agafa cada vegada més força (només cal mirar al voltant de South Bay els scooters de Lime que augmenten si hi ha dubtes). En aquest sentit, només seria natural que aquest patró s’infiltrés en el nostre estimat món de criptografia / cadena de blocs … i pronostico que ho farà, a la Oferta inicial d’intercanvi (IEO).

Com i per què va començar això?

El mercat de l’ICO es va sobreescalfar a finals de 2017 fins a principis de 2018, però va créixer fins a un punt frigorífic a finals de 2018 (recordeu el bloqueig previ a l’acció de gràcies de BTC?). Hi va haver una confluència de múltiples esdeveniments a mesura que es convertia el sentiment dels inversors criptoinstitucionals.

Alguns dels factors que van impulsar això van ser, entre d’altres, els següents:

  1. El cas d’ús dels projectes no es va esborrar;
  2. l’adopció va ser molt més lenta del que s’esperava (els crypto-kitties van mantenir les llistes a DappRadar durant molt de temps amb només 500 DAU) i
  3. la promesa de diners institucionals va començar a semblar delirant (“el ramat arriba” des del 2017, igual que els Starks amb el seu “hivern”).

A més, a mesura que el mercat va començar a desplaçar-se (al voltant del -80% l’any natural 2017-2018), els titulars de fitxes es van adonar que tenien pocs o cap drets que normalment es concedien als accionistes tradicionals. Per exemple, el deure fiduciari de l’equip directiu envers els titulars de fitxes segueix sent un tema poc clar i molt contestat, que els tribunals intentaran solucionar lentament. Quan s’acaba la marea alta, podeu veure realment qui nedava nu.

Els projectes també van sentir la pressió, tot i que semblava augmentar la barra mínima exigida a les cripto-startups. Fins i tot els projectes de més qualitat amb tecnologia més detallada, fulls de ruta i equips més avançats, que podrien haver aconseguit valoracions de la xarxa de més de 200 milions de dòlars el 1T18, van lluitar per augmentar en una fracció d’aquests màxims. A més, hi va haver una autèntica fatiga dels inversors minoristes, ja que el mercat va perdre terreny per la màxima carrera, que va acabar bruscament el gener del 2018 i va disminuir ràpidament gairebé un -60% punts en el primer semestre. Quan els diners ja no circulaven, els “sindicats” minoristes van començar a combatre i la presència d’estafes, fraus, manca de protecció dels consumidors i una transparència mínima per part dels projectes que realitzen el seu full de ruta es va fer dolorosament evident. A més, no hi havia cap garantia de liquiditat ni cotització, ja que només el 7% dels projectes del 2T18 podien assegurar els anuncis abans del 4T184.

Per no oblidar-ho, els monòlits de la indústria criptogràfica, els propis intercanvis, també van començar a afrontar el descens des del màxim sucre del 2017. En primer lloc, el nombre d’intercanvis durant aquest temps havia explotat, passant d’un grapat a més de 500 a mitjans d’abril del 20185. Aquest creixement del nombre d’intercanvis no va coincidir amb un creixement igualitari de cripto-usuaris / comerciants, la proporció d’usuaris de la indústria. canviar va caure. A mesura que baixava el mercat, hi havia més competència per un pastís que es reduïa.

Tanmateix, una direcció estratègica dels intercanvis que feia temps que es posava en marxa era la seva integració vertical de la participació tradicional en serveis financers, assumint responsabilitats de diversos proveïdors de serveis tradicionals, com ara la borsa, el centre de compensació, el banc de custòdia, etc. la carrera armamentista “per escalfar-se i que determinats intercanvis comencin a examinar una altra peça del trencaclosques: subscriure” ICOs “similars a com els bancs d’inversió subscriuen” IPOs “al món tradicional. Alguns intercanvis necessaris per continuar generant rellevància, interès de la comunitat i beneficis per sobreviure al “Crypto Winter”.

Introduïu: L’IEO

El IEO probablement es pot remuntar a Binance i ja en el 4T17 amb els IEO de Pa i Gifto. A partir d’aquesta experiència, Binance probablement va obtenir l’experiència operativa mínima necessària per crear un model de negoci viable. Més d’un any després, Binance va obrir nous camins amb Binance Launchpad i IEO de BitTorrent Token (BTT) el gener del 2019. El que va seguir va ser estimulant, amb una velocitat sorprenent, molts dels principals intercanvis asiàtics van seguir el mateix amb les plataformes IEO anunciades a Huobi, Kucoin i OkEx només per citar-ne alguns. Finalment, fins i tot Bittrex es va unir a la lluita, creant una entitat maltesa (la llar del favorit dels aficionats Binance) per garantir un ambient regulador local favorable..

I en aquest moment hi hauria d’haver un “Ahah!” moment: per què l’OIE encara no ha penetrat a Occident? En una paraula: regulació.

També us pot agradar: l’ICO serà substituït per IEO? | Com les IEO estan renovant la indústria

Joc del Reglament

Les recents orientacions reguladores de la SEC signifiquen que les principals borses nord-americanes estan lligades. Dit això, certs intercanvis occidentals poden estar més oberts a aquest model que d’altres, ja que poden residir en jurisdiccions amb regulacions favorables o tenir una base d’usuaris de règims reguladors més criptogràfics o simplement estan més disposats a explorar aquest negoci model obrint entitats offshore per obtenir avantatges competitius i estan bé amb assumir una mica més de risc per perseguir noves iniciatives i vies de creixement.

Quins intercanvis poden fer-ho? Poloniex, Bitfinex i fins a cert punt Kraken.

Què són els intercanvis que mai no somiarien, ni s’atrevirien ni els importarien?? Coinbase i Bessons.

Malauradament, en un futur previsible, els ciutadans nord-americans clarament no poden ser un públic objectiu per raons reguladores, però encara hi ha esperança quan mirem cap a l’Est. Els intercanvis occidentals podrien intentar atraure més usuaris asiàtics, ja que es posen en marxa les plataformes IEO i la base d’usuaris dels principals intercanvis asiàtics s’aconsegueix a buscar pastures més verdes.

A més, aquests usuaris esmentats es poden sentir sensibilitzats encara més per l’accés a projectes occidentals d’alta qualitat (que fins ara, la gran majoria, si no tots, dels projectes llançats a IEO han estat orientals o almenys no occidentals). Com a tal, la història de les IEO que arriben a Occident segueix sent, sota la seva fina capa, una història d’intercanvis que aporten usuaris i volum de l’Est. El desgast del joc hauria de durar-se, però vol dir que encara hauria d’haver vida a l’estimat IEO.

Referències:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me