Top 7 empreses de màrqueting criptogràfic del 2021

Després de publicar una llista de les millors empreses de màrqueting criptogràfic el 2020, hem decidit actualitzar la llista per al 2021. A l’hora d’escollir una empresa de màrqueting criptogràfic, és important tenir en compte l’experiència de l’empresa. Una altra consideració important haurien de ser els serveis que ofereix l’empresa. Aquí teniu una llista d’algunes grans empreses de màrqueting criptogràfic que hauríeu de plantejar-vos d’utilitzar el 2021.

TokenMinds

TokenMinds és una coneguda empresa de màrqueting criptogràfic. Treballa amb nombroses empreses del sector criptogràfic. La firma se centra en les àrees del màrqueting de relacions públiques, el màrqueting de blockchain i el màrqueting comunitari. A més, TokenMinds ofereix serveis de desenvolupament de blockchain, gestió de venda de fitxes, creació de WP, desenvolupament de fitxes, màrqueting de projectes, oferta inicial d’intercanvi i llistat de fitxes. Fins ara, han ajudat a llançar 38 ofertes inicials d’intercanvi durant les quals van recaptar 75 milions de dòlars de 220.000 inversors. De fet, l’empresa va ser votada com a empresa líder en màrqueting IEO el 2019

TokenMinds ha aconseguit molt en el sector de la criptografia i ha guanyat diversos premis. Es va fundar el 2016, cosa que significa que és una de les firmes de màrqueting criptogràfic més antigues del món. Durant aquest temps, la companyia ha treballat amb diverses empreses per comercialitzar els seus projectes. Inclouen Remme, Essentia i Celsius.  

Treballar amb TokenMinds va ser una bona opció per a nosaltres. El personal és professional i experimentat. Tots els aspectes del nostre projecte, inclosa la promoció del projecte, es van tractar professionalment. Van gestionar tots els detalls de l’esforç de màrqueting per garantir que aconseguíssim el nostre objectiu. 

Treballar amb TokenMinds és una gran decisió. Ofereixen als clients objectius mesurables. La companyia ha treballat en diversos grans projectes amb gran èxit. A més de comercialitzar un projecte, l’equip de TokenMinds també té experiència en el desenvolupament de carteres i la tokenització d’actius.

LimeChain

Limechain és una agència de consultoria i desenvolupament blockchain. El nucli principal de la companyia és la creença que els resultats parlen per si sols i que la cadena de blocs serà una tecnologia revolucionària. La companyia està impulsada per aquestes dues creences. Tenen com a objectiu ajudar a ser pioners en el creixement de la cadena de blocs, una tecnologia innovadora. La seva creença en el poder dels resultats i la seva creença en la cadena de blocs és el que potencia les seves operacions. Els usuaris poden esperar que tots els aspectes del seu projecte es tractin professionalment.

LimeChain és membre de diverses organitzacions de la indústria com Hyperledger, R3, Linux Foundation i Ethereum Alliance. Els proporciona una presència global, que els permet mantenir-se al dia amb els darrers desenvolupaments del món de la cadena de blocs.

Triar treballar amb Nick, George, Vladi i Chris és realment una de les millors decisions que hem pres. Han fet un gran treball desenvolupant la part blockchain de la nostra solució per a la indústria manufacturera. Sens dubte, recomanaríem aquest increïble equip a altres projectes que s’esforcen per marcar la diferència mitjançant blockchain!

El servei principal de la firma implica donar suport a la ideació tècnica i la creació de prototips de projectes. Per aconseguir-ho, utilitzen un enfocament àgil per crear productes mínims viables i escalables. A més, proporcionen suport continu per a solucions que ajuden a introduir al mercat.

Agència Kaikoku Co., Ltd.

Kaikoku ajuda les empreses internacionals a localitzar-se al Japó i a crear una comunitat forta i duradora per als OIC, marques, empreses i projectes. L’empresa s’enorgulleix de poder gestionar la gestió de xarxes socials. Ajuden a gestionar el compte de xarxes socials de diverses marques. Per fer-ho, solen ajudar un client a trobar contingut viral que ajudi a difondre el projecte. Amb la seva experiència i experiència, poden ajudar una empresa a tenir èxit.

Kaikoku és una agència centrada en el Japó que té com a objectiu portar Japó al món. Treballen per garantir que les empreses internacionals que entren al Japó i les empreses japoneses que busquen exposició mundial ho puguin fer de manera competent. El seu objectiu és augmentar la notorietat de la marca de qualsevol projecte que utilitzi el poder d’Internet.

Agència SICOS

SICOS té l’objectiu de ser una solució única per al finançament col·lectiu a tot Europa. Proporcionen als seus clients l’assessorament que necessiten en diversos nivells del procés ICO. La companyia ajuda a estructurar el vehicle ICO a través de socis globals competents. S’ocupen de la tokenòmica, asseguren el compliment de les millors pràctiques, connecten un projecte amb socis estratègics i molt més.

SICOS, amb seu a Luxemburg, ajuda les empreses a estructurar un vehicle ICO legalment sòlid. Per aconseguir-ho, utilitzen els seus socis globals altament competents per analitzar la tokenòmica de cada projecte. L’agència creu que són necessàries les millors pràctiques d’alt nivell per a un projecte ICO per al seu èxit. Treballen incansablement per garantir que això passi.

EMURGO

EMURGO és una empresa global de tecnologia blockchain que ofereix solucions a empreses emergents, governs, empreses i desenvolupadors. Desenvolupen solucions per a empreses, creen eines per a desenvolupadors, inverteixen en startups i ajuden a difondre l’educació blockchain. La companyia té presència en més de sis països que inclouen Índia, els Estats Units, Singapur i Indonèsia.

A més d’ajudar a comercialitzar projectes relacionats amb blockchain, EMURGO ofereix diversos serveis importants. Aquests serveis inclouen serveis de consultoria de TI i desenvolupament de UI / UX. Tenen experts professionals del sector preparats per ajudar una empresa a transformar, implementar i mantenir la seva infraestructura. El seu suport es proporciona a qualsevol projecte, segons sigui necessari.

Blockchain Intelligence Group Agency

Blockchain Intelligence Group és una consultora que ofereix més que serveis d’assessorament bàsics. Es col·loquen en la pell dels seus clients i alinean els seus objectius. A continuació, la companyia treballa per desbloquejar tot el potencial de la inversió en el projecte blockchain. Blockchain Intelligence Group va aconseguir el seu èxit gràcies a les interaccions professionals i reeixides amb els clients. Quan comencem a treballar amb un client, ens esforcem per assegurar-nos que no interrompem el flux de treball normal d’una empresa mentre proporcionem resultats mesurables.

L’empresa ha desenvolupat diverses eines, combinades amb el seu equip d’investigadors experimentats. Aquestes eines estan dissenyades per garantir que una empresa mitigui els riscos legals associats al treball al sector de la cadena de blocs. En treballar amb l’agència, les empreses emergents del món blockchain poden evitar les trampes legals a les quals s’enfronten la majoria de les empreses del sector..

Agència Yellow Mango

Mango groc és una agència digital que ofereix als seus clients serveis professionals en la comercialització dels seus productes. Manegen tots els aspectes de la campanya de màrqueting des del descobriment fins a la finalització. L’empresa recopilarà dades que ajudaran a quantificar l’èxit dels seus esforços.

Les seves principals àrees d’atenció són els serveis de consultoria digital i el màrqueting digital. Amb la seva ajuda, els clients poden iniciar campanyes de màrqueting digital amb èxit que els ajudin a maximitzar el seu ROI en dòlars publicitaris. L’equip està format per un equip de professionals experimentats de diverses indústries.

Algunes de les solucions que reben els clients inclouen arquitectura empresarial, anàlisi empresarial, anàlisi de sistemes, màrqueting digital i propietat de productes. Com a part de l’esforç de màrqueting digital, les empreses rebran serveis com Google Analytics Consultancy, màrqueting de motors de cerca de pagament, campanyes de màrqueting per correu electrònic, creació i redacció de continguts i serveis de SEO.

Agència de solucions Awapal

AWapal Solutions es va crear el 2012. Des d’aleshores ha aconseguit molt. La companyia utilitza tecnologia innovadora per oferir els seus serveis de màrqueting digital. Per oferir els seus serveis, incorporen les últimes novetats en tecnologia mòbil i web. Tot i això, no s’especialitzen en el sector de la cadena de blocs. Malgrat això, hi pot accedir qualsevol projecte basat en blockchain que necessiti serveis professionals.

Ofereixen diversos serveis, inclosos els serveis de consultoria, on combinen l’experiència empresarial amb les últimes innovacions per definir nous productes i serveis empresarials. L’agència també ajudarà en el disseny d’un projecte per assegurar-se que resolguin reptes per millorar l’experiència de l’usuari. A més, ajuden a l’enginyeria i al funcionament d’un projecte implicant-se activament en el procés de desenvolupament de programari. Awapal Solutions també participa en el desplegament i operació d’un projecte per garantir que tingui èxit.

Quan un negoci creix, es fa difícil mantenir registres sencers de manera organitzada. Però el meu agraïment especial va a Awapal Solutions, que em va proporcionar un programari personalitzat per a la meva matriu forçada & em va mostrar el camí com mantenir les coses de manera seqüencial. Cal dir, un proveïdor de serveis de programari fàcil d’utilitzar que m’ha ajudat a il·lustrar-me per objectiu empresarial. Segurament contactaré amb l’empresa per obtenir el meu pla de negoci futur.

Resum

 Tot i que nombroses agències han provat el seu màrqueting digital al sector de la cadena de blocs, poques han existit des de fa temps com Tokeminds. Qualsevol empresa que necessiti assistència professional amb necessitats de màrqueting hauria de plantejar-se contactar-hi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me