Top 5 empreses blockchain en tecnologia sanitària

Blockchain, la tecnologia que hi ha darrere de la moneda digital més valuosa Bitcoin, ha estat acceptada com la propera revolució de la tecnologia d’Internet. Blockchain proporciona una manera de realitzar transaccions en una xarxa descentralitzada, eliminant la necessitat d’un tercer com un banc, un govern o una tresoreria. Això també garanteix que les transaccions siguin més ràpides, irreversibles i tinguin un cost molt inferior al de les monedes Fiat. Està previst que la tecnologia tingui un impacte en moltes indústries i la sanitat no sigui diferent.

De fet, la indústria sanitària té moltes àrees que podrien utilitzar blockchain per compartir dades a tot el sector, col·laboracions, ajudar a prevenir robatoris de dades, mantenir la privadesa i la transparència en la gestió d’esdeveniments sanitaris proporcionant registres immutables i rastrejables, el seguiment de la cadena de subministrament farmacèutica per reduir el robatori. i el registre, millorant l’intercanvi de dades per a assajos i investigacions clíniques i compartint de manera segura les dades amb les companyies d’assegurances.

Vegem algunes de les empreses que treballen molt per resoldre aquests problemes. A continuació, es mostren les 5 principals empreses blockchain del sector sanitari:

Resoldre.Cura

Resoldre.Cura és el principal candidat a una startup pertorbadora que implementa solucions blockchain per a aquesta indústria. Amb un historial de solucions sanitàries innovadores als EUA, aquesta empresa ha llançat una aplicació Care.Wallet for Physician a la plataforma blockchain de la Arizona Care Network (ACN), una de les organitzacions d’atenció responsable més grans dels EUA La seva aplicació fa que la salut sigui més segura i eficient i simplifiqui l’administració de beneficis. Mostra dades accionables perquè els metges tinguin una millor atenció i els beneficis econòmics que guanyen amb ACN per millorar la prestació de serveis mèdics i reduir els costos.

Solve.Care és l’empresa més interessant perquè realment han implementat una solució a gran escala de pagaments basats en el valor per a una xarxa de 5.500 proveïdors d’ACN que utilitzen Care.Coin, el seu testimoni digital. Això, malgrat el fet que la indústria sanitària nord-americana és coneguda per ser conservadora, és una gran cosa. La seva aplicació més Care.Wallet per a famílies ja està disponible a Google Play, així com a la botiga d’aplicacions d’Apple, perquè els usuaris de més de 80 països puguin descarregar-la i utilitzar-la..

Hu-manity

La humanitat està resolent un dels problemes més antics i importants d’aquesta indústria: la seguretat de les dades personals. Actualment, la majoria de les dades dels pacients estan disperses a l’atzar i estan assegudes en una base de dades centralitzada en diverses corporacions, empreses farmacèutiques, ordinadors mèdics, bases de dades d’assegurances i molts altres llocs..

La solució blockchain de Humanity, basada en Ethereum, és una solució de cadena de cadenes anomenada Consentiment i autorització de dades humanes. La seva creença és que “Tothom té dret a la propietat legal de les seves dades humanes inherents com a propietat”. Això inclouria dades mèdiques.

Cadena de cures

Care Chain és una altra empresa innovadora que treballa per establir la infraestructura blockchain necessària per donar suport a aquestes quantitats massives de dades. També treballen per a la gestió de dades personals. Liderada per Ethereum Enterprise Consortium i HyperLedger, la cadena Care té la intenció de generar una xarxa més àmplia mitjançant la inclusió de totes les parts interessades en l’ecosistema sanitari.

Pacientari

Patientory és una aplicació orientada al consumidor amb la visió de “capacitar-vos per accedir, emmagatzemar, fer un seguiment i intercanviar de manera segura les vostres dades de salut amb el professional mèdic escollit”. Com la majoria d’EMR en aplicacions blockchain, permeten als usuaris emmagatzemar, veure, compartir i protegir els seus registres mèdics a la cadena de blocs. La seva aplicació per a mòbils és gratuïta, on els usuaris només paguen pel que fa als registres que emmagatzemen. També tenen un equip de suport que els permet comunicar-se directament amb els metges i els proveïdors d’atenció mèdica.

Cadena mèdica

La cadena mèdica té una plataforma de telemedicina que permet als usuaris consultar i compartir les seves dades directament amb els metges. Les transaccions i la transferència de dades tenen lloc en una cadena de blocs on els usuaris podran pagar amb seguretat mitjançant el MedToken. MedicalChain ha iniciat pilots on els professionals i els pacients poden registrar-se i utilitzar la seva plataforma.

Conclusió

Es preveu que la indústria sanitària es beneficiï en gran mesura de la tecnologia blockchain. La majoria de solucions es troben en un moment incipient en aquest moment. Però a mesura que la indústria evoluciona, els usuaris podran veure el major avantatge, que aconseguirà controlar i protegir les seves dades. A part d’això, obtindrà grans eficiències eliminant els tràmits i reduint la complexitat alhora que permetrà una millor col·laboració. La despesa sanitària és de s’espera que augmenti fins a més de 10 bilions de dòlars el 2022 i aquestes empreses tenen l’oportunitat d’aconseguir-ne una part considerable.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me