Top 10 de plataformes de préstec DeFi el 2020

Les plataformes de préstecs DeFi s’han compromès a omplir el buit que queda en la banca tradicional. En conseqüència, serveix com a nou facilitador de serveis financers mentre compleix les necessitats d’adopció massiva de Blockchain i criptomoneda. Popularment s’anomena finançament obert perquè és pioner en el moviment de banca oberta on els individus no necessiten un partit central per als serveis financers.

Mentrestant, aquest article us explica el que heu de saber sobre els préstecs DeFi mentre compartiu alguns detalls sobre les principals plataformes de préstec DeFi. Tot i això, és important aclarir què és un préstec de DeFi i fer algunes distincions sobre els préstecs de DeFi.

Préstecs i préstecs DeFi

En els préstecs DeFi, els inversors i prestadors emeten un préstec o dipòsit fiduciari per a interessos mitjançant un sistema distribuït i una aplicació descentralitzada. D’altra banda, una persona o empresa presta diners per interessos a través d’una xarxa descentralitzada. Tant els préstecs com els préstecs fan ús de DApps, contractes intel·ligents, entre altres protocols DeFi.

Per què els préstecs descentralitzats??

Tot i que les finances descentralitzades van donar un nou significat a les finances, els préstecs descentralitzats van proporcionar diverses oportunitats i beneficis als préstecs. Per tant, els préstecs DeFi tenen els avantatges següents:

  • Finançament de cobertura

L’espai de criptomonedes, en general, és volàtil, cosa que sovint envia els inversors a fer maletes. Per tant, si l’inversor no vol cremar-se al mercat, els canvis de preus frustrants, l’inversor o el venedor de titulars a la cursa, no obstant això, els préstecs DeFi ofereixen una oportunitat per als inversors que vulguin mantenir Crypto durant un període determinat. temps.

A més, els préstecs DeFi permeten als comerciants o inversors dipositar Crypto per fiat per satisfer altres necessitats sense vendre’s. Per exemple, una empresa que tingui actius criptogràfics i no vulgui vendre per executar un projecte podria simplement acostar-se a una plataforma de préstecs DeFi per dipositar Crypto per fiat per executar el projecte.

  • Obteniu interès per mantenir actius criptogràfics

Com a titular d’actius criptogràfics, no cal vendre’s per evitar els óssos. Més aviat, ho presteu amb els tipus d’interès acordats definits al contracte intel·ligent. En el termini estipulat, guanyeu els vostres diners amb interessos.

En conseqüència, els préstecs DeFi es converteixen en un paradís per a les vendes de pànic.

Mentrestant, la tecnologia subjacent de DeFi no exigeix ​​documentació rigorosa, tal com es veu al sistema de préstec tradicional. Més aviat, és una funció dels clics a través d’una aplicació descentralitzada. Actualment, els prestadors guanyen interessos sense estrès en una xarxa distribuïda i centralitzada.

Com funciona el préstec DeFi?

El préstec descentralitzat és tan senzill com posar-se la mà a la butxaca per prestar un prestatari. No obstant això, l’aplicació descentralitzada i el contracte intel·ligent representen els vostres intermediaris i negociadors, respectivament. Suposant que teniu 50.000 dòlars per préstec a través d’un DApp, només heu de prémer alguns botons del vostre PC, i això és tot..

El que va passar és que vau obrir un DApp que allotja un contracte intel·ligent i un grup de prestataris. Aleshores, al fer clic, decidireu quin tipus d’interès voleu concedir un préstec, si el que preferiu és que estigueu en curs. Al mateix temps, el contracte intel·ligent automatitza l’acord de préstec i préstec.

Principals plataformes de préstec DeFi

Una plataforma de préstec DeFi és similar a la plataforma de préstec tradicional, tret que no hi ha cap autoritat central. En conseqüència, tot el que feu es fa a través d’una xarxa que no confia. Tot i això, hi ha diverses plataformes de préstec DeFi que potser voldríeu conèixer. Són els següents:

1. Aave [LEND]

Aave

És un protocol de codi obert basat en Ethereum i no custodi que permet la creació de mercats monetaris. Tot i que ofereix altres serveis, és popular per préstecs i préstecs. Igual que diverses plataformes de préstec DeFi, ofereix un model de token DeFi doble: aToken i LEND.

aToken és un testimoni ERC-20 on els prestadors comparteixen els interessos, mentre que LEND és el testimoni de governança. Aave ofereix diferents tipus de préstecs i serveis de préstec, com ara préstecs no garantits, “canvi de tipus”, préstec Flash i tipus de garantia únics..

El tipus d’interès varia entre els préstecs originals i els préstecs instantanis del 0,25% i el 0,09%, respectivament.

No obstant això, és una de les plataformes de préstec DeFi que admeten molts actius, inclosos el testimoni bàsic d’atenció (BAT), Dai (DAI), Ethereum (ETH), Kyber Network (KNC), Aave (LEND), ChainLink (LINK), Decentraland ( MANA), Maker (MKR), Augur (REP), Synthetix (SNX), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC), Tether (USDT), BTC embolicat (WBTC), 0x (ZRX) i Synthetix USD (SUSD ).

2. Creador

Creador

El protocol Maker, popularment anomenat sistema Multi-Collateral Dai (MCD), és una de les plataformes de préstec i préstec DeFi més reputades. Es va fundar el 2015 com a mitjà per eludir la volatilitat de la criptomoneda. Per tant, el DAI està vinculat al dòlar per als préstecs i préstecs un cop es compleixen les condicions del contracte intel·ligent.

MakerDAO, un protocol de codi obert basat en Ethereum, permet als usuaris que tenen ETH i accedeixen a MetaMask prestar préstecs en forma de DAI. De manera similar a moltes altres plataformes de préstec DeFi, allotja un model de doble testimoni: Maker i Dai. Dai és una moneda estable fixada al dòlar per permetre als usuaris prestar i demanar prestat en conseqüència. D’altra banda, Maker Token és el testimoni de governança que manté l’estabilitat del sistema.

La plataforma ofereix als usuaris un tipus d’interès del 9,05%, del 4,6% i del 30D. Si sou titular d’ETH, WBTC, USDC i BAT, podeu prestar-lo amb el protocol Maker.

3. Compost 

Compost

El recinte és un altre popular contracte intel·ligent d’accés obert basat en Ethereum Blockchain. Permet als prestataris i als prestadors bloquejar els seus actius criptogràfics al protocol.

A diferència d’altres plataformes de préstec DeFi, permet els actius de tokenització bloquejats al seu sistema mitjançant l’ús de cTokens. La tokenització permet als usuaris tenir una representació digital dels seus actius per negociar, prestar, etc..

En conseqüència, quan dipositeu ETH, obteniu cToken, que es pot utilitzar com a garantia. D’altra banda, el testimoni COMP és el seu testimoni DeFi. Tot i això, admet una àmplia gamma de nou actius emesos a Ethereum, inclosos BAT, DAI, SAI, ETH, REP, USDC, WBTC, USDT i ZRX.

Té un tipus de préstec i préstec DeFi variable en funció de la moneda admesa. El tipus de préstec de BAT, DAO, ETH, USDC, WBTC, USDT i ZRX és del 0,03%, 2,99%, 0,14%, 3,08%, 0,29%, 2,2%, 2%, respectivament..

4. InstaDApp

Instaapp

Es tracta d’una plataforma DeFi polivalent que gestiona els actius digitals. Proporciona varietat de serveis DeFi com préstecs, préstecs, permutes, palanquejament, etc. Mireu-lo com un banc DeFi que us permet integrar els vostres serveis al vostre propòsit..

La plataforma ofereix als usuaris plataformes de commutació amb un sol clic per canviar fàcilment a plataformes de préstec més econòmiques amb tipus d’interès més baixos, especialment per a Maker i Compound.

Implicadament, us ofereix un portal de cartera intel·ligent per als protocols DeFi. Tanmateix, és tan senzill com posseir una cartera Coinbase o MyEtherWallet o qualsevol altre relacionat amb préstecs, préstecs, intercanvi o permuta..

Tot i això, la plataforma és d’ús lliure, tret que haureu de tenir prou ETH per a les comissions de transacció.

5. dYdX

dydx

dYdX va portar el comerç de marge, les opcions i els derivats a l’espai blockchain, que normalment es troben als mercats fiduciaris i que són habituals per a les inversions tradicionals. A la plataforma, els usuaris poden negociar, prestar i demanar prestat ETH, DAI i USDC. També ofereix operacions de marge creuat i operacions de marge aïllades, així com l’ús d’un contracte de mercat perpetu de BTC / USDC de 10 apalancaments

Els préstecs a les plataformes tenen una garantia del 125% i un autoliquidació del 115%. Mentrestant, a diferència de moltes altres plataformes de préstec DeFi, no té un testimoni natiu, ja que cobra comissions de negociació als tokens admesos.

6. Protocol Dharma

Dharma

Es tracta d’una plataforma descentralitzada de finançament i deute simbolitzada on els prestadors, els prestataris i altres gestors de fons operen i transaccionen amb els altres. Presumeix de contractes de liquidació de Dharma, que imiten els instruments financers tradicionals i els grups d’interès com els agents que solen estar presents en el procés de facilitació de préstecs. Quatre agents principals operen la xarxa: prestataris, prestamistes, subscriptors i emissors. Els prestataris i els prestadors són operadors simples. Els corredors són agents que allotgen la cartera de comandes perquè els prestamistes potencials puguin navegar, mentre que els subscriptors són els agents responsables d’identificar la possibilitat d’incompliment i d’estructurar els termes de l’emissió de deutes..

Utilitza un dToken per al govern i Dao com a moneda estable. No obstant això, en aquest moment només admet dos actius, Dao i USDC. Opera una cartera de codi obert i sense custòdia, on els usuaris tenen el control del 100% dels fons. Els dipòsits en dòlars guanyen un 2,7% TAE mitjançant el protocol compost, mentre que els dipòsits estan garantits per més d’1 mil milions de dòlars en garantia de criptomoneda. Tot i això, la plataforma permet fins a 1.000 dòlars diaris.

7. bZx 

bzx

La plataforma proporciona una alternativa única al comerç de marges descentralitzat dYdX. Aprofita el testimoni bZxR als relayers per cobrar comissions de negociació. A diferència d’algunes altres plataformes DeFi, els relayers coincideixen amb l’ordre de prestataris i prestadors de manera que els prestataris puguin rebre préstecs de marge. No obstant això, la plataforma es basa en el manteniment d’un fons d’assegurances profundes. Per tant, cobrarà als prestadors el 10% dels seus ingressos i agregar-los als fons per garantir que els prestadors sempre estaran coberts si els prestataris no poden pagar els seus préstecs..

Tanmateix, des del canvi de marca el 2018, ha integrat altres dues plataformes DeFi: Fulcrum Trade i Torque, una plataforma descentralitzada de préstecs i marge de negociació i una plataforma de préstec DeFi.

Admet préstecs i préstecs amb testimoni bàsic d’atenció, Kyber Network, 0x, Chainlink, Ethereum, Augur, sUSD, USD Coin, Bitcoin, Dai i Sai.

Els préstecs i préstecs depenen d’iToken i pToken, mentre que el testimoni bZxR és per a governança.

Com que utilitza iToken per a préstecs, els tipus de préstec són els següents: Dao, USDC i ETH són de l’1,03%, l’1,29% i el 0,95%, respectivament..

8. KittieFight

kittyfinance

Aquesta és la primera plataforma innovadora de préstecs DeFi que utilitza un enfocament gamificat per proporcionar préstecs als jugadors i altres usuaris de criptografia. Va afegir jocs com una forma d’afegir liquiditat mitjançant l’agricultura de rendiments i tornejos incentivats. Tot i que els jugadors i els desenvolupadors reben incentius per allotjar DApps i recompenses per jugar respectivament, tenen el privilegi de guanyar fitxes KTY i prestar ETH.

Tot i això, ara no hi ha molts detalls sobre els tipus de préstec de DeFi i les monedes admeses, ja que estan fent IDO. Mentrestant, es podria deduir que la plataforma admet ETH i el seu testimoni de governança KTY.

9. Mainframe

mainframe

El mainframe es llança formalment el 2018 com a plataforma de comunicacions descentralitzada. Es va tornar a llançar com a plataforma de préstecs DeFi després de l’adquisició de Sablier, un protocol per al finançament en temps real de la cadena de blocs Ethereum.

Després del rellançament, el seu punt de venda és la novel·la Guarantor Pools, que espera protegir les voltes de garantia, les ràtios de col·lateralització poden ser molt més baixes sense augmentar el risc per al sistema, a diferència de la ració de garantia de crèdit-préstec del 150%..

La plataforma utilitza el testimoni Mainframe, MFT per governar i yToken per premiar els prestadors.

Preguntes freqüents

Què és la plataforma DeFi?

Són plataformes que ofereixen serveis financers descentralitzats o aquelles plataformes que us ofereixen protocols d’autobanca.

Què és el préstec descentralitzat?

Es refereix a aquells mètodes de préstec que no necessiteu un organisme central per prendre decisions sobre préstecs, inclosos els tipus de préstec.

Com funciona el préstec DeFi?

Només cal que us registreu a una aplicació descentralitzada que us ofereixi els serveis que desitgeu. Si voleu prestar, feu clic a les taxes de préstec DeFi i altres requisits que vulgueu prestar.

BlockFi és un DeFi?

BlockcFi està centralitzat mentre que DeFi està descentralitzat. Implicadament, no teniu les vostres claus quan utilitzeu BlockFi.

Com es DeFi?

És tan senzill com registrar-se a la plataforma DeFi que trieu per decidir sobre préstecs, préstecs, estalvis, negociació i, segons el cas,.

Com guanyeu diners amb DeFI?

Podeu guanyar diners prestant interessos, negociant beneficis, etc..

Què és el pols DeFi?

És similar a Coin Market Cap, Coingecko i altres recursos de criptomoneda. Tot i això, us proporciona tot el que necessiteu saber sobre el mercat i les estadístiques de DeFi.

Què són els tokens DeFi?

Són tokens de governança o natius de les plataformes DeFi. Per exemple, KTY, LEND, dToken són les fitxes DeFi de KittieFight, Avare i Dharma.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me