Quatre coses que cal saber sobre la compra de Bitcoin de manera segura

Amb la producció de criptomonedes tan gran com és el seu revestiment, és important que tothom que vulgui submergir-s’hi tingui una completa comprensió del seu funcionament. Al cap i a la fi, igual que amb qualsevol cosa que hagi guanyat una popularitat ràpida, hi haurà gent que intenti abusar i aprofitar el sistema, sobretot aprofitant aquells que potser no estan massa familiaritzats amb el funcionament de la criptomoneda. Ningú vol que això passi a si mateix, cosa que fa que sigui encara més important tenir una comprensió sòlida del que es fa abans de fer-ho. Per exemple, per començar a utilitzar Bitcoin, és possible que vulgueu aprendre més sobre les millors maneres de comprar Bitcoin amb seguretat. Això obrirà la porta d’entrada a fer ús de la criptomoneda, cosa que la convertirà en un dels primers passos més importants a seguir. 

  1. Treballeu sempre amb plataformes de confiança

En general, això no hauria de passar per res, però per mantenir-se el més segur possible quan es treballa amb Bitcoin, és important investigar sempre a les plataformes que s’utilitzen. Hi ha més d’alguns llocs web diferents on es pot comprar bitcoin, però pot acabar perdent informació valuosa en el procés perquè el lloc web va ser creat per robar informació, en lloc de ser una transacció amb Bitcoin. Una de les millors maneres d’intentar assegurar-se que una plataforma sigui segura és considerar la possibilitat de revisar. Com que hi ha tanta gent que fa un esforç per entrar a la criptomoneda, hi haurà gent que fa les mateixes preguntes sobre la seguretat que poden tenir algunes plataformes. Amb el temps i l’energia suficients posats en el projecte, podreu trobar ràpidament un grapat de plataformes de confiança per adquirir bitcoins, sense haver de pensar-hi bé la seguretat.. 

  1. Protegiu la clau de la cartera digital

Un altre concepte bàsic de la idea de criptomoneda és que els diners es guarden en una cartera en línia. La moneda en sí és totalment digital, és a dir, que no hi haurà cap lloc on es pugui cobrar per monedes, tot i que hi ha caixers automàtics especialitzats en bitcoins. En lloc d’efectius forts i freds, tots els bitcoins es guardaran dins d’una cartera digital. Aquesta “cartera” comptarà amb dues claus. Són exclusius de la cartera on van, per la qual cosa és important protegir i recordar aquestes claus de la manera que es pugui.

Les dues claus seran una privada i una pública. La clau pública es pot comparar amb un nom d’usuari de compte a les plataformes de xarxes socials. S’utilitza per dipositar i retirar diners de la cartera digital. La clau privada, d’altra banda, pot ser l’equivalent de la contrasenya en lloc d’un nom d’usuari. Cal comprar, vendre i canviar el bitcoin a la cartera. És absolutament crucial que aquesta clau de cartera digital estigui protegida mitjançant xifratge o mitjançant un mètode d’emmagatzematge en fred. 

  1. Investiga intercanvis de Bitcoin

Quan un va a comprar bitcoin, es fa a través de mercats en línia que es coneixen com a “intercanvis”. De manera estranya, aquest tipus de mercats es poden comparar de manera similar a les plataformes que utilitzen els comerciants quan compren accions. La seva forma de treballar és que una vegada que una persona es connecta al mercat, aquesta persona canviarà la seva moneda tradicional per bitcoin. Algunes persones poden creure que la cartera digital i l’intercanvi de bitcoins són les mateixes coses, però són força diferents. L’intercanvi és, per dir-ho simplement, una altra variant del mercat de divises. La cartera, en canvi, és un lloc on una persona emmagatzemarà el seu bitcoins abans de transferir-lo o canviar-lo per més diners més endavant. 

Dit tot això, hi ha algunes plataformes d’intercanvi diferents amb les quals es pot treballar en entrar al món de treballar amb bitcoin. De la mateixa manera que serà important investigar en quines plataformes confiar en primer lloc per manejar el bitcoin, serà igualment important assegurar-se que s’està investigant amb la mateixa quantitat d’intercanvi de bitcoins. més útil per als seus propòsits. Amb prou investigació, es pot confiar que ell o ella pren les decisions correctes i es dirigeix ​​cap a obtenir beneficis del bitcoin. 

  1. Connecteu els comptes com cal

Finalment, però, certament, no menys important, serà crucial recordar d’enllaçar el compte de cartera digital amb el propi compte bancari. Si enllaçar la cartera amb el compte bancari no és una opció viable, normalment es pot sortir enllaçant també una targeta de dèbit o crèdit amb la cartera. Això permet el transferència de bitcoins a diners que es poden ingressar al banc i obtenir oficialment beneficis del bitcoin. Aquesta serà una de les maneres més eficients de convertir el benefici de Bitcoin en efectiu que es pot utilitzar amb molta més facilitat que el bitcoin, ja que una moneda es pot fer fora de les botigues en línia.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me