Mobile Gaming troba una solució criptogràfica per a problemes fiat

Tot i que les criptomonedes han afectat moltes indústries, l’impacte més important de la mateixa és en la indústria del joc i el joc. La indústria afectada pels retards i les restriccions dels intermediaris financers fiduciaris i regulats sembla que finalment ha tingut una solució.

Una solució criptogràfica per a problemes fiat

Els desenvolupadors i productors de jocs treballen incansablement per garantir que els seus jocs siguin entretinguts i memorables per als amants dels jocs. Però és degut als retards provocats per les institucions financeres i financeres, la indústria està plagada i el client ha d’esperar setmanes per rebre els seus pagaments. A part, els desenvolupadors i els usuaris han de suportar comissions i comissions de transaccions innecessàries. Això fa que els desenvolupadors de jocs tinguin beneficis marginals que afectin els seus fons per al proper desenvolupament del joc.

Un altre problema que dificulta el creixement de la indústria és el frau i les males pràctiques. Com que la majoria de les compres del joc són virtuals, evitar el frau aquí és realment difícil. Un cas molt freqüent de frau a la indústria del joc és quan un jugador ha pagat un article virtual o una llicència de joc però mai no l’ha rebut. Sense molt a la mà per fer un seguiment físic o demostrar que no es van rebre els articles virtuals o les llicències de jocs, els jugadors solen tenir molt poques proves per obtenir el reembossament del banc. Aquest és el cas també quan el desenvolupador del joc no té intenció de defraudar, però a causa d’algunes dificultats no rep els pagaments.

Crypto proporciona una resposta a tot això. Com que les criptomonedes es basen en el llibre major de la cadena de blocs, la transparència del llibre major és un eliminador natural de frau perquè totes les dades registrades són permanents i estan disponibles constantment. A més, la transferència de valor entre el desenvolupador i el jugador és més ràpida i barata que els mètodes fiat tradicionals.

MobileGO és un soci perfecte per als jocs

MobileGo és un ERC-20 que ha creat diverses associacions d’alguns dels jocs més populars. A part de totes les funcions que blockchain i criptomonedes ofereixen als desenvolupadors de jocs, el testimoni també proporciona descomptes en les transaccions i recompenses als usuaris..

Per tant, l’API publicada per l’empresa és de codi obert i serà accessible per a tothom. També hi ha tarifes cobrades per la cadena de blocs d’Ethereum, però aquestes taxes les poden pagar els tokens MobileGo mitjançant el mode de pagament de l’API. A part d’això, l’equip ha fet tot el possible per mantenir-se transparent i ha estat intentant contínuament integrar-se amb solucions líders com el Mobile Metamask. L’API de pagament MobileGo es pot esborrar amb una tarifa ETH estàndard i pot canviar d’ETH a MGO per facilitar la logística.

Aquí teniu un exemple d’un desenvolupador que cobreix les comissions a MGO: un usuari fa una compra al joc que suma 10 tokens MGO; la comissió és de 0,1 MGO; per tant, el desenvolupador rep 9,9 MGO després de pagar la comissió de 0,1. Si un usuari cobreix la quota, aleshores acaba gastant 10,1 MGO i el desenvolupador acaba rebent 10. En comparació amb ETH, el pagament de les comissions de transacció a MGO resulta ser molt més barat.

També val la pena assenyalar que l’equip pot proporcionar una API personalitzada que es pot utilitzar per augmentar la tarifa de la transacció per tal de finançar una causa específica escollida pel desenvolupador, potser una donació benèfica. En aquest cas, una part del cost total d’una transacció es reenviarà a una organització benèfica.

Els exemples de taxes i pagaments que es presenten aquí depenen de la xarxa ETH i no reflecteixen la situació actual / anterior / futura, només s’utilitzen per proporcionar una explicació precisa del mecanisme API..

La nova API de pagament de codi obert de MobileGo està destinada a proporcionar als desenvolupadors i als usuaris més opcions, una millor usabilitat i eficiència en els costos quan s’utilitza MGO com a mètode de pagament. L’equip ha declarat que actualment participa en negociacions amb possibles socis que podrien utilitzar la nova API de pagament de codi obert de MGO a les seves plataformes o al joc.

MobileGo ha assegurat la seva naturalesa oberta i transparència amb la publicació del seu GitHub. Permetent així a la comunitat participar i contribuir amb un programa de recompenses per premiar els col·laboradors.

Els desenvolupadors podran integrar aquesta API als seus jocs per utilitzar MGO com a forma de pagament directe. Tot el codi està disponible al compte oficial de GitHub dels equips.

La versió recent dels equips ajudarà sens dubte a augmentar l’adopció de MGO a la comunitat de jocs com a mètode de pagament.

aquí hi ha alguns altres desenvolupaments per als quals MGO treballa, com ara:

  • Contracte intel·ligent per a un matchmaking descentralitzat en tornejos
  • Plataforma d’eSports (basada en el contracte intel·ligent)
  • Integració de l’API de pagament amb la nostra propera botiga MGO

A mesura que la indústria del joc creix en popularitat, MobileGO i altres monedes similars poden proporcionar un cas d’ús important que ajudarà els jugadors i desenvolupadors de jocs a prosperar junts sense problemes..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me