Les solucions CrossFi poden superar el bombo de DeFi en la construcció d’un futur sostenible per a les finances descentralitzades

Les finances descentralitzades (DeFi) no tenen en compte la cripta “paraula de moda” del 2020, aquest espai ha experimentat un enorme creixement durant els darrers mesos. Actualment, el seu valor total bloquejat (TVL) se situa en 8.350 milions de dòlars, amb un augment del nombre de fitxes DeFi cotitzades cada dia. Tot i que l’augment ha estat força ràpid, la seva sostenibilitat a llarg termini es posa en dubte quan es tracta de la tokenòmica subjacent. De fet, les darreres setmanes han vist actors maliciosos aprofitar aquestes mancances per executar estafes de sortida de ‘Rug Pull’.

La tendència ha atret des de llavors sentiments pessimistes sobre el futur de DeFi; un escèptic en particular és el fundador del lloc de dades de criptografia de Messari, Ryan Selkis. Sovint conegut per les seves prediccions adequades al mercat de criptografia, Selkis va dir recentment que la “prevista” bombolla DeFi apareixerà abans del previst,

“DeFi és només un gran fons de capital que s’amaga al voltant d’un petit grup d’iniciats i mercenaris que aviat es quedaran sense víctimes de velló”.

Dit això, el bombo de DeFi ara corre el risc de ser superat per projectes descentralitzats fonamentals amb una proposta de valor CrossFi. Es tracta bàsicament d’innovacions basades en cadenes de blocs, el focus de les quals és integrar els mercats financers tradicionals líquids amb una arquitectura descentralitzada. En conseqüència, els projectes CrossFi es posicionen gradualment com els principals motors de valor cap a un canvi sostenible cap a Solucions web 3.0.

CrossFi; Un futur sostenible per a les finances descentralitzades

Finances descentralitzades proposa un valor força significatiu per a la població no bancària del món; ara podran accedir a tota mena de productes financers sense la pressa d’obtenir un compte bancari. Les innovacions CrossFi augmenten encara més aquest valor mitjançant una combinació de les millors funcions de blockchain i finances tradicionals. Una d’aquestes iniciatives és l’ecosistema bancari Mineplex, que ofereix un criptobanc mòbil basat en la tecnologia blockchain i la infraestructura de contractes intel·ligents.

A diferència dels projectes DeFi, el Mineplex l’ecosistema financer és més sostenible en termes de volatilitat i integració amb els productes financers tradicionals. Alguns dels serveis financers que ofereix aquest criptobanc mòbil inclouen facilitats de pagament a través de la seva targeta de dèbit bancària; els usuaris poden pagar tant en criptografia com en fiat, segons les seves preferències. Els clients de Mineplex també poden convertir el seu fiat en criptografia i viceversa sense deixar aquesta interfície CrossFi. Altres serveis financers avançats que s’ofereixen dins d’aquest ecosistema inclouen refinançament de préstecs de bancs tradicionals i facilitats d’estalvi tant per a moneda digital com per a criptomonedes.

Per funcionar eficaçment, els projectes CrossFi com Mineplex estan descentralitzats i, per tant, es basen en ecosistemes blockchain. Aquest projecte en particular basa la seva arquitectura fonamental en la cadena de blocs de Tezos, cosa que fa difícil que els actors malintencionats puguin canviar de registre, tret que es produeixi una bifurcació dura. A més, Mineplex aprofita els contractes intel·ligents per automatitzar els seus serveis de criptobanc. Això vol dir que només triguen uns minuts en lloc del que hauria estat un lliurament de 3-5 dies laborables a xarxes de remeses mundials centralitzades. Igual que la majoria de les innovacions criptogràfiques, l’ecosistema Mineplex és alimentat pel seu testimoni natiu ‘MINE’ que actua com la unitat de potència informàtica.

Els intercanvis de criptografia CeFi encara són valuosos

Amb totes les interrupcions que s’estan produint, alguns entusiastes de les criptografies s’han afanyat a desestimar el futur dels intercanvis de criptografia centralitzats. Fa tan sols unes setmanes, Uniswap, que ara és l’intercanvi descentralitzat líder en volums de mercat, va passar l’activitat en els principals intercanvis criptogràfics; actualment té més de 8.000 grups de liquiditat, amb un volum mitjà de 24 hores actualment en 353 milions de dòlars.

Tanmateix, això no vol dir que sigui hora que els proveïdors de serveis d’actius virtuals (VASP) en aquest nínxol s’enviïn. Tal com està, les probabilitats podrien afavorir algunes d’aquestes plataformes, especialment aquelles amb productes d’avantguarda com ara OKEx que ofereix instal·lacions de negociació de criptografia puntual i derivada. Aquests productes són molt joves al mercat criptogràfic i, per tant, són més propensos a tenir intercanvi centralitzat en comptes de DeFi, on la taxa d’experimentació és encara molt elevada..

Els intercanvis criptogràfics també gaudeixen d’un avantatge fonamental en l’adquisició d’usuaris, ja que són les vies d’accés més populars de l’existència de criptografia. Aquesta posició de lideratge del mercat els proporciona una marge de maniobra a l’hora d’establir comissions de transacció favorables i descomptes enormes sobre les mateixes; Nominex que és un dels intercanvis criptogràfics més importants, ofereix fins a un 50% de descomptes comercials per als usuaris que aprofiten el testimoni natiu de la plataforma “NMX” en les transaccions. Aquests incentius han recorregut un llarg camí per sobreviure a l’onada DeFi i poden ser sostenibles si Ethereum no ordena les seves altes tarifes de xarxa (gwei).

Conclusió

El bombo de DeFi sens dubte canviarà la dinàmica de les finances tradicionals, independentment de si la seva infraestructura de suport actual sobreviu als temps. Això es deu al potencial per incorporar qualsevol persona de tots els racons del món a un ecosistema financer descentralitzat, cosa que significa que pot interactuar amb els productes destacats en temps real. Bàsicament, la descentralització eliminarà la necessitat de llargs processos KYC per accedir als productes financers, alhora que augmentarà la versatilitat de les carteres disponibles..

Tot i que el futur de les finances descentralitzades és prometedor, la seva existència sota elPublicitat DeFi’Està ara en perill. Trobar una nova llar a CrossFi és una de les formes en què els innovadors busquen ara eludir el risc reputacional associat als projectes d’aquesta línia. Aquest enfocament sembla tenir una proposta de valor sòlida en la integració de les finances tradicionals amb blockchain. En el futur, és probable que CrossFi acabi superant el bombo de DeFi a mesura que el finançament descentralitzat s’avançi en dissenys d’infraestructures més sostenibles..

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me