Hi ha fets: Bitcoin i Blockchain aquí per quedar-se

Igual que la ciència: el bitcoin i el blockchain no es preocupen pels teus sentiments. Són aquí per quedar-se en gran manera.

Malgrat els escenaris aparentment propers al cicle cítric del judici final que presenten els detractors més vocals de Bitcoin, el fet feliç de la qüestió és que tant Bitcoin com Blockchain encara no s’han deteriorat. El que abans es va anunciar com una moda i ara com una bombolla, acabarà convertint-se en una garantia més de la vida quotidiana.

L’adopció de Bitcoin ha anat augmentant des de la seva aparició fa poc més d’una dècada. Els països sencers estan treballant per crear una millor infraestructura i una legislació favorable. Els usuaris nous i els professionals experimentats troben comoditat en el càlid resplendor de les seves pantalles mentre es registren Bitvavo comptes de comptes o de qualsevol altra plataforma d’intercanvi afavorida. A mesura que els números i els gràfics surten dels nostres feeds de notícies i les xarxes socials bomben gairebé 20 publicacions relacionades amb bitcoin per minut, ha esdevingut evident que el món està encantat d’adoptar tant bitcoin com blockchain a les nostres vides. I, francament, estem encantats.

Bitcoin: la infraestructura financera que esperàvem

Durant les hores extres, el bitcoin ha demostrat ser un producte estable i global mercat. Com a actiu, bitcoin ofereix un valor de valor molt semblant al de l’or, una brillant cobertura per mitigar el risc i una mercaderia que no es pot manipular ni produir artificialment. Com a moneda, aporta un sistema de pagament no sobirà, totalment descentralitzat i sense fronteres. Tot i que està subjecte a la regulació local i pot ser sotmès a la supervisió governamental, com es veu amb el creixement Protocol KYC tant per la seva aplicació com per la seva imposibilitat, la moneda digital encara ha conservat gairebé totes les seves ideologies i principis més importants.

Fonamentalment, el bitcoin ha aportat al món una alternativa viable als governs exagerats i als sistemes fiduciaris excessivament inflats. Que –massa sovint– han devastat històricament les poblacions mundials. Crear el que s’ha convertit en l’epítome d’un marc de control democràtic, l’artifici de la despesa llibertària i el sistema financer genuïnament transparent que gairebé totes les ideologies polítiques desitgen des que es va monetitzar el comerç. Donar un mínim d’esperança a qualsevol persona que passi les hores de vigília pensant en la reforma econòmica i les finances mundials.

Tot i que la redacció convincent només us portarà fins ara, els fets del tema són que només Bitcoin representa transaccions en línia diàries per valor de 6.000 milions de dòlars. Hi ha més de 101 milions d’usuaris de criptomonedes a tot el món. A partir d’aquest any, Bitcoin ha superat a molts dels principals mercats heretats. I potser una de les estadístiques més convincents sobre bitcoin: pot reduir el 30% dels costos associats a aquells que van cap a la infraestructura del banc central. La veritat és que la criptomoneda és més ràpida, segura i barata que els sistemes bancaris centralitzats.

Blockchain ofereix més que DLT

La utilitat de blockchain no es pot subestimar. La qual cosa és una afirmació audaç, però que, a mesura que passa el temps, es fa cada vegada més evident. Blockchain és la unitat funcional que hi ha darrere dels sistemes de registre de bitcoins sense confiança. És com es registren les transaccions validades i com es fan públics aquests registres. Fent que sigui gairebé impossible duplicar-lo o falsificar-lo. Sabeu exactament cap a on van els vostres diners, cap a on aniran i com funciona tot el sistema.

Aquesta manera de mantenir registres és increïblement útil en una infinitat d’aplicacions diferents. Es pot utilitzar a gairebé tots els sectors que estimem, des de la sanitat fins al transport i processament. La connectivitat entre tecnologia blockchain i Internet de les coses està a punt de revolucionar completament la nostra forma de viure. La nostra manera de pensar sobre la vida. Menors costos, fomentant la seguretat i prioritzant sobretot la velocitat, la transparència i l’eficiència.

L’adopció de la tecnologia blockchain podria salvar les organitzacions financeres tradicionals 12.000 milions de dòlars a l’any. I encara menys la lluita que podria salvar la societat. Fer obsoletes coses com la crisi de les hipoteques subprime del 2008 i els esdeveniments que la van crear. Mai més per ser vist. Elimina completament la discriminació i la injustícia de la creació de comptes, les pràctiques de préstecs i la formació de contractes.

Llegiu també: Anàlisi de preus de Bitcoin: BTC renova la tendència alcista com a 15.000 becons de dòlars

Què significa per al futur

Què significa tot per al futur? Bé, probablement no sigui molt més previsible del que tot té per demà. El que significa és que ja hem saltat l’obstacle més gran a la creació d’un sistema financer global i realment democràtic. Un fet gairebé impossible de discutir. És aquí, està ajudant a milions a millorar la seguretat financera a tot el món, a fer-hi front.

Realment parlant, l’adopció continuada de criptografia podria tenir un futur més brillant per a tothom, però enumerar les formes en què l’adopció de bitcoins i cadenes de blocs podria canviar les nostres vides millor supera amb escreix el límit de paraules d’aquest humil article. El que és fàcil de veure i té molt poca explicació és el fet que el sostre de vidre s’hagi destrossat. La caixa de Pandora està oberta i no, no es pot tornar a posar la pasta de dents al tub. Bitcoin és aquí per quedar-se, blockchain va arribar a jugar. I tots som una mica millors

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me