Guia sobre el sistema de notificacions en temps real d’Ethplorer “El servei de vigilància”

Ethplorer, un visualitzador de fitxes Ethereum introdueix una nova eina gratuïta per a usuaris registrats, el Servei de vigilància, revela un comunicat de premsa del 19 de gener.

Què és el Servei de vigilància?

El Servei de vigilància s’afegeix al repertori d’eines de l’explorador, consolidant la seva posició com a navegador líder d’Ethereum, que vol millorar l’experiència de l’usuari.. 

Segons Ethplorer, el Servei de vigilància és un sistema de notificacions en temps real que emet alertes als usuaris que fan un seguiment de les transaccions entrants o sortints relacionades amb una adreça específica o fins i tot un contracte. La flexibilitat i la profunditat de l’eina la converteixen en la primera a l’espai de visualització, ja que cap altre servei ofereix el mateix de forma gratuïta.

Tot i ser una eina gratuïta, el límit de missatges és elevat. Els usuaris poden rebre fins a 1.000 notificacions de Telegram i 500 per correu electrònic cada dia. Aquest és un avantatge real per als usuaris que fan un seguiment actiu de les adreces i els contractes, però que no volen gastar més en costos de transcripció. El servei de vigilància és millor que les solucions que ofereixen els competidors amb límits inferiors i funcions limitades.

La solució és útil per als usuaris d’Ethereum i per als titulars de tokens que desitgen crear alertes, rastrejar adreces i contractes de tokens en funció de les seves diverses necessitats.

etplorador

El servei de visualització té diverses funcions, incloses les notificacions per correu electrònic personalitzades i Telegram per a transaccions a o des d’una adreça o contractes de testimoni seleccionats. Els usuaris també poden millorar el servei per crear un filtre per a les transaccions entrants i sortints lligades a una adreça o adreça supervisada. 

Ethereum és la plataforma líder de contractació intel·ligent, amb milers de projectes que es llancen cada dia. Hi ha més de 200.000 fitxes. D’aquest, es negocien més de 2.600 fitxes amb una capitalització de mercat combinada de 104.000 milions de dòlars CoinMarketCap d’una manera o altra. El Giny Ethplorer, en temps real, mostra aquesta xifra. La majoria es basa a Ethereum, aprofitant el seu vibrant ecosistema per aprofitar el valor alhora que construeix solucions per resoldre diversos problemes del món real.

Guia pas a pas sobre com activar les notificacions

La flexibilitat del servei de vigilància i la seva facilitat també signifiquen que hi ha diferents maneres de configurar les notificacions. A continuació, es detallen tres maneres de fer-ho:

 1. Des del vostre Ethplorer, obriu el contracte o l’adreça de testimoni que vulgueu fer el seguiment. A continuació, feu clic al botó “Veure” i seleccioneu si voleu rebre notificacions per correu electrònic o Telegram.

O bé,

 2. A qualsevol pàgina d’Ethplorer que inclogui el contracte o l’adreça del testimoni, passeu el ratolí per sobre i apareixerà una icona d’ull. Feu-hi clic i afegiu el contracte o l’adreça a la vostra llista de seguiment.

O bé,

 3. Aneu a la pàgina del perfil i seleccioneu la pestanya “Les meves adreces / txs”, on a la dreta veureu l’enllaç “Afegeix adreça”. Feu-hi clic i afegiu qualsevol contracte o adreça de testimoni a la vostra llista de seguiment.

Gestió de guanys

Pot ser tediós per als comerciants, inversors i desenvolupadors que participen a Ethereum fer un seguiment simultani de diversos projectes. El llançament del Servei de vigilància també és oportú. Arriba quan les institucions supervisen de prop Ethereum i els seus projectes, i els dimensionen per a possibles injeccions de capital.

Registrat Ethplorer ara pot utilitzar l’eina per fer un seguiment de les transaccions des de o cap a adreces o contractes d’interès. Quan s’utilitza juntament amb altres eines de la plataforma, com ara la funció d’etiquetatge, un usuari pot controlar fàcilment els pagaments enviats a una adreça o fins i tot controlar l’activitat del compte de llançaments aèria o d’influents.. 

etplorador

Això és útil, especialment per als desenvolupadors o fins i tot per als comerciants que reben els seus pagaments en tokens ERC-20. En lloc d’actualitzar manualment l’explorador, desitjós de conèixer l’estat de la transacció, els usuaris poden afegir la seva adreça a la “llista de visualització”. 

Un cop rebut el pagament, s’envia immediatament una notificació al gestor de Telegram de l’usuari o a l’adreça de correu electrònic especificada. Els usuaris també poden distingir les transaccions mitjançant la funció d’etiquetatge, identificant l’origen dels fons, l’import enviat i l’hora de confirmació.

Garantia de fons

El servei de vigilància també és essencial per motius de seguretat. 

Amb el pas del temps, alguns dels principals tokens basats en ERC-20 han anat guanyant força i acumulen més valor que els ETH. Projectes com Chainlink, Synthetix, Uniswap i la majoria de projectes DeFi són valuosos, amb comandes de mercat elevades. La seva creixent valoració els converteix en un objectiu. 

Per tant, els usuaris poden convertir-se en víctimes d’atacs de pesca o perdre les claus privades accidentalment. El titular de l’adreça pot rebre, en gairebé en temps real, notificacions de transaccions sortints. 

Com que totes les notificacions són gairebé instantànies, és possible reaccionar a les transaccions no autoritzades, evitant que els agents esborrin els saldos d’una adreça, mantenint els fons segurs..

Gestió d’inversions

Els inversors també poden utilitzar el Servei de vigilància per controlar les adreces d’un projecte. 

L’eina pot emetre alertes cada vegada que es distribueixen fitxes, cosa que permet la recollida oportuna abans de les masses. Ethereum té un baix rendiment. Els airdrops populars solen provocar una confusió que fa que la xarxa es congestioni, cosa que comporta taxes elevades de gas. L’ús del servei de visualització permet als usuaris avançar i reclamar les seves fitxes abans que augmentin les taxes. 

Els comerciants que segueixen els inversors també poden filtrar les escombraries mitjançant el control de les bosses dels principals influents i assessors. Això es pot fer desactivant la notificació sense preus, evitant la distracció i les xerrades innecessàries.

etplorador

Per facilitar el seguiment, les seves adreces es poden etiquetar i afegir a la llista de visualització. Sempre que hi hagi moviment cap a un protocol d’intercanvi o d’intercanvi com Uniswap, el Servei de vigilància emetrà un senyal.

El servei de visualització complementa el monitor de l’API massiva. L’eina es va llançar a finals de novembre de 2020 i pot fer un seguiment simultani de milions d’adreces i carteres. Amb l’augment de la valoració de DeFi i la creixent popularitat de DeFi, Ethplorer llança eines per servir la seva base de clients, completant tota la seva activitat relacionada amb Ethereum en un sol lloc..

Exempció de responsabilitat: Feu la vostra pròpia investigació relacionada amb l’empresa promocionada o qualsevol de les seves filials o serveis esmentats a l’article. Coingape.com no es fa responsable dels seus danys o pèrdues.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me