Funcions de les criptomonedes en la transformació econòmica global

Si coneixeu bastant el sector financer, només heu trobat la paraula “Criptomoneda”. Ja fa temps que es debat. Ara ha guanyat estrellat a les economies i països en general. Tot i que ara diverses plataformes en línia accepten la criptografia com a mitjà de pagament, altres continuen sent escèptiques. No obstant això, una de les característiques essencials de les criptomonedes és que són accessibles. 

Hi ha diverses criptomonedes a tot el món, i algunes inclouen Bitcoin, Ethereum, Monero i altres. Aquestes monedes podrien servir com a reserva de valor, ja que un Bitcoin ara supera els 35.000 dòlars. L’anonimat també és una característica essencial dels cryptos. Tot el que heu de fer és tenir una cartera electrònica i ja podeu anar. Sense cap contracte / contracte per escrit, signant i escrit, podríeu valer milers de milions de dòlars en criptografia. Per tant, potser voldreu preguntar-vos, com puc canviar el meu xifrat per diners? És fàcil; tot el que heu de fer és visitar Evonax. Ajuden a intercanviar criptomonedes populars per fiat o fins i tot altres criptomonedes. 

Aquests són alguns dels papers de les criptomonedes en la transformació econòmica mundial 

  • Millorar el comerç internacional

La confiança i la incertesa sempre han estat un punt de referència per mesurar el comerç internacional. El govern, els bancs i les empreses són productes de manca de confiança i incertesa pel que fa al comerç internacional. Aquestes institucions, a la seva manera, són massa poderoses. Tot i això, des de l’aparició de la tecnologia blockchain, la majoria d’ells esperen consolidar el seu poder. Les criptomonedes s’implementen en tecnologia blockchain, que està 100% descentralitzada. No cal tenir cap representant en un altre país abans de negociar. Podríeu estar al Regne Unit mentre comercieu criptografia amb algú a Austràlia. La criptomoneda ha ajudat a reduir el nivell d’incertesa entre els socis que operen. Ara podeu dirigir el vostre negoci d’una manera radical en qualsevol sector de l’economia. 

  • Avanç en activitats econòmiques

Des de l’aparició de la criptomoneda i la tecnologia blockchain, hi ha hagut un augment constant de les activitats econòmiques. Per exemple, Bitcoin fa ús de tipus d’equips especialitzats per a la mineria, i això només ha creat sectors i subsectors de l’economia, augmentant les oportunitats d’ocupació per a les persones d’aquest nínxol. Tot i que la gent intercanvia monedes digitals, els intercanvis de criptomonedes no es poden ignorar ni infravalorar. És una institució que ha contribuït a mantenir l’increment constant d’històries d’èxit entre escriptors, professionals del màrqueting, programadors i dissenyadors web de tot el món. Tot i que podeu mantenir la vostra pressa diària, podeu adoptar la mineria de criptomonedes com a pressa lateral, que podria servir com un flux addicional d’ingressos. 

  • Mitjans de pagament:

Tecnologia Blockchain ha fet que el mode de pagament sigui relativament fàcil i molt més ràpid. En lloc d’esperar als portals de pagament per enviar diners a diversos països, ara podeu utilitzar tecnologies blockchain. Mentre us allotgeu a casa a la comoditat de casa vostra, podeu enviar un pagament pels serveis oferts a qualsevol persona i arreu del món. Tot el que heu de fer és obtenir la cartera electrònica del destinatari. Podeu obtenir una cartera electrònica i canviar la vostra criptografia per Fiat Evonax. En lloc d’afrontar ridículs càrrecs de transferència de portals de pagaments i bancs, la tecnologia de criptomoneda i blockchain ofereix uns costos de transacció escassos i senzills per transferència. Assegureu-vos de tenir en compte que aquestes transaccions triguen menys d’un minut a reflectir-se a l’altre extrem del pagament. Ràpid, eficaç i fiable! 

  • Magatzem de valor i distribució de la riquesa 

Abans de la criptomoneda, l’or ha estat l’actiu utilitzat com a magatzem de valor. No obstant això, des del naixement de la criptomoneda i el naixement de Bitcoin el 2009, el poder va canviar de mans. Particulars i empreses estan comprant Bitcoin i altres Cryptos com a botiga de valor. Un Bitcoin a partir de 2009 tenia menys de 10 dòlars. Actualment, un Bitcoin supera els 35.000 dòlars i, abans de finals del 2021, els experts prediuen que puja a 50.000 dòlars. 

Cap sector ha experimentat mai un creixement al món de la criptografia. Bitcoin i ethereum van fer un augment alcista del 2000 i el 3000 per cent el 2017. Els que van adoptar i invertir en criptografia abans, els primers ocells, són els que gaudeixen dels beneficis ara, creant milionaris i multimilionaris durant la nit. Les persones amb poc o cap coneixement sobre una inversió es van convertir en gegants financers en pocs mesos. 

La criptomoneda ha ajudat a transformar la velocitat de distribució i creació de la riquesa. Com que tothom tingui les mateixes oportunitats de guanyar-se econòmicament, depèn de si esteu disposat a assumir el risc calculat. Alguns governs lluiten contra la innovació de les tecnologies blockchain establint normatives per mantenir-la continguda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me