Estratègia de màrqueting IEO: Com promoure el vostre IEO en fases inicials

El 2017 va ser l’any que va pertànyer a l’ICO i el món va trobar una nova manera de recaptar capital. Però aviat aquesta nova manera de recaptar la pèrdua de capital brilla quan els reguladors van començar a reduir-la, ja que molts dels projectes que van recaptar diners d’aquesta manera van anar malament i els inversors van perdre una quantitat important de diners..

Amb la posta de sol per a l’ICO, la indústria de la cadena de blocs i de les criptografies va començar a buscar una solució millor per recaptar capital que fos acceptable per als dos inversors i que causés problemes amb els reguladors. Això va conduir a la reintroducció de l’OEO-Oferta d’Intercanvi Inicial.

Avui vaig a estirar-me al voltant de les estratègies de màrqueting IEO adequades que cal seguir mentre es llança i fins i tot abans de llançar IEO.

Què és un IEO?

IEO, que significa Inicial Exchange Offering, va sorgir al mercat de criptomonedes no gaire lluny d’ara: va acabar com un gran èxit per a la companyia Binance el 2017 quan va llançar l’IEO al panorama del crowdfunding.

Podeu comprar assajos a IEO a PapersOwl si necessiteu més informació sobre el que signifiquen els IEO. Aquest assaig examinarà el procés de realització i promoció de l’OIE i els diversos avantatges que s’associen a tot el procés.

Quina és la diferència entre IEO i ICO?

L’IEO és simplement la continuació d’una venda de fitxes de projecte en una plataforma d’intercanvi criptogràfic.

La diferència entre ICO i IEO és que un IEO l’ofereix bàsicament un canvi de criptografia per a una startup que té com a objectiu recaptar fons a través de les seves fitxes que s’acaben d’emetre..

L’únic requisit que s’espera dels emissors de tokens d’aquesta plataforma d’intercanvi és pagar una comissió de cotització amb un percentatge determinat del total de tokens venuts durant l’IEO. Al final de les vendes de tokens a la plataforma d’intercanvi, les monedes apareixen a la plataforma d’intercanvi.

De la mateixa manera, una altra diferència entre les participacions de l’ICO i l’IEO és que les persones que participen a l’IEO no envien les seves contribucions a un contracte intel·ligent, com és el cas d’un ICO, sinó que creen un compte a la plataforma d’intercanvi on es troba l’IEO. dut a terme. Els col·laboradors poden procedir a finançar les seves carteres d’intercanvi amb monedes que poden utilitzar per comprar les fitxes de l’empresa de captació de fons..

Per què promocionar el vostre IEO?

Tot i que la participació de l’intercanvi facilita les coses al projecte en termes d’autenticació, la diligència deguda i la visibilitat que promou i comercialitza un IEO continua sent una tasca que necessita un cert enfocament.

Tot i que els intercanvis tenen un paper important en la promoció de l’IEO, encara hi ha molts àmbits per completar, ja que cap dels llançadors basats en intercanvis garanteix l’èxit del vostre projecte. És probable que tinguin altres IEO funcionant simultàniament, així com altres aspectes del seu intercanvi amb el mercat. Encara que no sigui així, ningú coneix el projecte com l’equip que el recolza i, per tant, l’equip fundador hauria de tenir una mà en la comercialització del vostre IEO.

Punts a tenir en compte a l’hora de promoure l’IEO amb l’estratègia de màrqueting adequada

Com s’ha assenyalat que, malgrat la implicació de l’intercanvi, el projecte i el seu equip han d’estar atents a la promoció de l’IEO, haurien de tenir en compte els punts següents per fer l’abast millor i més ampli..

 • Assegureu-vos d’implicar el públic fins i tot abans del llançament de l’IEO

Un dels aspectes principals que cal tenir en compte a l’hora d’intentar comercialitzar o promoure l’IEO a un món exterior és assegurar-se que es realitzen prou esforços per implicar-se amb el públic objectiu. Si l’equip del projecte, que intenta orientar-se cap a una demografia concreta o cap a un mercat objectiu, hauria d’intentar investigar quines coses generen l’interès d’aquesta demografia i intentar implementar-les al pla de màrqueting.

L’exercici de compromís es podria fer amb molta antelació fins i tot abans que el projecte s’acostés a l’intercanvi. L’avantatge d’aquest exercici és enorme. Un cop el projecte s’acosti a l’intercanvi, podria haver-hi una competència ferotge entre diversos projectes de blockchain per aconseguir un llançador d’intercanvi. En aquest cas, l’intercanvi també, amb tota probabilitat, s’acompanyaria amb un projecte que ja ha desenvolupat una presència de màrqueting molt estable però eficaç.

 • Invertiu en màrqueting i relacions públiques

Les relacions públiques, en els darrers temps, han estat els mètodes més eficaços per distribuir informació rellevant sobre un projecte concret de blockchain a la comunitat criptogràfica. A més d’aquests projectes que mostren la seva experiència en activitats de relacions públiques enfocades, probablement tinguin molta força de la comunitat en general. Hi ha moltes possibilitats que els inversors puguin mirar el projecte amb més favor i que tinguin més probabilitats d’invertir.

Tot i que hi pot haver moltes maneres de dur a terme l’activitat de relacions públiques, un dels mètodes més provats de generar relacions públiques dins del món criptogràfic és escriure publicacions de convidats o enviar un comunicat de premsa per al vostre IEO en diversos mitjans de comunicació de criptomonedes. Això no ha de tractar-se realment del projecte; no obstant això, hauria d’intentar difondre coneixements que valguin la pena a la comunitat. L’objectiu final d’aquest exercici és que l’equip del projecte tingui l’oportunitat de transmetre valor a la comunicació.

 • Colpejant la màquina Hype en el moment adequat

Perquè un IEO tingui èxit, el moment d’arribar a l’inversor ha de ser correcte. En els casos, anteriorment amb ICO’s, també s’ha notat que si el projecte arribava als mercats en un moment adequat amb un bombo suficient, les possibilitats de la seva subscripció augmentarien molt..

Un projecte que retratava les capacitats de resolució de problemes de la vida real i que podia crear prou bombolles al voltant amb comunicats de premsa, entrevistes, compromisos oratoris i qualsevol altra oportunitat d’obtenir la seva cara, nom i projecte davant d’inversors potencials realment anava bé.

 • Fer ús de les xarxes socials

El màrqueting i l’IEO i el projecte a través de les xarxes socials són una de les maneres més efectives i populars de generar interès de les masses de gent. També hi ha certs llocs de xarxes socials que tenen un nombre d’usuaris de criptomonedes molt més gran que altres, alguns exemples són Reddit, Medium i Steemit.

Una de les estratègies altament recomanades per al màrqueting i el compromís amb les xarxes socials al món de les criptografies és mantenir-se proactiu molt abans de plantejar la vostra idea a un intercanvi. Una manera de gestionar-ho és seguir publicant actualitzacions relacionades amb el vostre projecte, cosa que permet a l’equip del projecte mantenir la comunitat interessada alhora que crea contingut que valgui la pena per als nous lectors..

Una altra gran manera de fer funcionar les xarxes socials a favor del projecte i fer créixer el públic en línia naturalment és submergir-se i començar a comunicar-se en els debats de la comunitat. Una discussió feta per l’equip del projecte pot fer que els inversors i la comunitat estiguin interessats, cosa que pot provocar la subscripció de l’IEO a les persones.

 • No deixeu anar la fase post-IEO

L’equip del projecte ha de tenir un pla i continuar els seus esforços de màrqueting fins i tot després d’acabar la venda multitudinària. En realitat, això ajudaria a construir una gran comunitat i pot ser útil si el projecte està executant múltiples IEO adossats en diferents intercanvis. De qualsevol manera, proporcionar actualitzacions periòdiques sobre el desenvolupament, les associacions i altres fites més enllà de l’exercici de recaptació de diners es basa en la confiança dels inversors que podrien ser saludables per al projecte a la llarga.

Punt que cal evitar mentre es promou l’OEI

Tot i que hem vist el que és necessari per promoure un IEO, també és necessari que entengueu què cal evitar. Cal entendre que executar un IEO no és un exercici fàcil i que calen precaucions en totes les etapes perquè l’IEO tingui èxit. A continuació es mostra la llista d’alguns que s’eviten.

 • Un gran nombre d’assessors i empleats

Tot i que els assessors i els empleats proporcionen força a les capacitats del projecte, no hi ha cap raó per tenir 20 assessors i 30 empleats quan el projecte encara no té un producte en funcionament. Especialment en el món de la criptografia, la cultura de l’assessor s’acosta a una etapa ridícula i molts projectes acaben de construir un exèrcit d’assessors, fins i tot sense definir clarament els rols que desenvolupen en el desenvolupament de projectes..

 • Prometedor sobre rendiments ambiciosos

Amb el fracàs d’ICO, s’han acabat els temps en què el projecte podria enganyar els inversors dient-los que obtindrien rendiments bojos. Els inversors estan vigilants i els reguladors també. Totes les promeses falses només podrien fer que el projecte estigués en condicions i la seva credibilitat només es podria reduir.

 • Compra seguidors de xarxes socials per mostrar interès “fals”

Comprar seguidors a les xarxes socials per demostrar la popularitat del projecte és un exercici fonamentalment equivocat. Tot i que el projecte podria mostrar la quantitat, la qualitat d’aquests seguidors pot no ser capaç d’afegir valor ni contribuir al desenvolupament del projecte o de la comunitat en última instància, aflorant la veritat..

Eines per promoure un IEO

Tot i que hi pot haver un gran nombre d’estratègies per promoure un IEO, hi ha determinats documents / eines necessaris per implementar aquestes estratègies. A continuació es mostra la llista que cada projecte ha de tenir independentment del que s’estigui implementant en cada estratègia.

 • Simplement, la idea i el verb

Tot i que és important presentar la millor informació possible a través de tots els canals de màrqueting i relacions públiques, l’equip del projecte hauria d’intentar explicar la seva idea de forma més senzilla entenent que no tots els inversors són conscients dels detalls tècnics i de les jerges. Si un inversor no entén el projecte amb tota probabilitat, rebutjarà la inversió.

 • Llibre blanc complet però senzill

El llibre blanc el prepara un projecte abans de llançar una nova moneda. Detalla tot el que els inversors han de saber sobre la moneda abans de decidir-se si volen invertir-la, comprar-la o utilitzar-la. Això constitueix la premissa de la inversió i, per tant, hauria de ser integral i hauria de cobrir tots els punts necessaris que un inversor ha de conèixer per comunicar-li de la manera més senzilla..

 • Lloc web fort i segur

El lloc web té un paper molt important en la vida d’un projecte. És un pont directe entre els inversors i el projecte per comunicar-se ja que hi ha una actualització. Un lloc web HTTPS mostra als visitants que el lloc web és segur. Això també és important per al SEO i per a la confiança del vostre inversor potencial.

 • Bloc

Un bloc és una eina necessària perquè el projecte generi trànsit orgànic al lloc web, millori la marca i doni valor al toc personal de la comunitat criptogràfica proporcionat pel projecte. El mitjà ha estat una font fantàstica i genera molta tracció al món criptogràfic. L’equip del projecte haurà d’assegurar-se que hi ha disciplina i calendari d’escriptura de contingut. El bloc hauria de tractar sobre el contingut que la gent vulgui llegir i no sobre el contingut que només parli d’impressionant que sigui el projecte i de com canviarà el món amb la vostra idea..

Conclusió

Tot i que es recomana contractar una empresa especialitzada en màrqueting de criptomonedes per ajudar un projecte amb les seves relacions públiques i màrqueting, l’equip del projecte necessita el coneixement sobre com es promou el projecte. Si l’equip té un bon producte, l’ha comercialitzat de manera eficient i s’ha associat amb un intercanvi popular i eficaç, l’IEO serà definitivament un èxit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me