Emerge DeFi pretén netejar finances descentralitzades centrant-se en la infraestructura clau

La indústria del DeFi creix a passos de gegant, però continua sent propensa a deficiències individuals. Amb poca atenció a les assegurances, l’auditoria i les verificacions d’antecedents, la indústria s’estancarà. Emerge DeFi és aquí per proporcionar tots aquests serveis.

Els defectes actuals de DeFi

La majoria de les plataformes i serveis de finançament descentralitzats semblen caure en les mateixes trampes. Agrupar el codi de contracte intel·ligent que funciona és la part més fàcil, però protegir els usuaris requereix un enfocament diferent. No hi ha prou atenció a l’assegurança, a l’auditoria, a les verificacions d’antecedents ni als serveis de llançament de noves fitxes.

Construir aquesta infraestructura és crucial per seguir avançant en el moviment DeFi. Si els usuaris no es poden beneficiar de l’assegurança, continuaran perdent fons per robatoris, pirateries i problemes de codi intel·ligent. Al llarg del 2020, n’hi ha hagut massa incidents d’aquesta naturalesa. Els desenvolupadors no poden preveure tots els resultats possibles, però els projectes necessiten algun recurs per als usuaris afectats. Malauradament, avui no és el cas.   

Trobar la solució adequada

Emergi DeFi és un projecte centrat en la sostenibilitat a llarg termini de les finances descentralitzades en lloc del benefici personal. És una plataforma global que serveix per a múltiples propòsits, amb l’objectiu de donar entrada a la propera generació de solucions Defi. 

Promoció i llançador de token

Els nous projectes DeFi solen crear el seu testimoni, un enfocament que sovint no té coordinació ni incentius. Emerge DeFi ofereix una solució per a influencers, emprenedors i equips que vulguin llançar un testimoni. La creació d’una marca de finances descentralitzada comporta molts obstacles, que requereixen un enfocament específic per superar-los.

Per a l’aspecte de venda de fitxes, Emerge DeFi introdueix moltes opcions de personalització. Tant si es vol bloquejar la liquiditat com si es vol verificar KYC, és crucial per a qualsevol llançament de token presentar un aura de confiança. 

L’atracció d’influencers és un aspecte bàsic de l’èxit de la venda de tokens. Tot i això, els influencers no tenen ganes de tractar amb equips anònims. A la indústria DeFi, la majoria de grups de desenvolupadors no faran pública la seva identitat. Emerge DeFi pot realitzar una verificació de fons KYC per determinar si el projecte en qüestió és fiable. 

Assegurança & L’auditoria és necessària

A causa de la naturalesa transparent dels contractes intel·ligents DeFi, qualsevol persona pot revisar el codi. No obstant això, entendre la naturalesa d’aquests contractes està per sobre de la qualificació de la majoria de la gent. És per aquest motiu que els projectes han de sotmetre’s a auditories de codi abans d’alliberar la seva plataforma. Tot i això, no passa prou com cal. 

El mateix passa amb les assegurances, un aspecte gairebé inexistent a l’escena DeFi. Un dels pocs proveïdors d’assegurances, el Protocol de cobertura, ha patit recentment un atac. Un senyal clar de com cal fer les coses d’una manera diferent i més aviat que tard. Emerge DeFi ofereix solucions per a assegurances i auditories per garantir que futurs projectes no pateixin aquests contratemps. 

Neteja de primavera en finances descentralitzades

Com que la temporada de primavera està a la volta de la cantonada, ha arribat el moment de netejar el “desastre” en finances descentralitzades avui. Actualment existeixen massa projectes desprotegits, no auditats i sense assegurar, que poden costar diners als usuaris. Atès el nombre de pirateries i estafes que es produeixen en aquesta indústria, Defi està perdent legitimitat a un ritme alarmant. 

Disposar d’una solució completa és un primer pas essencial. La tecnologia Blockchain permet idees i conceptes innovadors, però no pot créixer sense la infraestructura i les eines correctes. Hi ha molt més en aquesta indústria que el màrqueting, les vendes, les relacions públiques i la venda fitxes. Sense la infraestructura tècnica necessària per a l’auditoria i l’assegurança, les finances descentralitzades no obtindran mai una adopció més àmplia. 

Si es vol prendre seriosament les finances descentralitzades, ha de proporcionar el mateix grau de tranquil·litat i seguretat que les finances tradicionals. Avui la indústria encara no és capaç de fer-ho. Solucions com Emerge DeFi poden canviar la narrativa, però encara ho tenen tot per demostrar. 

Conclusió

Avui en dia, les finances descentralitzades se centren principalment en l’agricultura de rendiments i l’especulació. Es requereix un enfocament diferent per passar al següent nivell i suposar una amenaça per a les finances centralitzades. Cal centrar-se en la seguretat, la rendició de comptes, l’auditoria i l’assegurança per assolir aquest nivell següent. Fins que aquests blocs i aquesta infraestructura no es posin en marxa, DeFi tindrà poc o cap atractiu general. 

Solucions com Emerge DeFi destaquen la necessitat d’un pensament a llarg termini en lloc de centrar-se en solucions i beneficis a curt termini. Legitimar les finances descentralitzades requerirà molt de temps i esforç. La indústria de les criptomonedes ara només guanya reconeixement després de gairebé una dècada d’aprendre lliçons. Les comunitats i els equips han d’utilitzar aquestes lliçons per accelerar l’adopció de DeFi. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me