Els pagaments criptogràfics són més propers a la normalització, ja que PayPal obre les portes

L’adopció de criptomonedes als principals mercats financers està agafant ritme. Diverses empreses en línia i fora de línia han adoptat ara la força disruptiva del mercat de criptomonedes acceptant bitcoin, ethereum, ripple i litecoin entre d’altres com a forma de pagament. Amb l’esperit de la interrupció, diverses empreses han intentat llançar les seves pròpies criptomonedes.

Fins i tot els bancs tradicionals com JPMorgan Chase, Goldman Sachs i els gegants tecnològics liderats per Facebook han decidit llançar les seves pròpies criptomonedes. Com a tal, diverses plataformes que accepten pagaments amb criptografia ara inclouen desenes de criptomonedes a les seves plataformes com a modes de pagament acceptables. Això, segons els experts en seguretat financera, crea possibles amenaces a la seguretat.

La necessitat de carteres criptogràfiques

Això ha provocat una insaciable necessitat de solucions segures per emmagatzemar i transferir actius de criptomoneda. Diversos gegants tecnològics liderats per PayPal, Apple, Samsung i Google han aconseguit dissenyar carteres mòbils a prova d’engany, que molts consumidors han adoptat amb una sensació de seguretat considerable. Tot i això, la seva experiència no cobreix les criptomonedes i això deixa un gran buit perquè les empreses criptogràfiques disruptives puguin capitalitzar.

Això ha donat lloc a un ràpid augment del nombre de carteres criptogràfiques que es llancen amb cadascun que busca oferir les millors funcions a preus raonables sense comprometre els protocols de seguretat..

Un dels jugadors més notables en aquest segment convincent del mercat de criptomonedes és Coin.Space, una cartera moderna de criptomonedes fundada per Jonathan Speigner el 2015. El creador d’aquesta innovadora cartera és un profund expert tècnic en seguretat, criptomoneda, mobilitat, computació en núvol i tecnologies relacionades. La cartera està dissenyada amb un enfocament especial per a inversors principiants en criptomoneda i persones sense compte bancari.

Coin Wallet vol suplir un buit en el sector bancari que ha estat explotat per l’aparició de solucions financeres descentralitzades. A la banca tradicional, moltes persones queden fora del sistema perquè no compleixen diversos requisits de coneixement del client (KYC) que han establert els bancs centrals. Això fa que sigui difícil ingressar una quantitat substancial de diners al sistema financer principal.

No obstant això, amb l’aparició de criptomonedes, la gent ara pot convertir les seves monedes fiduciàries invertint en bitcoins, ondulacions o altres criptomonedes populars. A continuació, poden emmagatzemar aquests actius en una cartera criptogràfica i veure com el valor creix, de vegades, més que la taxa de dipòsit mitjana que ofereixen els bancs tradicionals.

La resistència és inútil

Diverses institucions financeres han notat la insaciable demanda de carteres de criptomonedes i ara llancen les seves pròpies versions per intentar reclamar una part del mercat en ràpid creixement. Mastercard i Bank of America, amb seu als Estats Units, són algunes de les empreses notables que han fet aquest moviment. Al Japó, el gegant mundial de banca financera Rakuten també s’ha unit a la cua dels que llancen una cartera de criptomoneda.

Tanmateix, PayPal ha estat fins ara la peça que faltava en el viatge per assolir les carteres criptogràfiques. El gegant de pagaments en línia compta amb centenars de milions d’usuaris en línia, cosa que el converteix en el vehicle ideal per impulsar l’adopció de carteres criptogràfiques. Diverses persones que fan pagaments en línia prefereixen utilitzar PayPal a causa dels seus tallafocs de seguretat en línia en comparació amb l’ús d’una targeta de crèdit. Com a tal, quan el gegant de pagaments en línia va dir el mes passat que estava treballant per aportar capacitats de criptomoneda a la seva plataforma, diverses publicacions de mitjans van publicar històries que afrontaven la idea com un pas important cap a la presa de pagaments criptogràfics..

La companyia segueix els passos del gegant tecnològic Alphabet Inc., que també va anunciar a principis d’aquest any que la seva cartera de pagament de Google començarà a acceptar pagaments amb criptomoneda..

Camí endavant

Les carteres criptogràfiques tenen un enorme potencial al mercat de les criptomonedes. No són només un subconjunt, sinó un actor clau en allò que resulta ser una de les forces innovadores més pertorbadores des del començament del mil·lenni. Les carteres criptogràfiques s’uneixen a plataformes de préstec criptogràfic en línia, plataformes d’intercanvi de criptomonedes, plataformes de negociació de criptografia CFD, plataformes internacionals de transferència de diners i fins i tot sistemes de punt de venda (TPV).

Cada vegada són més populars al mercat perquè la gent cada vegada opta per transferir diners en forma de criptografia en lloc de moneda fiduciària. També opten per utilitzar sistemes de pagament de criptografia a causa de les taxes més baixes en comparació amb els serveis tradicionals de transferència de diners. Les empreses que inicialment van resistir la temptació d’abraçar la criptografia ara comencen a mostrar interès. Alguns d’ells com PayPal, sens dubte, jugaran un paper crucial a l’hora d’assumir els pagaments criptogràfics.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me