Els ICO es queden en cendra. Les fitxes d’utilitat recolzades en diners són les següents. [DYCO]

Els inversors minoristes mai no tindran accés a oportunitats de capital risc que puguin canviar la vida en empreses de renda variable. El capital risc ofereix oportunitats inigualables de creació de riquesa. No obstant això, cada vegada més, en el moment en què la propera gran empresa presenta una sortida a borsa, ja s’haurien obtingut els majors guanys.

Els guanys de 100x a 1.000x es troben a les primeres etapes de VC, no a la sortida a borsa.

Les primeres rondes de renda variable de bones empreses no són accessibles per als inversors minoristes.

El que els inversors minoristes tenen accés és el conjunt de fons propis rebutjats pels fons de capital inversió, els principals inversors àngel i els inversors institucionals. Els inversors minoristes com tu i jo ens quedem amb els rebuigs de VC.

Les escombraries.

Com eren diferents els ICO?

Les primeres vendes de tokens, anteriors a 2017, han fet que els seus inversors minoristes siguin rics amb rendiments de 100x a 1.000x i més enllà.

Però la pregunta fa una pregunta: per què aquestes grans oportunitats no van ser engolides per VC, àngels notables i institucions??

Aquests inversors vestits de platí eviten en gran mesura els tokens. Per tant, mentre els inversors minoristes només poden participar només en recursos propis primerencs d’escombraries, poden participar en ambdues vendes de fitxes bones i escombraries.

Tanmateix, a causa de l’èxit de les primeres vendes de fitxes, el 2017-18 va ser testimoni d’un augment massiu de les vendes de fitxes absolutes d’escombraries. Triar bones oportunitats equivalia a veure una agulla en un paller. Els estafadors, els projectes sense cap producte adequat o equips directament incompetents van aconseguir reunir capital. Al final, la majoria d’inversors es van quedar sense res, com passa amb el crowdfunding de capital.

La pols s’ha assentat

En l’actual conseqüència de la mania de l’ICO del 2017-18, el finançament per a les vendes de fitxes s’ha assecat principalment, tot i que l’interès pel finançament participatiu participatiu inexplicablement continua augmentant.

A més, els mitjans de comunicació han assegurat que la gent reconeix les criptomonedes com a oli de serp. Com a conseqüència, el finançament participatiu participatiu continua trobant noves víctimes, mentre que fins i tot les ofertes de fitxes d’alta qualitat no tenen interès. El problema és no que la gent no està interessada en les inversions en fase inicial, sí. El problema és que el marc actual amb el qual es realitzen les vendes de tokens es trenca.

Els ICO no funcionen perquè,


 • Cap responsabilitat de l’equip
 • No hi ha mesures de seguretat per als inversors

Això és igualment aplicable a les IEO, que tampoc no responsabilitzen l’equip ni ofereixen mesures de seguretat per als inversors.

Malgrat tot, no s’ha d’oblidar la gana per les inversions simbòliques en fase inicial i s’ha de fomentar a causa de les oportunitats que ofereix als inversors minoristes. El descontentament del mercat amb l’actual marc de venda de fitxes és justificable, entenedor i racional. Per tant, la necessitat d’un nou marc de venda de fitxes: Ofertes de monedes dinàmiques.

Què és una oferta dinàmica de monedes (DYCO)

Una venda de fitxes que tingui èxit, o bé els compradors de fitxes recuperaran els seus diners.

Un DYCO és la primera oportunitat d’inversió simbòlica inicial que crea un preu mínim al mercat secundari, oferint així una protecció negativa als inversors sense limitar-ne l’alça. També fa responsable l’emissor del testimoni, sense convertir-lo en un valor.

A més, tot i que actualment està dissenyat per a la venda de tokens, les seves implicacions es poden estendre fàcilment fins i tot al finançament col·lectiu de capital.

Com funciona un DYCO?

Una emissió d’ofertes de monedes dinàmiques s’emeten fitxes d’utilitat garantides amb diners. El 80% dels fons recaptats en un DYCO es destinen a la recompra de totes les fitxes dels titulars, si no estan satisfets amb la seva compra de fitxes.

Això dóna a tots els tokens DYCO un preu mínim.

El preu mínim és del 0,8x del preu de venda. El valor especulatiu i el valor d’utilitat d’aquest testimoni s’afegeixen a la part superior d’aquest preu. Les recompenses de token es realitzen als 9, 12 i 16 mesos després de l’esdeveniment de generació de tokens.

 • El novè mes, es reembossarà el 25% de les fitxes
 • El 12è mes, es reembossarà el 37,5% de les fitxes
 • El 16è mes, es retornaran 37,5 de les fitxes

Aquesta cronologia és d’importància crítica, ja que dóna a l’equip un temps crucial per demostrar la viabilitat del desenvolupament. Així, cada data de recompra actua com una fita en què s’ha d’avaluar el rendiment. 

 • Si l’equip no ho ha fet bé, els titulars reclamen una recompra.
 • Si el testimoni té un rendiment baix en les tres fites, els titulars reclamen una recompra.
 • Si un equip no és transparent, els titulars reclamen una recompra.

Es poden reclamar recompenses tot va vendre fitxes, eliminant així un projecte. D’altra banda, si un equip té un bon rendiment, com es reflectiria en l’apreciació del testimoni en arribar cada fita, els titulars no hauran de reclamar cap reembossament i, per tant, desbloquejaran una part dels fons destinats a les amortitzacions. s’utilitzarà per escalar el desenvolupament.

Característiques importants d’un DYCO

A. Token Burns

En un DYCO, només les fitxes comprades circulen fins a la darrera data de recompra. Això significa que un projecte passa per 16 mesos sense inflació.

En canvi, cada vegada que es realitza una recompra, es cremen les fitxes reemborsades.

Aquest mecanisme garanteix que totes les fitxes de persones que no tinguin confiança en el desenvolupament puguin sortir de la seva posició, fins que finalment els únics titulars siguin els autèntics creients del projecte.

Això significa que s’espera que els DYCO tinguin un subministrament net deflacionari. També vol dir que els equips que no són transparents, s’allunyen del seu full de ruta o simplement resulten incompetents acaben havent de recuperar la totalitat del subministrament en circulació, eliminant així el testimoni (i el projecte).

B. Mirall Flip

Com que cada testimoni es pot reclamar per a la recompra al 80% dels diners pagats durant el DYCO, cada testimoni s’admet amb un parell de preus al mercat secundari.

Això significa que si el preu de les fitxes de les borses cau mai per sota de 0,8 vegades, es poden comprar les fitxes per obtenir una reclamació de recompra per obtenir beneficis sense risc. Es tracta d’un canvi de mirall: els participants de DYCO poden guanyar diners si la fitxa puja o baixa.

Per exemple:

Suposem que es venen 10 fitxes per 1 $ cadascun. Si aquestes fitxes comencen a cotitzar en un intercanvi a 0,5 dòlars cadascuna, es poden comprar i es pot reclamar un reembossament per 0,8 dòlars per fitxa, cosa que permet una oportunitat d’arbitratge per guanyar 0,3 dòlars per fitxa sense risc.

Mirall Flip & Visualitzat mercat secundari

C. Un mercat secundari increïble

Atès que cada testimoni té un preu mínim, els participants del mercat secundari tenen incentius per participar en la liquiditat d’aquest testimoni. El mercat secundari inclourà:

 • Comerciants d’arbitratge
 • Comerciants FOMO
 • Participants de DYCO
 • Operadors basats en fonaments

Els comerciants d’arbitratge s’uniran per oferir liquiditat a les fitxes que caiguin profundament per sota del nivell de preus, ja que saben que els participants de DYCO acabaran volent-les per obtenir beneficis sense risc.

El DYCO té dates incorporades en què es pot esperar que es recuperin i es cremin els tokens. D’aquesta manera es redueix l’oferta i es torna a posar nou capital en mans del mercat secundari. Aquests esdeveniments han provocat històricament un augment de comerciants impulsats per FOMO. Els mateixos participants de DYCO estaran disposats a reclamar beneficis sense risc amb els flip mirror.

Iniciant una nova era de vendes de tokens

L’èxit o la devolució dels diners és el marc de venda de fitxes a Ofertes dinàmiques de monedes.

Els inversors minoristes poden accedir a les oportunitats de generació de riquesa que poden oferir les inversions en fase inicial alhora que tenen una protecció negativa, sense obstaculitzar el potencial alcista. Simultàniament, se’ls dóna el dret de decidir si un desenvolupament pot continuar o no, concedint així poderosos drets per responsabilitzar els equips sense convertir el testimoni en una seguretat.

El primer projecte que utilitzarà una oferta dinàmica de monedes s’anunciarà al maig

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector