Els 3 primers trucs simples per predir moviments de preus de criptografia a curt termini, DYOR

Qualsevol persona que hagi tingut experiència amb la indústria de les criptomonedes probablement ja hagi vist la volatilitat dels preus de les criptomonedes. Els preus es mouen amunt i avall, aparentment sense cap motiu, així com sense interrupcions.

Amb els preus de les criptomonedes constantment pujant i baixant, sembla impossible predir què passarà després. I, si no es pot predir els seus moviments, com es pot beneficiar mai del comerç criptogràfic?

La bona notícia és que, de fet, podeu predir què passarà amb els preus amb relativa precisió. La mala notícia és que només funcionarà per a canvis de preus a curt termini. Com abans, podeu aprendre a predir els moviments de preus en pocs minuts. Parlem de com podeu fer-ho.

Estratègies per predir moviments de preus de criptografia

Les criptomonedes són molt volàtils per diversos motius, un d’ells és el fet que no tenen cap actiu del món real que els avali i els doni valor. Podeu veure com les estables de moneda, en comparació, es mantenen perfectament estables gràcies al fet que estan avalades per monedes fiduciàries o altres actius que tenen un valor relativament fix.

Cryptos com Bitcoin no gaudeixen d’aquests avantatges i, per tant, els seus preus tendeixen a canviar molt fàcilment i es veuen afectats per gairebé qualsevol cosa. Per tant, per poder predir com canviaran, heu de vigilar:

1) Notícies

Les notícies tenen un paper important en el canvi de preus de les criptografies. Sempre que un projecte de criptografia fa notícies per qualsevol motiu, el seu preu tendeix a veure un canvi significatiu a curt termini. Tothom veurà les mateixes notícies i s’afanyarà a comprar algunes fitxes de l’esmentat projecte si la notícia és positiva. 

Seguiu Crypto NewsSeguiu Crypto News

Si és negatiu, és probable que aquells que ja tinguin algunes monedes s’afanyin a vendre-les per evitar perdre els diners, ja que esperen que el valor de la moneda baixi. En fer-ho, faran caure el preu amb les seves pròpies accions. Les notícies en si poden incloure qualsevol cosa, des d’un nou associació de projectes criptogràfics, canvis en la legislació, o fins i tot un individu influent dient alguna cosa sobre criptografia.

Per tant, si voleu saber què farà el preu, feu un seguiment de les fonts de notícies més influents.

2) Especulació

Es podria dir que la indústria criptogràfica és una indústria basada en l’especulació. Tothom que hi hagi passat algun temps ho pot confirmar, ja que el preu d’un actiu pot pujar o baixar simplement si hi ha prou gent que creu que pujarà o baixarà..

Els inversors especulatius entren en posicions curtes o llargues en funció d’aquestes expectatives i, en fer-ho, afecten els pensaments i expectatives dels altres. 

Una cosa similar pot passar amb les apostes criptogràfiques en plataformes com ara AlphaPlay. Es tracta d’una organització descentralitzada amb una forma de propietat col·lectiva. Com a tal, elimina el risc d’influència de factors humans en dependre de contractes intel·ligents a la cadena de blocs.

Mentrestant, la plataforma permet als seus usuaris apostar per la taxa de criptomoneda real i duplicar les seves apostes en 5 minuts. Tot i això, és un enfocament interessant i més emocionant que adoptar posicions tradicionals. Els preus són 100% justos, ja que les dades provenen de l’intercanvi líder mundial, Binance.

La plataforma també ha creat la seva pròpia moneda criptogràfica ALPHA ERC20, que està disponible per a la venda com a part de Alpha Gambling programa de fidelització fins al 8 d’agost de 2020. Els propietaris de tokens reben com a bonificació el 6% de la facturació de la plataforma. Al mateix temps, qualsevol persona pot guanyar fins a un 90% de la facturació com a premi i guanyar un 4% simplement jugant amb amics o referents. 

3) Moviments de monedes

Una altra manera de predir què passarà amb el preu de la criptografia és vigilar les quantitats de monedes que entren en borses. Això és relativament fàcil de fer mitjançant exploradors de blockchain i un compte de Twitter Alerta de balena ho fa constantment.

Si observeu com es mouen les monedes entre les carteres o si entren o no en borses, podeu saber si les balenes tenen previst comprar o vendre grans quantitats de monedes. Com que la majoria de la gent espera que les balenes tinguin una idea que no, seguiran el camí de les balenes. 

Moviments BTCMoviments BTC

Per tant, si una balena diposita una gran quantitat de BTC, tothom esperarà que el preu de la BTC baixi i el comencin a vendre. Una vegada més, en fer-ho, són (més sovint) els que provoquen l’accident. El mateix passa si la balena compra una gran quantitat de BTC, només aquesta vegada, el preu augmenta a mesura que tothom s’anima a BTC..

Així és com les balenes controlen i manipulen el mercat, però continuen sent útils per a aquells que estiguin interessats en treure profit dels canvis de preus.

Conclusió

Aquestes són algunes coses a les quals cal prestar atenció si voleu predir i beneficiar-vos dels moviments de preus de criptografia a curt termini. En essència, tot es basa en fer un seguiment del que passa a la comunitat criptogràfica i reaccionar-hi entre l’esdeveniment i la reacció del preu.. 

Si teniu la suficient confiança i rapidesa, podeu guanyar diners tot negociant criptografia d’aquesta manera. Però, com sempre, no invertiu més del que podeu perdre, ja que les coses sempre poden donar un gir inesperat. Així és amb la criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me