El 2019 és l’any de les ofertes de testimoni de seguretat (STO)?

En els darrers dos anys, les criptomonedes s’han convertit en un fenomen global. El món ha vist augmentar els cripto-milionaris i moltes empreses emergents s’han llançat al voltant d’aquest concepte. Les criptomonedes s’han convertit en una poma dels ulls per als inconformistes que volen canviar la nostra manera de veure els diners. Amb la dinàmica dels canvis empresarials i tecnològics, la gent busca utilitzar Internet per aprofitar al màxim les oportunitats.

Una altra gran cosa que s’espera que exploti el 2019 és STO (Security Token Offerings). Abans de la seva arribada, el mercat de criptomonedes estava governat per les ICO, especialment el 2017. No obstant això, l’any 2018 va registrar una disminució de l’atractiu ICO, ja que es va utilitzar en diverses estafes de gran perfil. Anem a bussejar profundament i analitzem les maneres en què canvia el mercat dels diners en línia.

La diferència entre ICO i STO

ICO és una abreviatura de l’oferta inicial de monedes, un terme que és famós al món de les criptografia. Els dies inicials per a aquestes monedes no eren totes roses; per tant, per ajudar a desenvolupar una xarxa de diferents monedes, es va introduir el concepte d’ICO. ICO tracta d’oferir unes quantes unitats d’una nova moneda en un intercanvi amb monedes conegudes com Bitcoin i Ethereum.

Inicialment, el concepte ICO es va enlairar i es va popularitzar el 2016. L’any 2017 es va referir a ICO i els inversors van dedicar molts diners en efectiu molt guanyats al concepte. A causa de la immensa confiança dels inversors, els estafadors van veure una oportunitat i van costar a la gent milions de dòlars. Aquesta estafa va resultar en la pèrdua de credibilitat de les ICO el 2018 i ara els inversors han recorregut a una altra forma de recaptació de fons: STO (Security Token Offerings). Les STO també són un enfocament de recaptació de fons, però aquesta vegada els prestadors de tokens estan sotmesos a normatives. És similar als valors que obtenen les persones mentre inverteixen en accions i bons.

L’ascens de les STO

Tot i que els ICO encara són habituals, hi ha una gran possibilitat que puguin baixar pel desguàs a finals del 2019, atesos els problemes que els plantegen. Mentrestant, a mitjans de 2019 s’aconsegueix que les STO dominin completament el mercat. Atès que la presència del govern no és la idea del blockchain, molts membres útils de la comunitat han intentat mantenir les coses sota control. Però com que aquestes persones no van poder afirmar la seva presència, els governs estan interessant-se ara a regular la criptomoneda.

La principal raó per la qual els reguladors s’han interessat a regular la criptomoneda és si s’utilitza com a seguretat o no. Molts projectes van dir que les seves monedes eren equivalents a les fitxes d’utilitat, cosa que no era així. La gent va invertir els seus diners pensant que obtindrà una rendibilitat, cosa que tampoc no va passar. La idea darrere de l’acord era que si el projecte s’enlaira i la moneda es converteix en un èxit, augmentarà el valor del valor, cosa que beneficiarà els inversors..

Què esperar el 2019?

Com que es diu que l’any 2019 és l’any de les OTC, aquí teniu un parell de coses que cal esperar:

  • A causa d’aquestes fitxes de seguretat, molts bancs i governs examinaran la cadena de blocs d’una manera acollidora. Tot i que és beneficiós per a la gent, hi ha la possibilitat que pugui suposar una amenaça per a tot el concepte de banca i la cadena de blocs pugui experimentar represàlies i
  • L’augment de les OTC també pot ajudar amb el mercat de recaptació de fons. Inicialment, els ICO s’utilitzaven per al finançament col·lectiu i la recaptació de fons, però aquesta tendència podria canviar a STO. La gent que inverteix a través d’ICO sabent que pot ser una estafa, imagina’t quant invertirà la gent quan sap que està avalada per la seguretat.

Cal assenyalar que, tot i que les STO són ​​segures, els inversors hauran de tornar a confirmar per evitar les estafes. A més, mentre inverteix, cal tenir en compte que invertir a través d’EST que l’equip sigui nou al mercat augmenta les possibilitats de pèrdua.

Són els ICO per sempre?

Com que és probable que la tendència STO substitueixi la de les ICO aquest any, la pregunta “Els ICO han desaparegut per sempre” continua sense resposta. Per respondre-hi, primer ens hem d’adonar que les STO no són un substitut de les ICO. Seguirem veient una gran varietat de projectes que s’executen en ICO, ja que l’ús de fitxes d’utilitat no s’esvairà el 2019. Però l’ús de STO només serà cada vegada més fort.

Des que el món s’ha convertit en un poble global: gràcies a Internet s’han desenvolupat molts nous models de negoci en línia. Imagineu els empresaris que tenen el seu lloc web empresarial i que es poden moure lliurement sabent que la seva presència en línia es farà càrrec dels clients. Com a propietari d’una empresa, és millor que deixeu de preguntar-vos com crear un lloc web empresarial de forma gratuïta i de fet comença a fer-ho. Accediu al món del màrqueting en línia i les estratègies empresarials. Deixeu-me assegurar-vos que continuar amb un lloc web empresarial és el millor que pot passar al vostre negoci el 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me