Com executar el vostre propi Exchange.

Durant diversos anys, monedes virtuals com Bitcoin s’han consolidat com un vehicle d’inversió essencial per a inversors individuals. La volatilitat de les criptomonedes ofereix als comerciants de criptografia moltes oportunitats comercials. Així, les divises digitals s’han popularitzat cada vegada més en les estratègies de negociació de les persones que desitgen diversificar les seves carteres i millorar el seu rendiment comercial..

Avui en dia, hi ha dos mètodes per treure profit del mercat de criptomonedes:

 • Compra criptomonedes en una plataforma d’intercanvi per guardar-les en una cartera de criptomonedes en línia o fora de línia
 • Intercanvieu aquests actius financers mitjançant CFD directament en una plataforma de negociació

Un dels temes principals el 2019 va ser l’aparició de les finances descentralitzades (DeFi), un nou tipus de finançament executat en protocols sense confiança (“confiables”) sense la necessitat d’intermediaris financers..

Avui en dia, els usuaris de criptomonedes de tot el món poden fer ús dels serveis financers tradicionals com el crèdit, el préstec, el comerç i la inversió d’una manera descentralitzada i transparent. Tot el que necessiteu és una connexió a Internet i una cartera criptogràfica.

El 2020, s’espera que aquest nou segment de mercat continuï creixent.

Defi finançament descentralitzat

DeFi va sorgir per revolucionar la manera de fer els pagaments, donant més llibertat, governança i seguretat a la població mundial (Imatge: Medium / Vladislav Shabanov)

L’auge de DeFi

Bitcoin va ser la primera implementació de DeFi. Ha permès als usuaris realitzar transaccions financeres amb altres persones sense la necessitat d’intermediaris financers a l’era digital. Bitcoin i criptomoedas com van ser la primera onada de DeFi. La segona onada va ser impulsada per la cadena de blocs DeFi, Ethereum, que va afegir una altra capa a la seva cadena de blocs de programabilitat. Ara, a principis del 2020, les persones (i les empreses) poden contractar, concedir, negociar, invertir, cobrir i emmagatzemar criptografia criptogràfica “sense confiança” gràcies al nombre creixent d’aplicacions DeFi a la xarxa Ethereum. Segons les dades recopilades per DeFi Pulse, l’equivalent en dòlars nord-americans dels protocols DeFi va créixer de 293 milions de dòlars al gener a més de 687 milions de dòlars a finals de desembre de 2019. Utilitzant aquesta mètrica com a referència per estimar el valor del mercat DeFi , podem veure que aquest sector va explotar el 2019 i va créixer més del 130%.

Per què intercanviar criptomonedes amb CFD?

A diferència de les plataformes d’intercanvi de criptomonedes que us permeten canviar els vostres euros per criptomonedes que podeu conservar el temps que vulgueu a la vostra cartera virtual, els avantatges de negociar criptomonedes amb CFD són més grans, especialment per a aquells que vulguin aprofitar els canvis ràpids de preus.

Però què és un CFD de totes maneres?

Un CFD, Contract for Difference en anglès o Contrat Pour la Difference en francès, és un tipus de producte derivat. Per tant, és un instrument financer la valoració del qual depèn d’un altre instrument anomenat “subjacent”. En utilitzar un CFD, mai no en sou el propietari. Només invertiu en la variació del seu preu entre l’obertura i el tancament del contracte.

Avantatges de negociar monedes criptogràfiques mitjançant CFD

 • Inversions alcistes i baixistes: guanyeu aprofitant la pujada però també la caiguda dels preus de les criptomonedes
 • Apalancament: aprofiteu el comerç de marge i el palanquejament que augmenta la vostra exposició al mercat
 • Alta volatilitat: aprofiteu al màxim la volatilitat del mercat de criptomonedes
 • Millor liquiditat: obteniu millors preus i uns temps de transacció més curts, cosa que us permetrà augmentar el vostre rendiment gràcies a una millor liquiditat
 • Sense criptomoneda: eviteu el risc de pèrdues, robatoris i atacs cibernètics associats a l’emmagatzematge de les vostres criptomonedes en una cartera, ja que no teniu fitxes amb CFD
 • Horaris comercials flexibles: operar en un mercat de 24 hores
 • Entorn regulat i segur: gaudiu d’un entorn de negociació segur i regulat amb proteccions com a operador privat contra el saldo negatiu
 • Es requereix un capital inicial baix: comenceu a negociar CFD de criptomoneda amb un capital relativament baix (dipòsit mínim de 100 EUR a Admiral Markets)
 • Podeu preferir mantenir criptomonedes en els casos següents:
 • si el vostre objectiu és participar en aquesta revolució monetària i mantenir fitxes per utilitzar-les més endavant
 • si es pot permetre el luxe de pagar el valor total de la criptomoneda
 • si teniu temps per investigar el millor lloc per comprar criptocurrency i la forma més segura de conservar els vostres tokens. Trobar la millor cartera de criptomoneda és essencial per a la seguretat dels vostres fons perquè no estiguin exposats a ciberatacs.
 • si no teniu por d’oblidar les vostres claus privades per accedir a les vostres fitxes. De fet, si els perdeu, si us els roben o si els oblideu, perdreu les inversions en criptomoneda per sempre.
 • si no teniu cap problema en utilitzar intercanvis de criptografia no regulats que poden imposar límits de compra, venda o retirada
 • si el vostre horitzó d’inversió és a llarg termini i només a l’alça

Ara arriba Bustex.io amb les millors opcions per a la massa. Burstex.io és el primer intercanvi de criptografia propietat de la gent al món que es construeix sobre la cadena de blocs Burst. No està clar què significa? Mostra que ara Burstex és propietat dels accionistes. Són els mateixos accionistes que reben els beneficis de la negociació recaptada, les quotes de cotització i la retirada. T’interessa, doncs, ser accionista i participar en el procés de negociació? És fàcil. El testimoni oficial de Burstex anomenat BEX ja es va llançar el 15 de juny de 2020. Participar a Burstex us convertirà automàticament en accionista. Què estàs esperant, doncs? Aneu amb el millor! Ves a Burstex! Seràs literalment executant el vostre propi intercanvi allà!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me