Com comprar Bitcoin amb PayPal?

A mesura que passa el temps, es fa més evident que el bitcoin és una inversió molt lucrativa. Des que llegiu aquest article, és probable que ja hàgiu estat pensant en la inversió en criptomonedes. No obstant això, en comprar bitcoins per primera vegada, és bo optar per mètodes bancaris tradicionals que us permetin convertir el vostre fiat en criptografia directament. La forma més ràpida, senzilla i accessible de fer-ho és comprant bitcoins amb targetes de crèdit. Tot i això, per a aquells que vulgueu una mica més de tranquil·litat i seguretat quan us aventureu a un nou món de finances, és possible que vulgueu comprar bitcoins amb PayPal.

Amb 20 anys d’experiència en transaccions en línia i assegurances i seguretat addicionals, es converteix en un acompanyant ideal per derivar-se en aquest món desconegut del qual potser no coneixeu gaire, per la qual cosa és possible que vulgueu equivocar-vos amb la prudència. El problema és, però, que aquesta opció limita dràsticament les vostres opcions, ja que pocs intercanvis de criptomonedes accepten aquest mètode de pagament. Aquí és on entrem: hem compilat una llista dels millors llocs per comprar bitcoins amb PayPal, de manera que si fer trieu aquesta opció, si més no, podeu escollir una de les poques plataformes provades i de confiança.

eToro

eToro és un servei d’intercanvi amb múltiples facetes que us permet comprar nombroses opcions d’inversió diferents, incloses accions, productes bàsics, divises i, per descomptat, criptomonedes. Podeu trobar una ressenya detallada aquí a Cryptimi. Pel que fa al comerç de criptomonedes, el lloc us permetrà comprar bitcoins amb PayPal mitjançant el seu servei i, per tant, us permetrà retirar-vos del terreny i ingressar entre 50 i 10.000 dòlars al mes, cosa que és suficient per a inversors per primera vegada..

Això us hauria de fer començar, però el problema del seu servei és que no podeu vendre aquells bitcoins que hauríeu adquirit directament al seu lloc web, de manera que els haureu de traslladar a un altre lloc per poder seguir negociant un cop comprats. Si el vostre pla és HODL, eToro encara pot complir aquest propòsit, ja que encara us permeten tornar-los a vendre més endavant a canvi de monedes fiduciàries.

Paxful

Treball intel·ligent com a plataforma de negociació entre iguals. Això significa essencialment que actua com a mediador entre vosaltres, la persona que vol comprar bitcoin i algú que vol vendre bitcoin. Opera una política d’usuari inclusiva que significa que qualsevol persona de qualsevol regió pot accedir-hi i utilitzar els seus serveis per comprar i vendre bitcoins a través de PayPal. Això vol dir que des d’on estigueu llegint això, ja podeu iniciar la sessió i gaudir dels avantatges del seu servei amb facilitat.

Un cop us hàgiu registrat al seu servei i hàgiu verificat el vostre compte, el servei és molt senzill i només heu de registrar el vostre compte de PayPal al seu lloc i, a continuació, navegar pel seu servei per als venedors que apareixen a la llista fins que en trobeu un adequat. És en aquest moment quan els beneficis realment brillen ja que us unireu a un xat amb el venedor amb qui podreu negociar els preus. Un cop resolt el tracte, el comprador alliberarà els bitcoins, que Paxful retindrà durant mitja hora assegurant-se que no es produeixi cap joc brut. Teniu aquest temps per liquidar el pagament mitjançant Paypal, que no cobra cap taxa de Pax i us ofereix xifratge SSL de 256 bits per garantir la seguretat.

LocalBitcoins

Aquest és un altre servei de negociació de bitcoins entre iguals que us permet connectar-vos amb altres usuaris de la vostra àrea local i després comprar-lo directament a la gent, en lloc de comprar-lo a una plataforma d’intercanvi de tercers. De fet, és un dels serveis més antics i de confiança del món de la criptomoneda, sense oblidar que per a la majoria dels seus serveis és completament gratuït.

Degut a la naturalesa de LocalBitcoin, us ofereix l’opció de comprar bitcoins amb PayPal, així com l’opció de comprar Ripple, Ethereum i molts altres tokens principals directament amb el vostre compte de PayPal. Al nostre parer, LocalBitcoins seria l’elecció ideal per a inversors per primera vegada gràcies a tots els motius que hem esmentat anteriorment i a la millor opció per comprar bitcoins amb PayPal al mercat..

Aquests són només 3 dels millors intercanvis de criptomonedes que hi ha, idealment són els millors per començar, però encara podeu consultar-ne la totalitat. llista dels millors intercanvis de criptomonedes per tal d’escollir el més adequat on comprar bitcoins amb Paypal amb facilitat i iniciar la vostra carrera comercial bitcoin!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me