Com començar una carrera professional en tecnologia Blockchain?

Els darrers anys han vist l’alba d’una nova era que s’ha inspirat en l’evolució d’una tecnologia sense precedents anomenada tecnologia Blockchain. Quan sentiu el terme blockchain, què és el primer que us ve al cap? Bé, la majoria de nosaltres podríem vincular blockchain a criptomonedes, com Bitcoin i Etherium. Si bé és cert que blockchain es va desenvolupar per primera vegada per tenir en compte Bitcoin, la criptomoneda més popular, també té altres usos que la majoria de la gent no coneix.

Què és la tecnologia blockchain?

Per a aquells que no saben què significa blockchain, és una base de dades distribuïda que pot emmagatzemar qualsevol tipus de registre. El millor és que els usuaris només poden editar les parts que posseeixen, cosa que fa que la tecnologia sigui molt segura. Tot i que és segur, també és transparent, ja que qualsevol persona amb accés pot veure el que s’emmagatzema. La tecnologia Blockchain, que es va desenvolupar per protegir les criptomonedes, s’ha expandit ara més enllà del sector financer i moltes indústries estan explorant com l’aprofitament del blockchain els podria ajudar. A continuació, es mostren alguns casos en què s’utilitza la tecnologia blockchain:

 • S’utilitza per guardar registres digitals.
 • S’utilitza en la gestió de dades interorganitzatives.
 • Utilitzat pels reguladors de la borsa per autoritzar transaccions mitjançant el règim de compliment.
 • Les institucions financeres l’utilitzen per a pistes d’auditoria.
 • S’utilitza com a plataforma per a la contractació intel·ligent.

Per què escollir una carrera a blockchain??

L’acollida activa de la tecnologia blockchain en diversos sectors industrials ha estat fonamental per fer popular el blockchain. També ha creat moltes oportunitats laborals per a les persones que poden treballar amb la tecnologia. Segons els informes d’Upwork, un lloc web autònom mundial, blockchain apareix a la primera posició de 20 habilitats de creixement més ràpides en tasques de millora.

Un altre estudi de TechCrunch va trobar que les carreres relacionades amb el blockchain augmenten ràpidament i són la segona opció de carrera que creix més ràpidament al mercat laboral. Tot i que cada vegada hi ha més oportunitats en la tecnologia blockchain, pot ser segur dir que segueix sent una nova trajectòria professional. Tot i això, a causa dels avenços tecnològics, potser no estaria malament dir que la cadena de blocs és una tecnologia revolucionària que pot conduir el futur. Per tant, és el millor moment per aprendre sobre la tecnologia i començar el vostre carrera a blockchain això demostra moltes promeses per al futur.

Com començar la seva carrera en tecnologia Blockchain?

Ara que ja coneixeu la tecnologia blockchain, els seus usos i el nombre d’oportunitats que pot proporcionar, és possible que vulgueu fer una carrera a la indústria blockchain. Bé, si aquest és el cas, a continuació s’explica com podeu començar la vostra carrera a blockchain:

 • Formeu-vos en tecnologia blockchain

Com que la tecnologia blockchain encara és molt nova, les persones que busquen una carrera professional en aquesta tecnologia hauran d’entendre els matisos de la tecnologia. La millor manera de fer-ho és millorant contínuament les vostres habilitats i, com que blockchain també evoluciona ràpidament cada dia, és fonamental estar al dia de totes les actualitzacions i avenços recents en el camp. Per tant, pot ser una bona idea educar-se en la tecnologia i els seus matisos. Aquí teniu les coses que necessiteu per formar-vos per començar la vostra carrera a la indústria de la cadena de blocs.

 • Comprendre els fonaments de la tecnologia blockchain

A diferència d’altres tecnologies que prosperen avui en dia, el blockchain inclou una proposta de valor única. Per tant, la comprensió bàsica de blockchain és fonamental per començar la vostra carrera professional. Cal conèixer les característiques de la tecnologia blockchain, inclosos els contractes intel·ligents, la descentralització i Daps, que són essencials per iniciar una carrera a la indústria blockchain..

La millor manera d’aprendre els fonaments és optar per un curs de formació en certificació de blockchain. A més, els cursos de certificació són millors que optar per una educació formal que requereixi assistir a classes regularment.

 • Formeu-vos en criptografia

A mesura que el món passa d’una esfera més física a una esfera digital, la criptografia ha esdevingut més significativa. Blockchain depèn en gran mesura de la criptografia per facilitar la protecció dels actius digitals, que és una de les coses més importants que fa la tecnologia del llibre major distribuït. Per tant, formar-se en criptografia us proporciona un avantatge per entrar a la indústria de la cadena de blocs. Podeu aprendre criptografia a través de diversos cursos de certificació en línia disponibles avui.

 • Obteniu coneixements sobre la teoria de la computació distribuïda i el seu funcionament

Avui la seguretat i la fiabilitat s’han convertit en els dos factors més importants que tenen un impacte en les organitzacions, els usuaris i el món en general. Hi ha hagut molts estudis per trobar una solució que pogués proporcionar seguretat i fiabilitat, i la informàtica distribuïda ha aparegut com una de les possibilitats. Sens dubte, ha ajudat el blockchain a ser segur, ràpid i fiable. Tot i que la informàtica distribuïda està lluny de ser una pràctica refinada, és important que en conegueu, ja que us pot ajudar a desenvolupar solucions als problemes que pugueu trobar en el futur..

 • Uniu-vos a la comunitat blockchain

La criptomoneda i el blockchain tenen moltes comunitats d’èxit que promouen la nova tecnologia alhora que ajuden al seu creixement i popularitat. Avui en dia podeu trobar nombrosos projectes de criptomonedes que funcionen com un mecanisme de formació en el lloc de treball per als estudiants que aprenen i estudien tecnologia blockchain. Podeu utilitzar aquests projectes per perfeccionar les vostres habilitats en la tecnologia blockchain, que també us proporcionarà l’oportunitat de connectar-vos en xarxa i relacionar-vos amb les persones que ja treballen al camp. És una manera fantàstica de conèixer més sobre la indústria del blockchain i com es pot iniciar la seva carrera professional.

 • Creeu el vostre propi camí professional de blockchain

No cal dir que actualment hi ha moltes oportunitats laborals a la indústria de la cadena de blocs i hi haurà més oportunitats a mesura que passi el temps. Tanmateix, la feina no és l’únic que té la tecnologia blockchain. Pot proporcionar una gran oportunitat a les persones que estudien tecnologia per crear el seu propi camí professional.

Aquí teniu, aquestes són algunes de les millors maneres que us poden ajudar a començar la vostra carrera a la indústria del blockchain. Sens dubte, el futur ofereix moltes oportunitats interessants per a les persones que coneixen i treballen en la indústria del blockchain. Per tant, pot ser correcte dir que ja és hora que persegueu aquesta tecnologia i que aprofiteu les oportunitats que us apareixen amb les dues mans..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me