Com afegir liquiditat a l’agrupació de liquiditat Uniswap: una guia pas a pas

En aquest article, us guiarem sobre com afegir liquiditat a l’agrupació de liquiditat Uniswap. Vam publicar un informe anterior que descrivia els principals proveïdors de fons de liquiditat. Aquí, coneixereu un dels proveïdors de liquiditat coneguts; Agrupació de liquiditat Uniswap. Més enllà d’una introducció, coneixereu la guia pas a pas sobre com afegir i eliminar liquiditat a Uniswap. 

Al mateix temps, comencem amb algunes presentacions. Encara que el primer Mercat DeFi Bancor ha permès agrupar la liquiditat a través de fabricants automatitzats, des de llavors Uniswap ha esdevingut més popular. Igual que altres mercats descentralitzats, opera un protocol de liquiditat de codi obert a Ethereum. 

El contracte intel·ligent Uniswap està escrit a Llenguatge de contracte intel·ligent Vyper. Permet la descentralització, la resistència a la censura, la seguretat i la utilitat sense permisos. Des del llançament d’Uniswap V1 el 2018, s’ha convertit en el més popular d’Ethereum intercanvi de market maker (AMM). 

Uniswap té un protocol dedicat i descentralitzat per a la provisió automatitzada de liquiditat per a parells de comerç de tokens Ethereum. Cada parell de negociació Erc-20 a Erc-20 té un contracte intel·ligent dedicat que reserva reserves de cada testimoni. Aquest contracte intel·ligent també controla com es poden canviar les reserves. Tant vosaltres com qualsevol persona podeu convertir-vos en proveïdor de liquiditat dipositant fitxes en un contracte intel·ligent i rebent fitxes de pool a canvi. 

Aquests testimonis agrupats fan un seguiment de la quota de les reserves totals del proveïdor de liquiditat. Les fitxes de pool també es poden negociar per l’actiu subjacent en cada moment. El protocol Uniswap és per a la provisió automatitzada de liquiditat per als tokens compatibles amb Ethereum, ERC-20. És el protocol de contracte intel·ligent que manté les reserves de tokens i determina les coses que es poden modificar. 

El fons de liquiditat Uniswap

Ara parlem del grup d’Uniswap Liquidity. Discutirem com funcionen i si és adequat per a tothom o per a un grup determinat de persones. Uniswap és un intercanvi ERC-20 descentralitzat, però no està dissenyat només per a tokens; també admet Ethereum. També podem veure Uniswap com un protocol d’intercanvi que us permet intercanviar fitxes ERC-20 sense confiança.

L’agrupació de liquiditat Uniswap recopila fitxes en un model de contracte intel·ligent i els usuaris operen amb l’agrupació de liquiditat. A Uniswap, tu o qualsevol persona podeu canviar fàcilment fitxes; afegiu fitxes a un grup per guanyar algunes taxes. També podeu llistar un testimoni a Uniswap. 

El millor de la plataforma Uniswap és que podeu canviar fàcilment Ethereum per qualsevol testimoni ERC-20. Aquest intercanvi es produeix de manera descentralitzada. No teniu relació amb cap empresa, no hi ha cap KYC implicat 

L’intercanvi i no hi ha cap intermediari que faciliti aquestes transaccions. 

Les plataformes centralitzades contenen els vostres diners i us cobren per mantenir-los, però la plataforma Uniswap és el contrari. Uniswap és un intercanvi descentralitzat on sempre teniu un control complet dels vostres diners. Un cop inicieu una transacció, traieu immediatament els diners de la cartera i els torneu a col·locar en un altre format. Així garanteix que no hi hagi censura. 

Rendiment de l’agricultura a Uniswap

La producció agrícola us permet guanyar més diners amb els vostres actius criptogràfics. Per fer-ho, heu de convertir-vos en proveïdor de liquiditat. Uniswap us permet convertir-vos en proveïdor de liquiditat. 

Tarifes Uniswap

Al mateix temps, en registrar-se a la plataforma, compartiu el 0,3% de les comissions de transacció a les agrupacions. Per tant, si proporcioneu, diguem-ne, un 40% de liquiditat al fons de liquiditat, guanyareu el 40% de la comissió de transacció.

Tot i això, podeu fer un seguiment de la quantitat que guanyeu. Per fer-ho, només heu de crear un compte aquí

Fer un seguiment dels vostres guanys és tan senzill com el següent: 

1. Registreu-vos a la pàgina web Uniswap per introduir la vostra adreça que es mostra. 

uniswap

2. Feu clic a “Analitza el ROI” del sistema per processar la vostra posició de liquiditat i mostrar-les a la taula resum.

uniswap

3. Seguiu fent clic a l’adreça i veureu el ROI i altres KPI.

uniswap

Com funciona Uniswap Liquidity Pool

Anirem més enllà per explicar la funcionalitat de l’agrupació de liquiditat Uniswap. Els grups de liquiditat són una agregació de tokens en contractes intel·ligents. En aquest grup de liquiditat, hi ha prou fitxes ERC-20 per canviar, enviar i agrupar amb un altre. Cal destacar que Ethereum serveix de conducte. 

Grup de liquiditat UniswapUniswap Liquidity Pool funciona | Font: Uniswap

Això significa que l’agrupació conté un gran nombre de fitxes Ethereum i altres ERC-20 a la borsa Uniswap. Per tant, podeu crear un nou parell d’intercanvi en un nou grup de liquiditat per a qualsevol testimoni que trieu. Al mateix temps, està totalment obert a tothom.

Per exemple, podeu formar part del Grup de liquiditat ETH / DAI. Haureu de fer un valor igual d’Ethereum i del testimoni ERC-20 amb el qual vulgueu participar. Si vull unir-me a l’ETH / DAI a les agrupacions de Liquiditat Uniswap, heu de tenir la quantitat exacta de DAI i Ethereum simultàniament. Per tant, quan algú entri i decideixi canviar DAI a Ethereum a Uniswap, la seva liquiditat quedarà registrada. 

Tanmateix, podeu tenir-ne un pèrdua impermanent. Això passa quan els vostres diners s’inclinen cap a Ethereum o DAI. Mentrestant, l’impermanència depèn del comerç que s’hagi de fer en aquell moment. 

Si algú vol intercanviar Ethereum a canvi de DAI, la seva liquiditat DAI es pot reduir mentre augmenta la liquiditat Ethereum. Si el vostre DAI baixa un dòlar, el vostre Ethereum hauria de pujar pel mateix marge. Aquesta és la manera com funciona el grup de liquiditat Uniswap. 

Llegiu també: les 10 millors piscines de liquiditat DeFi

Com fer una producció agrícola a Uniswap V2

Veureu botons “que es poden fer clic” com a Intercanvi, Enviament i Agrupació a la plataforma d’intercanvi. El “pool” és on podeu afegir liquiditat, eliminar liquiditat o crear el vostre parell d’intercanvi. Uniswap està dissenyat perquè pugueu afegir o eliminar el conjunt de liquiditat de la plataforma. Us explicarem com podeu dur a terme aquestes tasques sense tenir problemes al llarg de la línia.

uniswap

Veureu botons que es poden fer clic com ara Intercanvi, Enviament i Agrupació a la plataforma d’intercanvi. El “pool” és on podeu afegir liquiditat, eliminar liquiditat o crear el vostre parell d’intercanvi. Uniswap està dissenyat perquè pugueu afegir o eliminar el conjunt de liquiditat de la plataforma. Us explicarem com podeu dur a terme aquestes tasques sense tenir problemes al llarg de la línia.

Com es crea un pool de liquiditat a Uniswap V2

Crear un conjunt de liquiditat és similar a crear el vostre propi intercanvi. Això us permet controlar les vostres fitxes. A continuació, es detallen els passos per crear un grup: 

1. Comenceu visitant el lloc web.

2. Quan aparegui una finestra emergent de notificació de Metamask, feu clic al botó Confirma per connectar Uniswap al vostre compte.

3. Feu clic a la pestanya Pool. 

eth

4. Aneu al menú desplegable i seleccioneu “Crea intercanvi”. Això podria significar la creació d’un intercanvi.

5. Copieu l’adreça del contracte del vostre testimoni (per exemple, d’Etherscan). 

6. Enganxeu l’adreça al camp Adreça del testimoni i seleccioneu-la al menú desplegable. 

7. Feu clic al botó “unir-se a la piscina”. 

8. Es mostra la finestra emergent de notificacions de Metamask, feu clic al botó Confirma

Com afegir liquiditat a l’agrupació de liquiditat Uniswap

Abans d’afegir un conjunt de liquiditat, a continuació es detallen els passos a seguir. Més encara, hi ha requisits bàsics, per exemple; MetaMask o altres bitllets i fitxes de Web3. Al mateix temps, podeu trobar els passos aquí; 

1. Tot el que heu de fer és iniciar sessió al lloc d’Uniswap (https://uniswap.exchange). Quan hàgiu acabat, feu clic a “Unir-se al grup” per navegar per la interfície per afegir liquiditat.

uniswap

2. Cerqueu agrupacions. Per exemple, podeu preferir TEND, KIMCHI, Dai o qualsevol altre grup.

ROI d'Uniswap

3. A continuació, podeu fer clic a “afegir liquiditat” situat al costat esquerre just a sobre del camp de dipòsit. Uniswap us mostrarà el saldo que trobareu a les carteres connectades (Eth i altres fitxes ERC-20). També veureu el tipus de canvi i la quota del fons de liquiditat. 

uniswap

4. Després d’introduir el valor ETH o DAI, Uniswap omplirà automàticament l’import correcte dels altres actius en funció del tipus de canvi actual. 

5. Podeu fer clic als detalls de la transacció per veure més informació, com ara el nombre de fitxes de liquiditat que estareu inventant. Els detalls també vindran amb el valor de les fitxes que vulgueu encunyar. 

6. Ara feu clic al botó blau “afegir liquiditat”. Si utilitzeu la cartera MetaMask, podeu ajustar el gas i fer clic a “confirmar”. La imatge adjunta mostra el nombre de fitxes Dai. 

uniswap

7. Un cop s’hagi confirmat la transacció a Ethereumblockchain, haureu acabat la tasca. Veureu els vostres saldos ETH i DAI actualitzats i la vostra quota del conjunt de liquiditat total del parell de negociació. 

uniswap

Com eliminar la liquiditat al fons de liquiditat Uniswap

eliminar la liquiditat

Abans de poder eliminar liquiditat a Uniswap, feu clic a “agrupar” i, a continuació, al parell que heu proporcionat liquiditat

 1. Feu clic a “Elimina liquiditat” a la interfície DEX
 2. Seleccioneu la quantitat de liquiditat que voleu retirar de les agrupacions de Liquiditat Uniswap
 3. Confirmeu l’eliminació
 4. Confirmeu la transacció
 5. Continueu amb la confirmació final

Conclusió

Esperem que aquesta guia us sigui de gran ajuda i us ajudi a decidir si les agrupacions de Liquiditat Uniswap són adequades per a vosaltres. Podeu decidir provar-ho amb una petita quantitat com vulgueu; és la vostra elecció. 

Preguntes freqüents

Què són els fons de liquiditat??

Són grups de fitxes tancats en un contracte intel·ligent per facilitar la liquiditat. Normalment, la funció de les agrupacions de liquiditat és permetre als comerciants negociar els seus actius digitals mentre obtenen recompenses sobre les seves participacions en actius. 

Què és Uniswap V2?

Uniswap V2 és la iteració i millora d’Uniswap V1. inclou la característica següent; 

 • ERC20 / ERC20 Parells
 • Oracles de preus
 • Intercanvis de Flash
 • Arquitectura bàsica / auxiliar
 • Millores tècniques
 • Camí cap a la sostenibilitat
 • Detalls de Testnet i de llançament

Diferència entre Uniswap V2 i V1?

Uniswap V2 és simplement una millora de V1. mentre que Uniswap V1 es basa en la cadena de blocs Ethereum, la V2 és una cadena de blocs independent. 

El V1 uniswap requereix que els proveïdors de liquiditat dipositin un valor equivalent a ETH per cada testimoni que afegeixin a un grup. mentre que Unswap V2 està implementant dipòsits de liquiditat ERC-20 / ERC-20.

Com guanyar diners amb les piscines Uniswap?

Podeu guanyar diners com a proveïdor de liquiditat a Uniswap. Per exemple, per la seva inquietud liquiditat, obteniu un 0,3% del fons. 

Com es calcula la liquiditat de l’agrupació?

Ús X * Y = K per determinar la liquiditat del grup. X, Y i K representen el valor de ETH, el testimoni ERC-20 i la Constant respectivament. L’equació anterior representa la demanda i l’oferta del testimoni ETH / ERC-20 i l’utilitza per equilibrar el preu del testimoni agrupat. 

Com trobar la piscina més rendible?

Per obtenir agrupacions més rendibles, tingueu en compte els volums, el ROI de l’agrupació, etc. per fer-ho, comproveu aquí

Quins són els riscos de liquiditat?

 • Pèrdua per deteriorament,
 • honoraris i
 • possibles errors de contracte intel·ligent. 

Comparteix les teves preguntes i contribucions mitjançant el quadre de comentaris que apareix a continuació. 

Llegiu també:

 • Top 10 de plataformes de préstec DeFi el 2020
 • S’ha explicat el préstec Flash DeFi: préstecs criptogràfics sense garantia

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me