A continuació s’explica per què els nous comerciants de criptomonedes solen lluitar per guanyar diners

Tot i ser una de les indústries més rendibles de tots els temps, els comerciants en criptomoneda en potència sovint perden diners quan entren al mercat per primera vegada. Depenent de la plataforma utilitzada, s’estima que fins al 95% dels nous comerciants de criptomonedes perden diners, principalment a causa d’errors que es podrien evitar fàcilment amb el coneixement i la preparació adequats.

Si us trobeu en aquesta posició o teniu previst començar a negociar criptomoneda aviat, això és el que heu de saber abans d’obrir el vostre proper comerç.

Emocions i excuses a la vorera

“En definitiva, la rendibilitat constant es redueix a triar entre les molèsties que sents quan segueixes el teu pla i la voluntat de deixar-te capturar (i governar) per les teves emocions”, va dir Yvan Byeajee al seu llibre “L’essència de la psicologia comercial en un habilitat ‘.

Tot i que aquesta cita s’adreçava a comerciants de mercats tradicionals com divises, renda variable i els seus derivats, també és vàlida per als inversors en criptomonedes, que sovint utilitzen les seves emocions com a base per a la presa de decisions, en lloc dels fets freds i difícils. Malauradament, aquesta estratègia (o la manca de) poques vegades dóna els seus fruits a la llarga i és un dels principals motius pels quals els comerciants de criptomonedes amb menys experiència poden acabar en vermell..

Si bé és cert que molts moviments del mercat de criptomonedes estan impulsats per canvis bruscs en el sentiment dels inversors i que aquests canvis sovint es poden predir amb molta antelació (en alguns casos), molts comerciants solen quedar atrapats per la mateixa bala sentimental i desenvolupar fitxers adjunts il·lògics. els actius que comercien. Això pot provocar que els inversors es mantinguin en actius que no tinguin possibilitats realistes de veure una recuperació, que tanquen el seu capital, i potencialment condueixen a una espiral on es neguen a assumir les seves pèrdues abans i acaben perdent molt més del que necessitaven..

Eviteu les caigudes a la vora del penya-segat establint un stop loss. (Imatge: CoinGecko)

Freqüentment, els inversors inexperts canviaran a una mentalitat de “retenció a llarg termini” per justificar la retenció mitjançant accions de preus adverses, desplaçant la intenció de la seva inversió a la d’una jugada a llarg termini per fer més suportables les pèrdues. Tot i que això pot funcionar en alguns casos, és important tenir en compte una estratègia inicial i, després, seguir-s’hi. Això no vol dir que els inversors s’hagin d’esgotar la primera espelma vermella, però definitivament haurien de mantenir-ne un parar perdues al seu lloc per protegir-se contra una caiguda catastròfica a la vora del penya-segat.

Quan tingueu dubtes, Demo Trade

La gran majoria dels nous comerciants de criptomonedes tenen poca o cap experiència amb el comerç i la majoria no tenen sentit de l’estructura del mercat, indicadors útils ni anàlisi tècnica. Com a resultat, molts nous operadors simplement es submergeixen en el mercat, utilitzant només la seva intel·ligència, lògica i intuïció per prendre decisions, tot i que aquestes són perfeccionades per l’experiència i el coneixement del mercat..

Afortunadament, ara hi ha diverses plataformes que ofereixen solucions comercials de demostració que permeten als comerciants de criptomonedes especular al mercat sense arriscar diners. En canvi, aquestes plataformes permeten a aquests usuaris negociar amb diners de joc o fons de prova, en mercats que reflecteixen els reals. Mitjançant l’ús de comptes comercials de demostració, els comerciants de criptomonedes sense experiència poden conèixer el mercat, realitzar les seves pròpies anàlisis tècniques i fer créixer la seva cartera de demostracions per veure com funcionarien les seves estratègies al mercat real..

NewsCrypto és conegut habitualment per la seva plataforma d’educació comercial, però recentment va llançar la seva pròpia solució de comerç de demostració gratuïta. (Imatge: NewsCrypto)

Per ajudar els operadors de criptomonedes en el bon camí, NewsCrypto – una popular plataforma d’ensenyament i de coneixement del mercat sobre el comerç criptogràfic – recentment va llançar la seva pròpia solució de comerç de demostració A diferència d’altres eines de comerç de demostració i paper, la plataforma de negociació de demostracions de NewsCrypto està dissenyada pensant en els principiants absoluts i proporciona funcions, gràfics i mercats de demostració fàcils d’accés perquè els nous comerciants puguin controlar-los ràpidament..

Un cop un comerciant pugui obtenir beneficis còmodament als mercats de demostració, és hora de saltar a la realitat, tot fent ús de stop-loss, take-profit i límit de comandes per controlar l’exposició al risc sempre que sigui possible..

Separa la veritat del bombo

Com a nou operador, sovint és difícil separar les oportunitats d’inversió realment prometedores de les que han estat generades per les despeses pagades i de les persones amb interessos a veure-les tenir èxit. Malauradament, això pot portar els comerciants novells a invertir en la infinitat esquemes de bombes i abocaments flotant o en projectes que experimentaran poc més que una tendència descendent perpètua.

Interès de cerca de Bitcoin en els darrers 90 dies (Imatge: Google)

Per superar aquest problema, els comerciants necessiten accés a estadístiques i anàlisis de mercat precises i no esbiaixades, i necessiten una manera de comprovar quins projectes tenen publicitat genuïna i quins són defectes. Per sort, hi ha literalment dotzenes d’eines i plataformes disponibles per ajudar a detectar oportunitats prometedores i evitar opcions de risc. Una d’aquestes, és Tendències de Google, un lloc que us permet consultar l’activitat de cerca de qualsevol terme que vulgueu veure si és realment popular o no.

Així mateix, el Crypto Fear & Índex de cobdícia des de alternative.me es pot utilitzar per avaluar si el mercat és en general alcista o baixista, mentre que el de Shuffleuprastrejador de volatilitat es pot utilitzar per comprovar l’interval de volatilitat normal de diverses criptomonedes. Aquestes eines, en combinació amb moltes altres disponibles, es poden utilitzar per prendre decisions comercials més rendibles i evitar els actius més arriscats.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me